Rent-a-Kid

(1995)

Copii de inchiriat

Poster Rent-a-Kid Postere Rent-a-Kid

Sinopsis Rent-a-Kid

Harry Habert, propietarul unui birou de inchirieri are o idee stralucita: sa inchirieze bebelusi de la orfelinatul din apropiere, familiilor din cartier. El ii inchiriaza pe fratii Ward, primilor sai clienti.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4
Christopher Lloyd Christopher Lloyd Lawrence Kayvey Leslie Nielsen Leslie Nielsen Harry Haber Amanda Tapping Amanda Tapping Dna Nicely
Matt McCoy Matt McCoy Matt McCoy Sherry Miller Sherry Miller Valerie Syracuse Michael Anderson Jr. Michael Anderson Jr. Dul Nicely
Judah Katz Judah Katz Dr. Leff Cody Jones Cody Jones Kyle Ward Sheila Brand Sheila Brand Tearoom Hostess
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Initial Entertainment Group (IEG)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Ascot Video

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 02 Septembrie 2012 19:05
Un film pentru copii amuzant. Tudor Caranfil i-a dat patru stele din cinci şi a comentat următoarele: "Subiect trăsnit şi demonstraţie de ce poate face un scenariu inteligent şi plin de umor dintr-o melodramă uzată încă din vremea filmelor cu Shirley Temple." Sunt de aceeaşi părere cu el, dar nota acordată de critic a fost un pic cam mare.
2 2
Vegetarian pe 03 Septembrie 2012 10:53
Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii - copii minori , majori , adolescenti sau adolescente . Cine vrea sa investeasca in copii sa inkirieze mai intai 1 - 3 sa vada cum e ..
1 2
CANTALUP pe 3 septembrie 2012 22:14
Vegetarian pe 03 Septembrie 2012 14:12 Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii - adolescent si adolescenta isi ridiculizeaza tatal , sunt obraznicii etc .. Este un film potrivit si pt lista : Masini Dezavantaje : service nu termina reparatia la timp si ofera alta masina . Camion loveste usa din spate usa a unei masini de teren cu 7 locuri ...Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului ) ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. se deskide usa , cad bagaje peste care trece camionul .. . . Un adolescent este obligat de sofer - tatal sau sa se abtina sa faca pipi ca sa ajunga la o intalnire .. Face in masina intrun pahar din carton , care apoi este aruncat pe geam pe parbrizul unui politist pe motocicleta .. Soferul ajunge la inkisoare .. Este un film potrivit si pt lista : Biciclete motociclete dezavantaje : motocicleta obiecte aruncate din masini = Un adolescent este obligat de sofer - tatal sau sa se abtina sa faca pipi ca sa ajunga la o intalnire .. Face in masina intrun pahar din carton , care apoi este aruncat pe geam pe parbrizul unui politist pe motocicleta .. Amuzant : Nate ce a patit masina ? Arata ca o poseta pe roti ? = Nate : Atunci esti in elementul tau ! 1 0 Vot inregistrat CANTALUP pe 3 septembrie 2012 22:13 Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
CANTALUP pe 3 septembrie 2012 22:15
Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
raraee pe 31 Martie 2012 14:18
Un film comic, dar si sensibil. Mie mi-a placut foarte mult! Cine s-ar fi gandit sa inchiriezi copii?!
1 2

Spune-ţi părerea despre Rent-a-Kid

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Rent-a-Kid
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells