Iată thrillerul care va testa deschiderea cinematografelor în SUA!

de Ştefan Dobroiu în 11 Iun 2020
Unhinged îl are în rolul principal pe Russell Crowe şi se lansează la începutul lui iulie

ACTUALIZARE: Unhinged a fost amânat o săptămână, până pe 10 iulie.

Multe lucruri sunt incerte în ceea ce priveşte redeschiderea cinematografelor, până şi lansarea lui Tenet pe 17 iulie, de care noi am vorbit în mai multe rânduri. Dar premiera lui Unhinged, un thriller cu Russell Crowe în rolul principal, este certă. Mai mult, thrillerul va testa apetitul publicului pentru întoarcerea în cinematografe în primul weekend din iulie.

Deadline scrie că, dacă Tenet este considerat startul sezonului de vară şi ceea ce întreaga industrie, de la producători, distribuitori şi exploatanţi (adică cinematografele) speră să fie renaşterea mersului la cinema în SUA şi în lume, o aşa-zisă "încălzire" va fi oferită de Unhinged. Thrillerul nu este doar un test pentru public, ci şi unul pentru cinematografe, pentru că le va ajuta să perfecţioneze aplicarea procedurilor de siguranţă obligatorii.

Receptarea lui Unhinged va fi cu bătaie lungă, pentru că le va confirma (sau infirma) distribuitorilor aşteptările privind comportamentul publicului. Comparat cu alte filme de acţiune de categorie B, precum Cold Pursuit, Mile 22 şi Den of Thieves, care au avut weekend-uri de debut între 11 şi 15 milioane de dolari şi totaluri americane între 32 şi 45 de milioane, Unhinged ar trebui să aibă încasări similare pentru ca distribuitorii să capete încredere în potenţialul pieţei. Abia după lansarea lui Unhinged şi studiul cifrelor sale analiştii vor putea face previziuni şi să ia decizii pe termen lung bazate pe realitate şi nu pe intuiţii, speranţe şi aşteptări optimiste.

În Unhinged, un Russell Crowe obez interpretează un şofer care începe să şicaneze în trafic o tânără mamă, după ce aceasta îl claxonează la un stop. Nu trece mult şi femeia îşi va da seama că a stârnit furia unui psihopat care nu se va da în lături de la nimic pentru a-i da o lecţie. În România filmul va putea fi văzut din primul weekend din septembrie, distribuit de Vertical Entertainment.

Exploreaza subiecte similare:

Unhinged, Tenet, Russell Crowe, Den of Thieves, Cold Pursuit, Mile 22

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 13 iunie 2020 16:01
Între timp,Godzilla vs Kong primește o nouă dată de lansare în luna mai 2021, inițial fiind luna octombrie 2020, Matrix 4 a fost amânat de pe 21 mai 2021 pe 1 aprilie 2022, Wonder Woman 1984 a fost mutat pe 2 octombrie 2020, data de lansare pentru Tenet a fost întârziată cu două săptămâni, pe 31 iulie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells