Martyrs

(2008)

Martiri

Poster Martyrs Postere Martyrs

Sinopsis Martyrs

Mai mult
Martyrs

Lucie este o fetita rapita si sechestrata de niste necunoscuti. Din neatentia unei persoane Lucie reuseste sa scape, insa - datorita fricii si dorintei de eliberare - lasa in urma o alta fata sechestrata la randul ei. Aceasta este internata la o clinica unde sa se poate reface insa la recuperarea ei ajuta cel mai mult prietena ei cea mai buna Anna . 15 ani mai tarziu la usa casei unei familii aparent normale si fericite apare Lucie cu o pusca in mana si ii ucide pe toti Anna vine in ajutorul lui Lucie…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: apple.crisp
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Produs de

Canal Horizons

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Bir Film

Țara

Franta

Site oficial

Martyrs

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
decathlon pe 12 Mai 2009 23:17
asta da horror
prin simplu fapt ce se intampla in film e horror.dar mai horror e ca sar putea sa existe asemenea oameni in lumea asta care sa faca asa ceva.foarte bun filmu
18 8
mvpsebi pe 14 August 2011 00:45
Cel care a scris sinopsis'ul e mare desteptaciune de om, iar cel care l'a acceptat si mai mare, a povestit toata actiunea in el. Nici nu mai e nevoie sa vezi filmul daca'l citesti, noroc ca eu am facut'o abia dupa ce am terminat vizionarea.

Iar ce am vizionat a fost foarte explicit, nici chiar "Grotesque" gen de sadic, insa nici cat sa'ti cada bine putinul tort ce abia l'ai mancat, cum a fost in cazul meu. Nicio problema, mi'au mai crescut apetitul gagicile, mai ales cand erau torturate. Faine domnisoare, nimic insa explicit aici si asta e bine. Fara "pretentii" hollywoodiene (fiind o productie franceza), cu "sex free" si alte mitocanii, doar scene de'o brutalitate inumana, te lua cu mila cand asistai la asemenea acte, de violenta putin spus. Schingiure, ciomagire, suferinta corect spus! Aplauze pt curajul de a transpune asemenea chestii pe pelicula si in special pt machiaj,… citeşte

17 2
MikkaelWolfganger pe 10 mai 2013 21:38
Si eu am descarcat aceeasi varianta dublata.I-am dat oprire dupa vreo 10 minute.Urasc dublarile.Distrug farmecul filmelor :((.Nu sunt deloc de acord cu ce ai scris tu sus, dar m-ai facut sa rad in ultimul hal.Meriti un like.
turonian pe 27 Noiembrie 2010 12:25
În primul rând, descrierea filmului este greşită. Este foarte simplu să preluăm de pe www.imdb.com şi să tălmăcim/răstălmăcim "child abuse" în "abuz sexual". Cele două fete, personajele principale, au fost abuzate fizic (dar nu sexual) şi psihic, sistematic, de către membrii unei secte (dacă putem să o numim aşa). Ele au fost supuse practic, unui martiriu, cu scopul de a vedea ce se se află dincolo de moarte, şi, dacă mai este posibil, să şi povestească.
În al doilea rând, filmul nu este horror, este doar o dramă (cu puţin thriller dacă vreţi) şocantă, sadică şi extrem de violentă.
Per ansamblu, un film necomercial, greoi şi sângeros, pe care nu-l recomand nimănui sub 18 ani, dar care inevitabil te trimite cu gândul la aceeaşi întrebare: asemenea oameni, precum membrii acelei secte, există?

14 4
iedutul pe 18 aprilie 2011 20:13
Dar dragul meu...daca iei un ciocan (sau nu mai stiu ca am vazut demult filmu')si dai unei femei in cap pana il zdrobesti sau daca supui o fata la o operatie care include jupuirea pielii sau infigerea unei casti cu cuie in cap nu ti se pare horror sau macar putzin terifiant atunci e monstruos ce se intampla cu tine. Si de ce este gresita descrierea????? Credema ca nu este gresita si esti tu chior! Amin!
Cretzulynne pe 13 iulie 2016 13:41
Da, turonian, acei oameni au existat: inchizitorii spanioli, nazistii ce faceau experimente pe homosexuali si apoi le faceau lobotomie, experimentele lui mengele pe copiii gemeni, si tot ce s-a mai intamplat in vremea Holocaustului, mutilarea genitala feminina din Africa si Orientul Mijlociu, scalparile facute de barbarii din Europa, Asia si indieni, canibalistii de la Batalia de la Stalingrad, tortionarii romani comunisti...Au existat multe orori in lume din cauza monstrilor cu fata umana!
Ciuky pe 11 Ianuarie 2010 13:11
Etalon
Filmele de groaza ar trebui raportate la Martyrs,acest 'tatic' al filmelor de acest gen. Inca o data cinematografia din Europa depaseste Hollywood'ul in materie de horror psihopatic.
"Filmul pur si simplu ti'o da la temelie :))"

11 4
...butterfly pe 22 august 2010 23:19
horror psihologic???nici pe departe:))
Crynick pe 13 februarie 2012 15:03
e francez filmul!
Method_Man pe 05 Ianuarie 2011 02:23
O drama plina de sadism!
Filmul acesta nu-i nici pe departe horror , ce legatura are cu genul ?! Filmul ne relateaza o poveste impresionata ,cruda, plina de sadism, o viziune asupra a ceea ce ar putea exista dincolo de conceptiile noastre religioase, morale, umane ..dincolo de notiunea generala a normalitatii. Un film.. extrem de greu de digerat, nu-l recomand oricui.
8 4
iedutul pe 18 aprilie 2011 20:20
Serios...chiar ar trebui sa inventeze un nou gen...Horror inseamna ceva ce te tine in suspans,ceva ce te inspaimanta...Filmu' are ceva horror in el dar are si un anumit gen care nu poate fi descris...mult sange si o grafica dominant inchisa...nu pot explica.
cosmin742000 pe 11 noiembrie 2011 14:02
normal ca nu poti explica , intrebarea e daca tot nu poti explica la ce te mai apuci?
alex21ro pe 12 Ianuarie 2010 01:04
Incredibil
E pur si simplu incredibil, am ramas uimit...e un film ce trebuie vazut, il recomand dar atentie .nu e pentru cei cu psihic slab...
8 4
issey pe 07 Aprilie 2009 07:20
CEVA SPECIAL
acest film iti garantez ca te v`a marca putin sau mai mult....seria SAW sau HOSTEL o sa ti se para "filme usor de digerat" in comparatie cu Martyrs.....nu il recomand celor sub 18 ani si celor slabi de inger poate avea repercursiuni asupra psihicului..NOTA 10+
ATENTIE: Cititorii trebuie să ştie că orice articol legat de poveşti, filme, jocuri pe calculator, poate conţine detalii despre subiect şi dacă sunt de părere că aceasta ar strica savurarea poveştii, ar trebui să evite citirea articolului, înainte de a vedea filmul. Lucrul acesta s-ar putea întâmpla şi în articolele care nu conţin avertismentul.
SINOPSIS (REZUMAT) :
Totul incepe cu Lucie...aceasta este o fetita tinuta captiva,torturata fizic si psihic de o secta.Povestea continua dupa multi ani cand fata in cauza, Lucie (Mylène Jampanoï),ucide o familie intreaga.In poveste apare si prietena cea… citeşte

7 6
BloodRaven pe 12 Octombrie 2009 17:45
ii ceva care te va macina psihic cateva saptamani... ii o capodopera cinematografica dar pentru un adevarat savurator al horror-ului psihic... nu il recomand celor care sunt slabi de inger
6 3
...butterfly pe 22 august 2010 23:12
cred ca ai vazut multe filme horror in viata ta...nu?:))in plus de asta ce e asa terifiant la filmul asta de nu e recomandat celor slabi de inger?
aNdu007 pe 22 Mai 2010 18:01
.
nu e horror...e bunicel filmul, dar e cam nerealist, putin cam fortata nota povestirii
6 11
Senseless pe 27 octombrie 2010 10:23
De ce spui ca e nerealist ?
princo181 pe 21 decembrie 2011 19:07
buna asta! :)))))
maria-manuela pe 29 Aprilie 2012 13:24
Filmul asta m-a cam marcat o perioada. M-am gandit sa-l revad, insa m-am razgandit. De asemenea, nu il recomand oricui.
5 0
vaio pe 04 August 2011 00:29
Abia ce am terminat de vizionat filmul... Nu va asteptati sa fie un horror cum ne-au obijnuit americani , cu ceva suspans si niste zbieraturi , acesta mai mult te va soca. Ce pot sa spun, am ramas putin socat de sadismul din film . Nici pe departe sa ma fi speriat, in schimb ma oripilat.
4 2
zeno.marin pe 02 Septembrie 2012 22:17
Martiri fara o cauza...
Desi mi-a fost recomandat acest film ca fiind "bun", am avut mari rezerve in legatura cu el, iar asta cu toate premiile primite. Nu am fost departe de a-l abandona dupa primele 15 minute de efecte speciale care nu mi s-au parut deloc... speciale, ci chiar cu defecte realizare. Atentie, make-up-ul a fost premiat, nu efectele speciale.

In sfarsit, am trecut si peste faptul ca am vazut - din pacate asta am avut la indemana - versiunea in engleza. In fond scancetele, urletele, tipetele si tot ce tine de un B-movie "de groaza" sunt la fel, deci sa zicem ca nici asta nu a contat. Asa ca in cele din urma, din motive greu de argumentat, filmul m-a prins, incet incet, dar sigur, adica exact atat cat sa fiu curios sa-l vad pana la capat.

De ce?... Pentru ca Martyrs migreaza de la un gen la altul, sau mai degraba e un hibrid, fara ca asta sa fie un lucru neaparat bun. Dar… citeşte

4 4
cosmin742000 pe 11 Noiembrie 2011 14:08
Un film horror bun , unul din putinele din ultimii ani , care (film) nu e deloc francez (francezii participand la el cum au participat romanii la Catacombs) e canadian.
4 4
popicaadi pe 13 Mai 2010 19:03
pierdere de vreme
Cel mai prost film posibil , pierdere de vreme .................adaus : cum au jucat actorii nota 10 , ce a transmis filmul cacat
4 28
iedutul pe 18 aprilie 2011 20:18
Dar stii ca daca ti-a fost frica sa te uiti la film nu inseamna ca e de nota1...Frate n-am nimic ceva personal cu tn dar filmu' asta merita minim 8...
razvanniculescu56_gmail_com pe 7 iulie 2017 21:27
@ popicaadi Asa e, nu te mai uita la filme, pierzi vremea, intoarce-te in sat, apuca-te de agricultura.
kr1st1badboy97 pe 05 Mai 2011 15:33
un film greu... de urmarit!
scenele sadice itzi dau la propriu stomakul peste kap! atmosfera tensionanta devine din ce in ce mai apasatoare in cele mai multe scene ale filmului! atu-uri ce pot fi folosite in multe alte filme;) este unul din cele mai bn horror-uri regizate vreodata;)
2 3

Spune-ţi părerea despre Martyrs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Martyrs
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells