Wind River

(2017)

Crimă la Wind River

Poster Wind River Postere Wind River

Sinopsis Wind River

Wind River

Un agent FBI face echipă cu un specialist în vânătoare pentru a investiga o crimă petrecută într-o rezervaţie amerindiană.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Un premiu şi 2 nominalizări Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Acacia Filmed Entertainment

Distribuitorul international

The Weinstein Company

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 16 Octombrie 2017 15:14
"Si-atunci sa ninga mult ca-n fratii Grimm si sub zapezi de bronz..." Sa ne iubim, zice poetul, dar nu despre iubire e vorba aici ci despre opusul bunelor sentimente. Zapada e unul dintre personajele principale, intinderile nesfarsite aduc aminte de fabulosul "Fargo" al fratilor Coen. Asemanarile se cap opresc aici, thriller-ul n-are nici pe departe umorul negru de mare calitate al susamintitilor frati si nici nu-si propune, avem insa de-a face cu o poveste captivanta, spusa coerent, o poveste aspra capabila sa mentina atentia privitorului de la primul si pana la ultimul minut. Nu-i putin lucru sa fii apreciat la Cannes chiar si la sectiunea Un certain regard, din ce am vazut filmul si-a meritat laudele.
9 3
woodstar pe 04 Noiembrie 2017 12:13
Wind River este un thriller mohorat si tulburator.
Taylor Sheridan, scenaristul ce a stat la baza "Hell or High Water" si "Sicario" aduce pe marile ecrane un thriller special ce ii are in distributie pe Jeremy Renner si Elizabeth Olsen.

Actiunea se petrece in rezervatia nativ-americana din Wyoming si are la baza misterul mortii unei tinere de 18 ani.

Filmul mi-a adus din cand in cand un sentiment de "No Country for Old Men" si "Winter's Bone" cu o scanteie de "Hell or High Water". Jeremy Renner demonstreaza inca odata ca este printre cei mai buni actori ce lucreaza astazi, de data aceasta portretizand un vanator pe nume Cory Lambert. In descifrarea misterului mortii fetei ii se alatura un agent FBI, Jane Banner (Elizabeth Olsen).

Crima, ne este prezentata in flashback si nu este un foarte mare mister - Wind River este mai mult despre conflictul dintre culturi. Filmul incepe cu propozitia "inspired… citeşte

5 3
andrew_michael79 pe 09 Noiembrie 2017 15:24
super film.
un thriller captivant, aparent ceva care crezi ca e comun cu multe altele, insa actiunea si ritmul filmului te absoarbe in acest scenariu bine facut. recomand.
3 2
dincolodenume pe 06 Noiembrie 2017 12:41
O lume a cuvintelor nerostite
Mi-a placut mult atmosfera acestui film in care fiecare personaj are un nivel de comunicare diferit de cel verbal, insa concomitent si cu o incarcatura mult mai profunda.

Wind River nu pare a fi un film american ci mai degraba european, in care conteaza mai mult ceea ce tu iti imaginezi despre fiecare caracter in parte, in detrimentul vointei regizorului.
Sunt multe sentimente, ganduri, pe care ti le vei spune, sau pe care le vei rosti in momentele de tacere ale filmului, te vei gandi ce ai fi facut, ce ai face, sau cum vei fi imbracat tu durerea omniprezenta in acest film.

Nepasarea naturii in fata dramelor animalice, fie ca vorbim de lupi, lei sau oameni, este foarte bine imbracata. Este o scena frumoasa, dar inerta la tot ce se intampla. Oamenii buni mor fara motiv, iar cei rai propasesc la fel, fara nicio noima. Toate astea se pot inversa fara ca… citeşte

3 2
margochirila24_69 pe 04 Noiembrie 2017 23:12
Jeremy Renner - foarte bun. Filmul e bine facut si bine jucat!
3 2
moxi pe 30 Septembrie 2017 23:58
Vreau să fugi.
Wind River este un thriller in care misterul este foarte bine portretizat. Nu este doar un thriller de crimă cu suspans, ci și o dramă în care ajungeți să vă conectați cu personajele
2 5
vladalmond pe 05 Octombrie 2017 00:58
Dezamăgitor
În afară de jocul actoricesc bun din partea lui Jeremy Renner, de cinematografia reușită și de câteva faze mai ”thrilling”, a fost un film care nu a reușit să mă impresioneze. Parțial e și din cauză că mă așteptam la altceva, dat fiind genul în care este încadrat (nu a excelat nici ca thriller, nici ca mystery movie) și filmele la care a mai lucrat regizorul.

Din păcate, mare parte din film mi s-a părut previzibil, adesea plictisitor și nu a reușit să îmi transmită prea multe. Nu e un film prost în totalitate, dar nici nu s-a ridicat la așteptări.

2 18
mitso pe 02 Decembrie 2017 22:40
Aici nu e cu noroc, aici mori sau supravietuiesti
Un film inspirat din evenimente reale, excelent realizat pe un background alb, naucitor, stralucitor ce predomina pe toata durata plus o doza rezonabila de mister si actiune; un citat din film care mi-a ramas in minte: ''Lupii nu ucid o prada care nu a avut noroc. O ucid pe cea mai slaba.''
1 1
Sorin87 pe 22 Noiembrie 2017 20:36
Mi-a placut foarte mult povestea si suspansul de la final
1 1
lolozilla pe 12 Noiembrie 2017 20:57
Actiunea e simpluta si atmosfera nu seamana cu Sicario, asa cum ne poate pacali trailerul. E un politist linistit, traditional, dar cinematografia ramane excelenta.
1 1
pisicuta1 pe 04 Noiembrie 2017 20:39
un film f bun!.interesanta tema!...........................
1 1
Mishu25 pe 05 Ianuarie 2018 23:28
Un thriller pe gustul meu, cu atmosfera, suspans, personaje bine conturate si dialoguri excelente.
1 2
boghiu_andrei pe 28 Decembrie 2017 01:08
Multumesc!
:) Noroc ca mai avem filme originale. E o mare nevoie de originalitate in cinematografie.

✔ 8.6

1 2
mihnea_aspru95 pe 28 decembrie 2017 14:09
Abia aștept să-l văd și eu. Interesting, Hawkeye & Scarlet Witch :)
mihnea_aspru95 pe 30 decembrie 2017 20:19
Era un zvon ca Luke Skywalker spin-off, să fie cu românașul Sebastian Stan (adevărul este că, seamănă nițel cu Hamill din '77 :)). F#$k, și la Jabba s-a ajuns?! (snap, no ticket there, from me and everybody :)). Știi ce spin-off, vreau? Cu Darth motherfuckin' Vader, ăsta ar fi beeestial (în zilele lui de glorie). Trebuie să fie realizat, cândva (după 2020, mai mult ca sigur, dacă și vor cu Vader și e cerut de public).
andystarx pe 25 Noiembrie 2017 11:33
Nota 7/10
Film bunicel,insa nu este cu nimic iesit din comun,astfel de cazuri au mai tot fost,nu iese cu nimic in evidenta,doar o lectie de invatat !
1 2
xerses pe 30 Septembrie 2017 16:22
Un ritm bun, o interpretare credibila si o poveste redata fara artificii.
1 4

Spune-ţi părerea despre Wind River

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wind River
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells