Without Sin

(2022) - Serial TV

Fără păcate

Poster Without Sin Poster Without Sin

Sinopsis Without Sin

Thriller psihologic, format din patru episoade, o are in centru pe Stella Tomlinson (McClure), o mama indurerata de pierderea fiicei sale adolescente. Trei ani dupa ce fiica ei de 14 ani este gasita moarta in casa familiei, cu ucigasul Charles Stone (Johnny Harris) langa ea, Stella s-a separat de sotul ei si lucreaza ca sofer de Uber. Stella accepta sa il viziteze pe Charles in inchisoare, dar nimic nu o poate pregati pentru ce ii va spune acesta…

A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
CineMAX
Duminică, 05 Mai 10:25 …
Cinemax HD
Duminică, 05 Mai 10:25 …

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 07 Mai 2023 13:55
WITHOUT SIN este un thriller psihologic plasat în Nottingham care se concentrează pe viața mamei îndoliate, Stella (Vicky McClure), la trei ani după ce fiica ei adolescentă a fost ucisă. Distrusă de vinovăție și remușcări de evenimentele din acea noapte, ea alege să trăiască o existență nocturnă ca șofer Uber, până când este contactată de Departamentul de Justiție Restaurativă cu o înregistrare a lui Charles Stone (Johnny Harris), ucigașul condamnat al fiicei sale. Făcând un pas mai departe, Stella acceptă să se întâlnească cu Charles în închisoare. Dar nimic nu o poate pregăti pentru ceea ce are de spus Charles în continuare.
1 0
mladitza pe 03 Septembrie 2023 23:37
O surpriză plăcută această miniserie, genul thriller psihologic. Filmul are dialoguri bune, suspans, iar întorsăturile de situație sunt inteligent imaginate. Actorii joacă bine. Merită o vizionare.
0 0

Spune-ţi părerea despre Without Sin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells