Unlocked

(2017)

Unlocked Pericol descătușat

Poster Unlocked Postere Unlocked

Sinopsis Unlocked

Unlocked

Alice (Noomi Rapace), fostă investigatoare CIA, lucrează sub acoperire în Londra. E reticentă în a se întoarce la fostul ei job, deoarece în ultima ei anchetă a eșuat, neputând opri un atac terorist ce a provocat zeci de victime. Cu toate acestea, un posibil atac cu arme biologice asupra Londrei, o face să se răzgândească. Această decizie, însă, pare că a fost rezultatul unui joc de culise, abil condus din umbră de cel pe care trebuie să îl prindă, fără nicio întârziere. Iar timpul nu ține cu ea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • Codice Unlocked

Produs de

Czech Anglo Productions

Distribuitorul international

Cathay-Keris Films

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Box office Unlocked

Weekend premieră (12.06.2017)
  • Loc 8
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 183.950,00
Total
  • Spectatori 11
  • Încasări (RON) 439.761,00
  • Încasări (USD) 108.458,43

Părerea criticului

Gloria pe 19 Iulie 2017 13:57
Un manifest feminist binevenit
Un thriller de spionaj cu un subiect cât se poate de actual, Unlocked vorbește despre atentate, agenți secreți, jihadiști, totul pe fundalul capitalei britanice. Ar fi rețeta perfectă a unui thriller de succes, însă câteva lucruri scapă scenaristului debutant Peter O'Brien.

Un film construit în jurul protagonistei, jucată de Noomi Rapace, Unlocked e un manifest feminist binevenit. Iar eroina se ridică la înălțimea așteptărilor, de la scenele de dialog și până la scenele de luptă. Alegerea actriței din Girl with Dragon Tattoo este ideală: Rapace surprinde perfect hotărârea, duritatea și adaptabilitatea unei femei - agent de informații.

Mai mult decât maiestria în trasul cu arma și în lupta corp la corp, atitudinea rezervată și privirea glacială a ei spun totul: este eroina de acțiune perfectă, în linia personajului Geenei… citeşte

3 1
nicoletacaltea pe 24 decembrie 2017 09:58
Girl with dragon tatoo???
serban_ionescu pe 30 ianuarie 2018 01:43
Nici pe departe nu se apropie de nivelul calitativ al aceluia, nicoletacaltea !

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andystarx pe 03 Ianuarie 2018 23:57
Nota 5/10
M am uitat la film pentru ca a jucat Noomi Rapace,una din actritele mele preferate ,dar filmul a lasat mult de dorit,si a avut o distributie buna,pacat !
3 2
margochirila24_69 pe 07 Octombrie 2017 23:02
In ultimele secunde se evita catastrofa, vesnicul sablon!!! Distributia e faina, iar Noomi Rapace e buna in rol!
2 2
stricted pe 02 Septembrie 2017 11:46
Dacă îţi plac exploziile şi scenele cu bătaie, o să ai ce vedea, iar dacă nu pierzi vremea disecând logica scenariilor şi cauţi doar adrenalină şi bubuială, Unlocked s-ar putea să pice numai bine în meniu.
2 2
lavara_laiarna pe 07 Octombrie 2017 23:08
un film în genul seriei 007 sau misiune imposibilă.un subiect foarte simplu cu o acțiune ceva mai complicată.nimic deosebit doar ușor de digerat .
2 3
Ghemot pe 18 Septembrie 2017 23:54
Un film destul de bun, dar nu excelează. Merită văzut, mai ales pentru fanii genului!
2 3
clauditz pe 02 August 2020 01:24
Un film greoi, din pricina subiectului. O intortocheala de înșelătorii, care te face la un moment dat confuz, nu mai știi cine e bun și cine e rău. Un film la care trebuie sa fii foarte atent, ca altfel nu mai înțelegi nimic. Merita văzut, o data.
1 0
costidavinci pe 03 Iunie 2018 13:46
un film de spionaj bun, merita vazut de catre cei carora la place acest gen. are si suspans si iti pune si mintea la contributie...
1 0
claudiu-daniel-lugoj pe 02 Februarie 2018 20:01
claudiu-daniel-lugoj
Un film prea complicat,greu de inteles si foarte intortocheat.Pe mine ma dezamagit un pic acest film.
1 1
serban_ionescu pe 27 Noiembrie 2017 02:17
Un scenariu de foarte slaba calitate, extrem de ambiguu, intortocheat si chiar incoerent
Desi acest thriller si film de actiune poseda in ansamblul sau toate ingredientele specifice unui acest gen de film care ar fi trebuit sa fie foarte captivant deoarece prezinta suspans, scene de actiune (confruntare) destul de bine realizate si inclusiv momente de surpriza, absolut neasteptate, tradari la fel de surprinzatoare din partea unor personaje care se dovedesc a fi de fapt cu totul altcineva decat ceea ce se credea ca sunt, totusi scenariul propriu-zis conceput ca si mod de derulare efectiva a actiunii acestui film, a fost extrem de slab calitativ, de o foarte mare ambiguitate "abracadabranta" si prin urmare chiar ca si imposibil de urmarit pentru a intelege fara niciun dubiu firul logic al evenimentelor la momentul desfasurarii lor efective si de multe ori nici dupa aceea IN MOD EXPLICIT, CLAR si INDUBITABIL.
Tocmai datorita acestui fapt calitatea globala a acestui… citeşte

1 1
GeorgeLeurzeanu pe 19 Decembrie 2017 20:04
Un film de actiune interesant
Uncloked 2017 - un film de actiune destul de interesant cu tema terorista ceea ce il face sa fie la moda in ziua de astazi. Intriga este digerabila si dezvaluita treptat pentru a mentine un oarecare suspans. Actrita din rolul principal ridica calitatea filmului printr-o interpretare foarte buna. Muzica si regia nu potenteaza anumite scene importante din film si nici scenariul nu se doreste a fi ceva senzational, deci destula mediocritate in aceste privinte.
1 2
cezarica98 pe 28 Septembrie 2017 11:52
spionaj
Un thriller plin de actiune cu un scenariu alert ce etalează pe ecran povestea unui agent CIA, prinsă în mijlocul unei anchete, conspirații, situații extreme, mergând de la trădări până la decizii in situatii de viață și moarte, o pânză de păianjen din care ai impresia că eroina nu mai poate ieși. Filmul abordează un subiect tabu, și anume comunitatea musulmană, un subiect curajos si lăudabil. Introducerea lui Orlando Bloom, Michael Douglas si John Malkovich este imposibil de a fi trecut cu vederea, deoarece interpretarea lor se află in planul secund, iar rezultatul este unul bun pentru actrița Noami Rapace, fiind perfectă in acțiunea sub presiune, privitorul este alături de ea unde duce o luptă cu câștigarea încrederi, este un personaj surprinzător și veritabil, se implică si luptă în relațiile cu oamenii pe care îi consideră apropiații. Un film… citeşte
1 3
ornitoring pe 20 Iulie 2017 19:57
astept sa il vad.. e cu naoomi rapce actrita mea favorita
1 3
Sorin87 pe 05 Septembrie 2017 20:50
Un film reusit, mi-a placut mai ales povestea dar si spre final se dovedeste ca binele invinge mereu, merita vazut
0 2
Dragos.87 pe 26 August 2017 16:19
Este un film bun cu o actiune usoara deloc exagerata.Are un ritm bun care te tine conectat iar marele plus il constituie prezenta celor doi mari actori:John Malkovich si Michael Douglas insa au avut roluri secunde.Merita vazut.
0 2
lolozilla pe 22 Octombrie 2017 21:37
Am rezistat 30 de minute, e genul de film de actiune ieftin si superficial de dat pe Pro TV. Nu vreau sa dau o nota nevazandu-i finalul, nu pot spune ca e execrabil, dar e clar ca nu are nici actiune hardcore sau vreo super-regie interesanta, nici vreo profunzime in poveste. Pur si simplu arata ieftin, exista seriale mai calitative decat filmul asta, ce sa mai vorbim de filme.
0 3

Spune-ţi părerea despre Unlocked

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Unlocked
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells