Nairobi Half Life

(2012)

Vagabond la Nairobi

Poster Nairobi Half Life Poster Nairobi Half Life

Sinopsis Nairobi Half Life

Mwas, un tânăr actor aspirant din nordul Kenyei, visează să devină celebru în capitală. Pentru a-și împlini visul, tânărul pleacă spre Nairobi, orașul oportunităților, spre disperarea fratelui său și a părinților. Atras într-o lume a violenței, continuă să viseze la actorie. Devine o provocare tot mai mare pentru el să țină separate cele două lumi în care trăiește, în timp ce se luptă să supraviețuiască în acest univers nefamiliar, Nairobi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Kenia, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Iunie 2013 19:01
Este un film potrivit si pt lista : Masini Dezavantaje = talharii in parcarile supermarketurilor , urmariri pana acasa si rapit dupa oprit in fata garajului etc ..
1 1
Salata_de_Vinete_cu_Ardei_Copt pe 10 iunie 2013 19:20
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .

Spune-ţi părerea despre Nairobi Half Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Nairobi Half Life
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells