Filme care mi-au placut din 2017

1 0
Listă creată de DragonMaster pe 13 Aprilie 2017 | ultima modificare pe 26 Noiembrie 2019
Genuri: Dramă
Ordinea filmelor este aleatoare.Astept recomandarile voastre pe anul 2017.
54 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
Trebuie sa fii logat pentru a putea propune filme la aceasta listă. Click aici pentru a te autentifica.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 29 septembrie 2017 18:38
Salutare!
Practic, văd aproximativ filmele mainstream/populare şi care au făcut ravagii în acest an (un scor bun pe Metacritic, Rotten Tomatoes ş. a. m. d.).
De aici am văzut trei: LOGAN, GotG Vol.2, Dunkirk (foarte bune, de nota 8 pentru mine, c-un mic plus pentru Logan).
Pe celelalte nouă pelicule, le cunosc, dar încă n-am avut timp să le văd.

Ce ţi-as recomanda din ce-am văzut bun pe ecranul argintiu, ar fi:
- din punctul meu de vedere iese în faţa lui "Logan", ca fiind în acest moment cel mai palpitant şi emoţionant film din 2017 (şi cu o muzică demnă de OSCAR) - War for the Planet of the Apes (sau, "Planeta Maimuţelor: Războiul"), l-am notat cu 9;

- apoi, Stephen King's IT şi Spider-Man: HomeComing (ambele primesc un 8 solid);

- Alien: Covenant, Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (nota 7,7)

- şi câteva filme bunuţe (nu e neapărat să le bagi, doar dacă îţi plac. Să le urmăreşti): Transformers: The Last Knight, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales şi Annabelle: Creation (primele două, 6,5. Ultimul - 7,45)

Acum, mă bag la Wonder Woman, să văd de ce a fost atât de mult ridicat în slăvi :)))

DragonMaster pe 30 septembrie 2017 21:11
Fratele meu a fost la cinema la filmul War for the Planet of the Apes si zicea ca nu este mai bun decat Logan ,gusturile nu se discuta dar de multe ori notam cam la fel un film si il voi vedea oricum doar sa apara o calitate mai buna.Apoi It si Spider-Man nu prea ma atrag dar par sa fie bune daca ne uitam la ce note au dar nu intotdeauna criticii au dreptate si pot sa iti spun asta din propria experienta si ma consider un cinefil inrait care am vazut pana acum in jur de 3000 de filme.Ce sunt curios sa vad este filmul Mother! (2017) al lui Darren Aronofsky care apare la noi parca in 20 Octombrie.Si eu acum 10 ani sa zicem ma uitam mai mult tot asa la filme mainstream dar deja de cativa ani am inceput sa vad si filme necunoscute si incerc sa le fac cunoscute aici pe cinemagia si mai activez pe https://steemit.com o platforma de socializare unde si castigi din articolele tale dar este cam complicat putin pentru cineva care este nou pe acest site.Ma gasesti aici daca te hotarasti vreodata din curiozitate sa iti faci cont https://steemit.com/@themovieplace .Momentan comunitatea are in jur de 350 000 de membrii dintre care sunt si cativa romani si exista un grup pe facebook pentru comunitatea romaneasca.Wonder Woman a fost un film ok la care i-am dat 7/10 dar pot spune ca nu este pe lista celor mai bune filme cu toate ca are note mari, acest film a fost votat de foarte multe feministe si daca o sa vezi filmul o saobservi si tu cateva chestii.Iti multumesc pentru recomandari si imi pare bine sa cunosc o alta persoana careia ii plac atat de mult filmele
mihnea_aspru95 pe 4 octombrie 2017 03:02
WAR, e un film foarte, foooarte bun (merită cu prisosinţă procentajul - 93%, de pe Rotten Tomatoes, iar Femeia Fantastică, în niciun caz 92%, mai degrabă trebuia să fie 69-75%, a fost cam patetică Gal Gadot, dar şi pelicula în multe faze, doar mesajul a contat şi primele 63 de minute). Cu toate că are 140 de minute, nu va plictisi ochiului (cum au fost, de data asta, puţinele 107 minute din Dunkirk, suficiente pentru acoperirea story-ului, oricum Chris Nolan e un geniu, ştie unde, cum şi când să termine un proiect în desfăşurare). #2h20m, e un runtime potrivit pentru cât de mult trebuiau să întindă povestea şi, totodată, încheie o trilogie bună rău (ca mai încolo, să înceapă pre-producţia părţii a patra, poate, niţel cu o lansare după 2020). Sigur, îţi pot spune că soundtrack-ul este cel mai bun din 2017 (cu 17 fragmente muzicale, demenţiale. Dar, să nu le asculţi acum, că-ţi cam dau spoilere aceste trackere, cu toate că titlurile puse de Michael Giacchino sunt bright as fuck, astfel încât, să nu dea în vileag ceva, cum fac alţii cu titluri de-a dreptul generice ;). Giacchino s-a străduit mai mult pentru acest SF (cu o tentă de western), decât pentru Spider-Man: Homecoming, unde, de altfel şi acolo a făcut o treabă bună, dar nu excepţională. Dacă ar fi să dau locurile 2, 3, 4 şi 5 pentru OST-uri, în felul următor aş decurge: A L I E N: Covenant (Jed Kurzel), Spider-Man (italo-americanul, pe care l-am lăudat), Dunkirk (Hans Zimmer himself), Transformers 5 (polonezul american - Steve Jablonsky care a lucrat şi la studioul lui Zimmer Remote Control Productions)). Acum, să cam termin cu o întrebare, a cui compoziţie te-a impresionat/marcat pe anul ăsta? By the way, interesant lucru faci pe steemit (poate, îmi voi face soon, un cont ca să te urmăresc).
DragonMaster pe 6 octombrie 2017 23:19
Eu sunt un fan Hans Zimmer si bineinteles si Christopher Nolan dar anul acesta mi-a placut cel mai mult soundtrack-ul de la filmul Blade Runner 2049 (2017) pe care l-am vazut chiar astazi.Zimmer a fost pe primul loc pana astazi dar mai este pana se termina acest an in care poate voi gasi altceva mai bun dar va fi putin probabil.Dunkirk l-am vazut la cinema si este parerea mea la egalitate cu Blade Runner 2049 care mi-a placut enorm.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Activitate lista
Vizualizari: 1836 | Comentarii: 2
Listă nouă
Porneşte o listă nouă, cu filme sau actori
Alte liste create de DragonMaster
jinglebells