Mothers' Instinct

(2024)

Instinct de mamă

Poster Mothers' Instinct Postere Mothers' Instinct

Sinopsis Mothers' Instinct

Mai mult
Mothers' Instinct SUB

Un thriller psihologic care prezintă viața de suburbie a două mame, în mijlocul anilor 60’. Alice și Céline sunt prietene și vecine, însă după ce unul dintre copii suferă un tragic accident, liniștea lor este dată complet peste cap. Aflat la debutul regizoral, Benoît Delhomme urmărește interacțiunea din ce în ce mai tensionată dintre cele două femei, legăturile familiale care se degradează gradual și explorează în același timp efectele întunecate pe care sentimentul de vinovăție și paranoia le au…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Mothers' Instinct (2024)
Instinct de mamă
Cumpără bilete

Caseta tehnică

Produs de

Anton, Freckle Films, Mosaic

Distribuitorul international

Amazon MGM Studios

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Mothers' Instinct

Weekend premieră (17.06.2024)
  • Loc 6
  • Spectatori 2.080
  • Încasări (RON) 61.963,00
Total
  • Spectatori 8.529
  • Încasări (RON) 231.278,00
  • Încasări (USD) 50.008,08

Program cinema Mothers' Instinct în Bucuresti

Următoarea difuzare este sâmbătă, 27 iulie. Vezi programul

Părerea criticului

lucadinulescu pe 25 Iunie 2024 08:59
Când directorii de imagine devin regizori: un operator își încearcă mâna la debut cu Mothers' Instinct
În Mothers' Instinct avem de-a face cu debutul unui regizor francez în vârstă de 63 de ani, Benoît Delhomme, care însă nu este chiar regizor, ci mai degrabă un operator care face tranziția la regie. Mai mult, în această tranziție a lui către regie, proaspătul regizor "împușcă" două nume sonore pentru afișul filmului, mai precis Anne Hathaway și Jessica Chastain.

Iubitor de Hitchcock, Delhomme ne propune un thriller psihologic care se petrece în America anilor '60, în care două familii vecine par să își ducă zilele în armonie până la momentul la care le regăsește spectatorul.

Avem, așadar, familia 1, ea - frumusețe "clasică" americană, superficială, soț de succes, care se visează președinte, deși e doar contabil-șef, plus una bucată copil enervant și familia 2, ea - tot o frumusețe clasică, dar mai ponderată și… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 20 Iunie 2024 09:30
Instinctul siropos
Dezamăgirea anului! Și cît am așteptat acest film. Este ca și cum „Heat”, cu Al Pacino și Robert De Niro ar fi fost realizat de oamenii care au produs serialul romînesc „Băieți buni”. Nu știu cînd vom mai avea o asemenea ocazie, să vedem două dintre vîrfurile actoriei contemporane împărțind afișul unui film. O oportunitate uriașă, care în locul profunzimii a ales calea siropoasă. Un film despre două femei imaculate, care se urmăresc reciproc pînă la nebunie, ar trebui să fie mult mai interesant decît ce am văzut. În cele din urmă, motivațiile personajelor, precum și instinctul lor, sînt slab conturate, dar spectatorii sunt sfătuiți să nu-și facă griji cu privire la toate acestea și să se concentreze doar asupra costumelor frumoase. Este ca și cum ai reduce opera lui Mihai Eminescu la „Somnoroase păsărele”.

Anne Hathaway… citeşte

2 1
dany6960 pe 30 Martie 2024 13:30
2 actrite de calibru, amandoua castigatoare de premiu Oscar, intr-un film care musai trebuie vazut. Doua interpretari magistrale intr-un joc de-a soarecele si pisica. Asa ceva...
2 1
andreea_87 pe 14 Iulie 2024 02:01
Doua actrite magistrale care merita sali pline. Un regizor francez care si-a aratat nationalitatea prin finalul filmului. Ma uit la comentarii si ma minunez, nu mai spun de “parerea criticului”, asa se explica mizeriile care tot apar in cinema in ultimii ani, lentila publicului e din ce in ce mai opaca!
0 0
user-66817fafd6b77 pe 30 Iunie 2024 18:55
Malefic regizor, filmul f bine lucrat dar stricat la final cand fortele raului inving...nu prea pot sa inteleg morala
0 0
mladitza pe 16 Iunie 2024 12:30
Un final frustrant... rămâi decepționat. Dar multe drame bune nu sunt cu happy end. Au jucat excelent Anne Hathaway și Jessica Chastain. Cred că se mai putea dezvolta un pic intriga, dar per total, un film bunicel. Nu am văzut originalul (Duelles), aș fi curioasă cum au ecranizat francezii cartea Barbarei Abel.
0 0
mihai23 pe 04 Iunie 2024 19:47
Spoiler Alert, dar v-as recomanda sa cititi daca sunteti genul care vor un final uman care sa va dea cat de cat o satisfactie!(dau 3 stele,fiindca imi scrie ca inseamna Mai bine NU)

Mi se pare mizerabil sa faci o poveste in care un copil moare din cauza ca avea camera cu geamul la balcon(deci din start fiind vina parintilor) si desi vecina a incercat sa il salveze chiar daca nu era responsabilitatea ei ajunge sa fie omorata impreuna cu familia si apoi sa i se ia si copilul. Si se termina cu happy end pt o criminala nebuna. Fara repercusiuni. ASUMATI-VA greselile, parintilor!Copiii platesc pentru ele din cauza voastra nu a celor din jur. Nu distrugeti viata celorlalti incercand sa va simitit mai bine. Nici macar mesajul asta nu a fost transmis de regizor. Din rau in mai rau se intampla totul si e foarte deprimant filmul. Cel mai urat rol pentru Anne Hattheway. Chiar imi… citeşte

0 1
moonlady pe 8 iunie 2024 22:39
sa inteleg ca psihopatul devine personajul pozitiv. m-am razgandit,nu mai vreau sa-l vad.
mladitza pe 16 iunie 2024 19:56
Moonlady, dă o șansă filmului... E un thriller psihologic, doar că nu e cu happy end... Filmul merită văzut măcar pentru prestațiile celor două actrițe, deși în opinia mea și scenariul e scris bine. Filmul e bun, dar e tulburător, și da, filmul e rău, pentru că nu se termină cu ți-ai dori.

Spune-ţi părerea despre Mothers' Instinct

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells