Angelina Jolie şi-a ales următorul proiect. Va juca în Those Who Wish Me Dead

de Cristina Grigore în 29 Ian 2019
Filmul este adaptarea romanului din 2014 al lui Michael Koryta

Angelina Jolie îşi pregăteşte revenirea puternică pe marele ecran prin câteva proiecte. Potrivit Variety.com, unul dintre acestea, ce a primit deja undă verde pentru producţie, este Those Who Wish Me Dead, un thriller ce îi are spate pe producătorii lui Joker (viitorul film cu Joaquin Phoenix) şi The Mule (al lui Clint Eastwood).

Filmul se va inspira din romanul omonim publicat de Michael Koryta în 2014. Este povestea unui băiat de 14 ani care asistă la o crimă oribilă şi care, pentru a fi protejat, este inclus într-un program de protecţie a martorilor, sub o altă identitate. Se află însă într-un program special, de dobândire a ablităţilor de a supravieţui în sălbăticie, destinat adolescenţilor cu probleme. Criminalii sunt pe urma lui şi nu se dau în lături de la nicio grozăvie pentru a-l identifica.

Nu se ştie încă ce personaj va interpreta Jolie. Intriga filmului va avea ca fundal un incendiu pornit în pădurile din Montana.

De adaptarea scenariului se va ocupa Taylor Sheridan (Hell or High Water, Sicario, Sicario: Day of the SoldadoWind River). Filmările sunt programate să înceapă în luna mai, după ce cineastul va încheia lucrul la sezonul doi al serialului cu Kevin Costner, Yellowstone.

Pe Angelina Jolie o vom vedea însă în cinematografe anul viitor, în Maleficent 2. Ea va juca şi în Come Away, un prequel al lui Peter Pan şi Alice in Wonderland la care s-a început deja lucrul şi care o are la cârmă pe Brenda Chapman (Brave, The Prince of Egypt).

Exploreaza subiecte similare:

By the Sea, Brad Pitt, Angelina Jolie, Clint Eastwood, Joaquin Phoenix, The Mule, Taylor Sheridan, Hell or High Water, Sicario, Wind River, Sicario: Day of the Soldado, Kevin Costner, Yellowstone, Maleficent 2, Brenda Chapman, Brave, The Prince of Egypt

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 29 ianuarie 2019 22:07
Și uite așa s-au spulberat știrile cu retragerea ei din cariera de actorie și retragerea pe scaunul regizoral.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells