Liam Neeson nu renunță la filmele de acțiune: "Mai am putere pentru câteva lupte"

de Daniel Dumitrescu în 19 Aug 2020
Actorul susține că va continua să facă filme de acțiune "până când îl vor pune în căruciorul cu rotile"

Actorul nord-irlandez se apropie de 70 de ani, dar nu are de gând să renunțe curând la filmele de acțiune.

"Nu știu cine ești. Nu știu ce vrei. Dacă vrei o răscumpărare, pot să-ți spun că nu am bani, dar ceea ce am este un set foarte special de aptitudini. Aptitudini pe care le-am dobândit după o foarte lungă carieră. Aptitudini care fac să fiu un coșmar pentru oameni ca tine. Dacă îmi lași fiica să plece acum, totul se va încheia aici. Nu te voi căuta, nu te voi urmări, dar dacă nu, o să te caut, o să te găsesc și o să te omor" - nu doar că Liam Neeson s-a ținut cu brio de memorabila promisiune pe care o făcea în 2008 "Taken", dar de atunci a continuat timp de un deceniu să împartă cu eficiență letală pumni și gloanțe în dreapta și-n stânga.

Cu roluri apreciate în cele două continuări ale acestui thriller de succes, dar și în alte producții de acest gen, precum "Non Stop", "The Commuter" și "Run All Night", actorul nord-irlandez în vârstă de 68 de ani a declarat pentru Entertainment Weekly că va continua să facă filme de acțiune "până când îl vor pune în căruciorul cu rotile".

"Din fericire, la sfârșitul anului, dacă ne vom putea întoarce la lucru, mai am ceva de făcut. Mă mențin în formă și îmi place să fac asta. Uitați, tocmai am împlinit 68 de ani, e incredibil, dar mai am putere pentru câteva lupte. Îmi place genul și îmi place să fac asta. Mă simt onorat. Am avut o carieră binecuvântată", a spus Neeson.

Întrebat dacă va continua să joace în filme de acțiune precum "Cold Pursuit" și "A Walk Among the Tombstones", Neeson a răspuns glumind: "Da, o să continui până or să mă pună într-un cărucior cu rotile."

Neeson a mărturisit în interviul citat că a fost surprins de succesul statutului său de erou pe care l-a căpătat după "Taken", fiindcă el se aștepta să fie un eșec la box office. "M-am gândit 'Ăsta o să ajungă direct pe video'. Un mic thriller european, o să meargă bine câteva săptămâni în Franța și apoi o să ajungă direct pe DVD", a dezvăluit actorul.

"Dar l-a preluat Fox și au făcut un trailer deștept, l-au promovat la mai multe evenimente sportive din toată țara și a fost un mare succes", a mai spus Neeson.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Run All Night, The Commuter, Non-Stop, Cold Pursuit, A Walk Among the Tombstones, Liam Neeson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells