Cold Pursuit

(2019)

Ucide-i cu sânge rece

Poster Cold Pursuit Postere Cold Pursuit

Sinopsis Cold Pursuit

Cold Pursuit

Toate problemele par să fi înghețat sub stratul uriaș de zăpadă în acest orășel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanțe foarte misterioase. Răzbunarea devine principala lui preocupare și rând pe rând își face dreptate singur executându-i pe cei pe care îi consideră vinovați.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Netflix
Se difuzează la TV.
RTL HU
Sâmbătă, 23 Mar 00:20

Caseta tehnică

AKA

  • Hard Powder
  • In Order of Disappearance

Produs de

StudioCanal

Distribuitorul international

Lionsgate

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Box office Cold Pursuit

Weekend premieră (18.02.2019)
  • Loc 2
  • Spectatori 37.278
  • Încasări (RON) 803.066,88
Total
  • Spectatori 100.938
  • Încasări (RON) 2.150.120,98
  • Încasări (USD) 512.168,35

Părerea criticului

Gloria pe 25 Februarie 2019 12:57
Cold Pursuit: violență și umor negru
Cold Pursuit/Ucide-i cu sânge rece, un remake pentru publicul american al norvegianului Hans Peter Moland după propriul film, Kraftidioten, spune în esenţă aceeaşi poveste, însă plasată în Statele Unite. Protagonistul, un cetățean model și familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul său este găsit mort. Fanii primului film nu vor regăsi nimic nou: personajul lui Stellan Skarsgård e jucat de Liam Neeson (probabil pe baza palmaresului de tată răzbunător din seria Taken), iar cadrul filmului e o altă Norvegie, de data aceasta din nordul Statelor Unite.

Şi acum una dintre bandele de traficanţi este de „autohtoni”, la fel conduşi de un personaj pe jumătate carismatic, pe jumătate dezaxat (Tom Bateman), iar cealaltă tabără, de „alogeni” (dintr-una de sârbi în filmul original, în una de indieni americani în… citeşte

3 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
liviapopescu pe 24 Februarie 2019 20:34
Pareri si pareri. Cel mai bine e sa l vezi cu ochii tai și sa ti formezi propria parere. Mie de exemplu mi a placut. Un astfel de film cu Liam Nesson in care ucide dar mai lasa cate unul si pt altii. Si putin funny.
8 1
dragos__81 pe 17 Ianuarie 2019 12:14
Filmele scandinave sunt cu mult peste cele de la Hollywood.Acest film este o copie dupa filmul scandinav In Order Of Disappereance.
8 5
blackmore pe 26 aprilie 2019 00:57
Mizeria asta e un remake dupa capodopera norvegiana Kraftidioten din 2014 , de acelasi regizor numai ca pentru publicul american , care se stie nu are neuroni.
Porkus pe 23 ianuarie 2023 19:29
blackmore are mansarda subreda. copilarie complicata. e ok ce face. nu trebuie lovit. p-aici si el.
dany6960 pe 09 Februarie 2019 20:26
M-a ucis de tot filmu asta
Daca vreti sa vedeti ce se intampla cand faci remake dupa un film nordic foarte slab (Kraftidioten) si pui acelasi regizor sa-l faca :)) La noi se numeste "Ucide-i cu sange rece". Dupa vizionare mi-am dat seama ca m-a ucis de tot filmu' asta. Nu recomand nici la dusmani. :))
7 15
aiuritul99 pe 27 Aprilie 2019 22:04
Titlu film.
Titlul filmului in limba romana, este execrabila.Sa zicem ca s-ar lansa acum desenul animat "Bambi".Cred ca la noi ,nu s-ar numi Bambi , ci Vasilica, sau ...Frosinica.Cam asa si cu acest titlu.
4 2
user-5c70c662d0fe3 pe 23 Februarie 2019 19:52
Filmul a fost foarte bun,peisaje frumoase,scenariul bine realizat şi actorul principal a jucat excelent la fel ca în toate filmele sale.Îl recomand cu încredere,pentru cei nemulțumiți le recomand "Iarba verde de acasă"
4 2
margott pe 01 Mai 2019 21:06
Ba mie mi-a placut chiar mai mult decat originalul, care nu-l are in distributie pe Liam Neeson si parca nu are nici umorul sec, hatru din remake. Un regizor bun e un regizor bun, indiferent de nationalitatea actorilor din filmele sale. Daca-i film european nu inseamna musai ca-i bun, asa cum un film american nu inseamna automat ca-i prost. Astea-s prejudecati.
Laura Dern - rol decorativ, puteau sa bage un no name, tot aia era. Actorul care-l interpreteaza pe villain cam sters si - fara voia lui - aproape simpatic, sau cine stie, poate Moland l-a ales intentionat.

3 1
spartacus pe 09 Mai 2019 10:34
Tocmai l-am văzut: chiar dacă este un remake după un film norvegian (Kraftidioten, 2014), pot spune că este un film reușit. Liam Neeson face un rol bun, dar la fel si principalul personaj negativ, foarte credibil.
As fi preferat ca americanii să vină cu ceva nou, nu sa copieze ”ad-litteram” filmul norvegian după care s-au inspirat: cine va vedea acum filmul original, va vedea ca americanii nu au facut nimic practic, ci doar au adus actorii lor si atat, in rest au copiat tot de la nordici - scene, replici, scenariu etc!?! Asta puteau face si românii nostri care se cred mari regizori de succes si de fapt sunt vai de ei la capitolul ”filme”... :)))))))
Dar cireasa de pe tort care chiar m-a lăsat mască este ca regizorul filmului american este, culmea, acelasi cu cel care a facut filmul original in 2014!?!?!?.... :)))))))))))))

3 2
parker26 pe 05 Martie 2019 18:20
Destul de bun filmul ,merita vazut ,mi-a placut si recomand!
3 2
Ghemot pe 11 Martie 2019 00:31
Un film foarte bun marca Liam Neeson. Poate o părere mai slab decât cele din seria Taken, dar chiar și așa merită văzut!
3 4
alexsony pe 06 Ianuarie 2019 11:55
Recomand sa va uitati la varianta originala cu Stellan Skarsgård, Kraftidioten/In Order Of Disappearance (2014). Nu inteleg de ce au vrut sa faca un remake la film, originalul este foarte bun.
3 6
muresan_stefan pe 03 Ianuarie 2019 15:12
Am văzut trailerul la cinema, și va asigur ca acest film este o porcărie americană comercială, care imita foarte multe scene din filmul in order of dissapearance. De exemplu: modul in care personajul lui Liam Neeson îi omoară pe drug dealerii care i-au ucis fiul, impaturind-ui in gard după care îi arunca in cascada, apar aceleași vorbe ale personajului principal vorbite ulterior in filmul norvegian ,,Ingvar wasn't high'' care se transforma acum in ,, Kyle wasn't high''. Personajele sunt acealeasi doar ca au alte nume, Niels devine Nels, Greven devine Viking, Ingvar băiatul răzbunat de tata devine acum Kyle, asa cum s-a aratat in trailer, iar trailerul filmului ăstuia seamănă izbitor cu cel al filmului original, din care a fost inspirat. Deci eu va sugerez sa nu va duceți la acest film. Cu siguranța va fi plictisitor exact cum a fost și trailerul. In concluzie filmul… citeşte
3 17
Imago pe 7 februarie 2019 20:47
Filmul este un remake, de acelasi regizor. Omul a hotarat sa faca acelasi film, pentru piata americana. A dat copy paste propriului film:))
muresan_stefan pe 11 decembrie 2022 16:46
Scuze de raspunsul intarziat, dar mai bine se abtinea regizorul, si nu-si mai batea capul cu inca o alta varianta a propriului sau film! Oricum multa lume din Europa e mult mai familiarizata cu filmele scandinave, nemtesti sau chiar cu italienisme sau frantuzarii! De cand a venit pandemia, multe dintre americaneriile cu nume mari, au ajuns pe Netflix, doar ca noi romanii il folosim mai mult pe seriale ca Ragnarok sau mai nou Troll. Daca imi aduc aminte a fost o perioada cand Ragnarok spargea topurile romanesti in Netflix. Doar varianta originala a filmului este cea care face toti banii, asa consider! Si inca o data, filmele europene sunt singurele filme care prin supletea si eleganta lor, daca e sa vorbim de Scandinavia sau Franta isi arata superioritatea calitatii lor!
amalusa pe 09 Februarie 2022 14:54
Filmul nu e gen Taken, cum ai crede, e satiric. E super caterinca, scena de final face toti banii. Chiar merita vazut.
1 0
balta67verde pe 02 Ianuarie 2023 13:21
Un film foarte bun cu un Liam Neeson excelent, ca de obicei. Merita vazut.
0 0
Mitza_MvP pe 13 Septembrie 2020 22:35
Liam Nesson in rolul de justițiar, nimic nou sub soare
0 0
eedy pe 17 Mai 2020 20:06
Excelent filmul... Și ce dacă e remake, nu toată lumea a văzut originalul...
0 0

Spune-ţi părerea despre Cold Pursuit

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cold Pursuit
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells