Păreri Cold Pursuit

(2019)

Cold Pursuit

Ordonează după
muresan_stefan pe 03 Ianuarie 2019 15:12
Am văzut trailerul la cinema, și va asigur ca acest film este o porcărie americană comercială, care imita foarte multe scene din filmul in order of dissapearance. De exemplu: modul in care personajul lui Liam Neeson îi omoară pe drug dealerii care i-au ucis fiul, impaturind-ui in gard după care îi arunca in cascada, apar aceleași vorbe ale personajului principal vorbite ulterior in filmul norvegian ,,Ingvar wasn't high'' care se transforma acum in ,, Kyle wasn't high''. Personajele sunt acealeasi doar ca au alte nume, Niels devine Nels, Greven devine Viking, Ingvar băiatul răzbunat de tata devine acum Kyle, asa cum s-a aratat in trailer, iar trailerul filmului ăstuia seamănă izbitor cu cel al filmului original, din care a fost inspirat. Deci eu va sugerez sa nu va duceți la acest film. Cu siguranța va fi plictisitor exact cum a fost și trailerul. In concluzie filmul… citeşte
1 1
dragos__81 pe 17 Ianuarie 2019 12:14
Filmele scandinave sunt cu mult peste cele de la Hollywood.Acest film este o copie dupa filmul scandinav In Order Of Disappereance.
0 1
alexsony pe 06 Ianuarie 2019 11:55
Recomand sa va uitati la varianta originala cu Stellan Skarsgård, Kraftidioten/In Order Of Disappearance (2014). Nu inteleg de ce au vrut sa faca un remake la film, originalul este foarte bun.
0 1

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells