It

(2017)

IT

Poster It Postere It

Sinopsis It

It

O producţie New Line Cinema, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Se difuzează la TV.
Film +
Miercuri, 20 Mar 02:15
Owen Teague Owen Teague Patrick Hockstetter Jaeden Lieberher Jaeden Lieberher Bill Denbrough Finn Wolfhard Finn Wolfhard Richie Tozier
Bill Skarsgård Bill Skarsgård Pennywise Megan Charpentier Megan Charpentier Gretta Sophia Lillis Sophia Lillis Beverly Marsh
Steven Williams Steven Williams Leroy Hanlon Javier Botet Javier Botet Jack Dylan Grazer Jack Dylan Grazer Eddie Kaspbrak
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Es

Produs de

KatzSmith Productions

Tip Ecran

wide, 4DX

Distribuitorul international

New Line Cinema

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office It

Weekend premieră (04.09.2017)
  • Loc 1
  • Spectatori 32.214
  • Încasări (RON) 628.166,30
Total
  • Spectatori 139.899
  • Încasări (RON) 2.542.092,04
  • Încasări (USD) 660.181,98

Părerea criticului

StefanDo pe 06 Septembrie 2017 01:43
Este unul dintre cele mai înspăimântătoare romane din istoria horror-ului, cu batalioane de fani din mai multe generaţii. Este, în acelaşi timp, unul dintre romanele vestite pentru dificultatea unei transpuneri pentru marele ecran, poate şi pentru că villain-ul titular trezeşte sentimente atât de diverse în funcţie de personalitatea şi temerile cititorilor. Ecranizarea lui Andrés Muschietti reuşeşte să recreeze imaginile bântuitoare ale romanului şi să fixeze orori definitive. Dar marea reuşită este surprinderea unei gigantice prietenii şi crearea unei ataşante ode cuvântului "împreună".

Un alt succes al filmului este faptul că îi convinge atât pe fanii romanului, cei care de obicei de-abia aşteaptă să arate cu degetul contragerile inevitabile ale scenariului (să nu uităm că romanul original are 1200 de pagini structurate complet… citeşte

7 13
serban_ionescu pe 22 septembrie 2017 00:52
Personal consider ca genul strict al horror-ului, exclusiv "de dragul" horrorului nu este altceva decat "o gluma proasta" si absolut nefericit aleasa drept jalnica productie cinematrografica, fara absolut nici o contributie creatoare si stimulativ educativa a scopului profund al infiintarii cinematografiei in beneficiul stimularii spre bine a dezvoltarii societatii omenesti si nicidecum al stimularii de angoase nefiresti si profund contraproductive ale celor "slabi de inger" care ar putea chiar sa stea la baza declansarii unor boli psihice irecuperabile pentru aceasta categorie deloc neglijabila de astfel de persoane...
bainca pe 23 martie 2018 16:00
acest film ramane un clasic dupa cel din 90 , nu e o mizerie , e o drama cu accente horror si thriller , si mesajul e bun mai ales pentru cei care vor sa-l intelelega , cine nu apreciaza acest film inseamna cva nu il duce capul sa-l inteleaga , imi pare rau dar gusturile nu se discuta daca nu va place voua nu insemana ca e o mzierie cum zice domnul makomomo , aveti o varsta nu puteti sa va exprimati asa , aproape tot criticati , nu va place mai nimic , daca nu va place nu mai comenati , fiecare are o parere , dar sa spuneti ca e o mizerie e chiar foarte nedrept , e un clasic si cui ii place nu aveti nici-un drept sa criticati , eu nu am comentat absolut toate filmele care nu imi plac , ar fii ridicol sa critic un film de sf negativ , doar din simplul fapt ca nu imi place mie genul , daca nu va place filmul , atunci de ce l-ati urmarit , daca povestea nu va convins trebuia sa il evitati de la inceput , nu sa dati safturi aiurea la oameni daca sa-l vada sau nu , e alegerea fiecarui om ce sa vada , sa stii ca pe mine nu ma va convinge parerile si comentariile dvs, daca vreau sa vad , il vad , nu exista forta pe pamant sa am opreasca , darmite o persoana care nu stie sa apercieze un clasic ca cel din 90 , regretele mele pentru aceste persone , asa ca nu e o mizerie cum spuneti , e un clasic bun nu e genul horror cu litri de sange de care sunteti poate obisnuit , nici o parere din lume nu ma va convinge sa urmaresc ceva , asa ca dati-va cu parerea in partea dvs , nu influentand pe altii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
vladalmond pe 07 Septembrie 2017 02:14
Un horror care în esență este un film despre copilărie și prietenie
"Nu am mai avut niciodată prieteni precum cei pe care i-am avut când aveam doisprezece ani", spunea
Stephen King în "Stand by Me".

"It" este promovat drept un film horror, dar surprinzător, cele mai bune părți ale filmului sunt tocmai cele în care filmul reușește să fie un film despre copilărie și despre acei prieteni pe care ți-i faci la vârsta la care se crează cele mai strânse legături. Cei șapte copii din film joacă excelent și este foarte ușor să te atașezi de ei. Cumva, fiecare reprezintă un tipar din viața reală și e aproape imposibil să nu te regăsești într-unul din ei și să nu îți amintești și de copilăria ta.

De ce reușește "It" să surprindă atât de bine copilăria? Pentru că, spre deosebire de alte filme cu protagoniști copii, aici sunt prezentați mult mai aproape de realitate.

Trei… citeşte

19 7
AGDeac pe 7 septembrie 2017 23:57
Sunt in totalitate de acord cu review-ul tau. Ai reusit sa transpui foarte bine in cuvinte atmosfera filmului si ideile sale principale, nu am nimic de spus. Numai bine!
zatyy pe 14 Septembrie 2017 21:44
Frica
Stephen King a fost dintotdeauna un maestru al acestui gen insa IT nu este un horror clasic care sa nu te faca sa dormi noaptea,Este mai mult de atat. Din punctul meu de vedere IT transpune urmatoarea idee: Frica alimenteaza monstrii iar adevarata lupta a omului se da doar cu temerile lui.
13 5
cezar_crucianu pe 15 octombrie 2017 22:15
adevarata idee care subliniaza insasi esenta ecestui film
georgiana_tranca pe 06 Septembrie 2017 23:58
Foarte bun filmul! Copiii joaca impecabil, o sa mai auzim de ei. Este presarat cu umor de buna calitate, care ofera cateva momente de respiro. In rest, se urmareste cu sufletul la gura!;)
10 5
AdriAdrianna98 pe 14 Septembrie 2017 15:14
Mi-a placut foarte mult. Se vede ca e bine facut intre atatea filme de duzina. Desi nu e un subiect extrem de original, am vazut destule elemente de originalitate care mi-au placut (de exemplu scena cu rola de film si zoom). Nu a fost absolut deloc plictisitor, m-a tinut prinsa de la inceput pana la sfarsit si chiar a reusit sa ma faca sa tresar rau la 2-3 faze fara a avea jump scareruri ieftine. Chiar un film bun ce merita laudat mai ales in 2017 cand toate filmele par sa-si piarda din valoare.
10 10
preda_diana pe 07 Septembrie 2017 02:29
Chiar impresionată. Nu mă așteptam să fie așa de bun, după ultimele rateuri de filme horror văzute până acum. Am stat cu sufletul la gură și mi-am făcut praf, ronțăind, și vreo trei unghii :))))
10 13
serban_ionescu pe 22 septembrie 2017 00:51
Personal consider ca genul strict al horror-ului, exclusiv "de dragul" horrorului nu este altceva decat "o gluma proasta" si absolut nefericit aleasa drept jalnica productie cinematrografica, fara absolut nici o contributie creatoare si stimulativ educativa a scopului profund al infiintarii cinematografiei in beneficiul stimularii spre bine a dezvoltarii societatii omenesti si nicidecum al stimularii de angoase nefiresti si profund contraproductive ale celor "slabi de inger" care ar putea chiar sa stea la baza declansarii unor boli psihice irecuperabile pentru aceasta categorie deloc neglijabila de astfel de persoane...
bainca pe 23 martie 2018 16:27
un film impresionant , regretele mele celor care nu stiu sa il aprecieze , barbatiilor in general
AGDeac pe 07 Septembrie 2017 23:41
Un horror modern memorabil
"IT" (2017) este categoric un film horror modern memorabil in comparatie cu multe alte filme care au aparut pe parcursul ultimilor ani.
Unul dintre cele mai importante elemente ale filmului este relatia dintre personaje si evolutia lor evidenta in timp. Actorii sunt capabili, tineri si talentati, la fel ca si cei din mini-seria aparuta in 1990.
Prima jumatate a filmului incepe destul greu, avand putine momente care ies in evidenta. Cea de a doua jumatate a filmului compenseaza prin atmosfera intensa care scoate in evidenta si mai mult prietenia ce ii leaga pe copii care fac parte din "clubul ratatilor".
Editarea ar putea beneficia de imbunatatiri. Jumpscare-urile sunt destul de previzibile, insa in acelasi timp originale intr-un fel anume. In rest nu sunt multe lucruri de care m-as putea plange. Unii s-ar putea sa nu aprecieze momentele mai amuzante sau puerile din… citeşte

8 10
Dragos.87 pe 10 Septembrie 2017 00:43
Stephen King e greu de ecranizat
Nu am citit cartea recunosc,insa adineauri l-am vazut la cinema si mi se pare absolut bestial.Inca din primele minute iti capteaza atentia pentru ca suspansul este captivant pe tot parcurcul lui insotit de o coloana sonora exceptionala iar efectele sunt fenomenale.Filmul te tine intr-o tensiune incredibila,are o atmosfera horror care te tine incordat iar decorul care este foarte bine realizat incat te inspaimanta la maxim.Asta numesc eu un horror adevarat deoarece contine de toate si sunt foarte bine realizate incat iti va ramane in minte mult timp.Nu trebuie ratat sub nici o forma!
7 7
dragosalexandru123 pe 15 septembrie 2017 10:52
Iti recomand, cu drag, si cartea ;)...
Dragos.87 pe 1 mai 2021 00:38
Azi noapte am terminat de citit și cartea iar acum am revăzut filmul și mi se pare foarte slăbuț..filmul are tot ceea ce-i trebuie pentru un horror dar mult prea slăbuț comparativ cu cartea..
alina_neamtu pe 13 Septembrie 2017 22:34
FOARTE BUN!
Deși nu este nici pe departe un film perfect, atenția la detalii, atmosfera intensă, personajele cu care putem empatiza, momentele memorabile – toate acestea fac din It cel mai bun film horror al anului – cel puțin de până acum.

Citeste intreaga recenzie aici: https://uberkino.ro/reviews/it-2017/

7 8
gabrielciobanu43_gmail_com pe 30 Martie 2017 20:32
WOW... !!!
Pare un film foarte tare, destul de reusit si care are si o poveste din cate se vede destul de interesanta...Astept sa apara!
6 8
DarkCat pe 13 Septembrie 2017 21:26
Bun..are suspans,te captiveaza,recomand cu incredere!
5 8
user-59a320324e3e4 pe 14 Septembrie 2017 01:36
nasol
5 9
NicushorR. pe 14 Octombrie 2017 14:49
Slab!
E printre putinele filme horror pe care le vizionez si primul vazut la cinema (nu-mi place genul). Filmul e o prostie, un scenariu slab si cu maxim 2 faze care sa sperie in adevaratul sens al cuvantului. Marea prostie coincide cu finalul in care un grup de copii de 12-13-14 ani omoara clovnul (spiritul) cu niste bete. Haide ma! :)
5 10
GhostHUB pe 23 decembrie 2017 17:17
nici mie nu mi-a placut filmul, nu cred ca se adreseaza persoanelor adulte in special, in schimb pentru copiii pana-n 16 ani cred ca e un film extraordinar. Filmul e bine facut in esenta dar dupa cum am spus nu se adreseaza tuturor categoriilor de varsta
RaresSava300 pe 3 iulie 2018 18:19
Pennywise este un shapeshifting, nu un spirit. Creaturile de genul acestea sunt fiinte din credintele populare care se pot metamorfoza in orice, preluand calitatile persoanei/animalului/obiectului pe care l-a copiat, dar si slabiciunile acestuia. El in scena s-a transformat intr-o persoana din pictura, maini arse, o mumie, un zombie (sau persoana umana) si tatal lui Beverly. Si da, poti sa bati chestiile acelea su bate :). Sper ca te-am lamurit.
bainca pe 17 Februarie 2018 19:22
nota 8 chiar bun
foarte bun filmul , deabia l-am vazut si mi sa parut bun , cu niste efecte mult mai bune decat primul ala din 90 , sincer mi-a placut mai mult asta , poveste , actori , ritm si efecte sunt mai bune , de aceea ii dau nota 8 chiar bun dar asta nu inseamna ca cel din 90 nu a fost bun din potriva , oricum asta pentru un remake e chiar foarte bun, nu e chiar horror dar are mister si suspans suficiente sa imi placa , deabia astept partea 2 din 2019 .
4 1
makomomo pe 23 martie 2018 17:20
Nu-mi dau seama daca ai darul de a scrie corect sau e doar viteza...dar inclin sa cred ca nu prea iti place limba romana...Ai scris o fraza interminabila cu peste 20 de greseli de exprimare,gramaticale,etc. fara sa pui punct sau macar niste puncte de suspensie...Banuiesc ca ai 12ani caci altfel nu-mi explic aceasta varza din comentariul tau. Astfel,nu ma mira ca ti-a placut filmul, dupa felul in care ai scris si dupa cum iti merge mintea. Apropo,numele tau e Bainca sau...Bianca, nici macar numele nu ai putut sa ti-l scrii corect?Si imi aduci mie critici ca It e un film bun?Pe bune, fetita?
bainca pe 24 martie 2018 09:00
inteleg , poate amandoi am exagerat , sa gresesti e omeneste , dar cel mai bine e sa stim sa ne cerem si scuze , si da aveti dreptate , gusturile nu se discuta , de exemplu nici mie nu imi plac unele filme , ca saw de exemplu , paote unora li se pare extraordinar de bun dar mi-e nu , asa ca nu contest gusturile altor persoane , si daca nu va placut nu am nimic in potrvia , poate am exagerat putin dar ce ma deranjat cel mai mult a fost ca m-ati facut fetita si a-ti spun ca am 12 ani fara sa ma cunoasteti peronal si sa va faceti o parere obieciva , pentru asta m-am suparat , eu deobicei nu suport oamenii care critica fara sa stie inainte , dar cum am spus va accept scuzele si va respect parerea chiar daca nu sunt de acord cu ea , da sa stiti ca fetita nu mai sunt demult nu am 12 ani , nici macar 18 nu mai am , am peste 20 , dar asta nu inseamna ca nu merit respest , fiind mai mica decat dvs , dar nu-i nimic , mai bine uitam incidentul si terminam subiectul , si mi-e imi place sa comentez filme , nu pe toate doar pe majoritatea care imi plac , daca stau ca comenetez fiecare film in parte chair si pe cele care nu mi-au placut nu as mai avea timp de nimic , si da nu am timp sa vad filme zilnic , dar atunci cand am incerc sa le vad doar pe cele care ma impresioneaza cu ceav , poate ca sunt fan stephen king si am vazut majoritatea filmelor cu el si poate de accea am simtit nevoia sa scriu un comentariu , dar nu am vrut sa jignesc si cu atat mai mult sa ma cert cu cineva , nu sunt o persona conflictiva din contra am crezut ca dvs sunteti de aces gen , dar vad ca nu , asa ca mai bine uitam subiectul , si gusturile nu se discuta aveti dreptate si nici nu se contesta , asa ca va doresc numai bine si sa va placa cat mai multe filme pe care le comentati.
iorgulescur pe 24 Septembrie 2017 19:12
f slab
nu va pierdeti timpul, e un film care se vrea horror, dar calitatea e jos, foarte jos
4 12
makomomo pe 27 Decembrie 2017 12:17
Porcarie
Atata tamtam pt o mizerie de film, nici pt copii nu e bun, niste faze horror de toata jena ca subiect si punere in tema, o aberatie.Daca plateam bani la cinema pe el...innebuneam de ciuda sa dau bani pe mizeria asta infecta de film.

Criticul de mai sus spunea ca se creeaza o pritenie si o legatura fantastica intre kinderii aia, e o idee geniala.Pe bune? Sa vezi un copil de 5ani fara o mana smulsa si schingiuit in fel si chip doar de dragul horrorului si doar pt ca FRICA te face sa vezi cacati cu oki si naste monstrii? Este cea mai mare porcarie de film,idee,carte,etc pe care am vazut-o.Nici pt copii nuu poate fi pt ca nu poti sa-ti lasi copilul sa vada gunoiul asta....Iar clovnul ala gen alien e batut la final cu tevi si bate de 7 copilasi piperniciti, de ce, pt ca brusc nu le mai era frica, nu? Bai, nici desene animale daca era acest film si tot nu era bun...

citeşte

3 10
bainca pe 23 martie 2018 16:09
nu stii sa apreciezi un clasic , e absurd sa spun ca e o mizerie , iti dau o lista de 100 de filme chiar mizerii fara nici o logica si actiune , dar daca it e o mizerie inseaman ca nu stiti sa apreciati un clasic al aniilor 90 , si apropo stepehn king e un geniu al filmelor , cine apreciaza filmele lui are gusturi , imi pare rau dar in comenatriul dvs atat de lung , decat dovediti ca nu stiti sa apreciati yn film bun , poate vi sa parut salb ,e pararea dvd , dar sa spuneti ca e o mizerie de prea de tot , daca nu va palcut dvs personal nu inseamna ca e o mizerie , de exemlu mie mi sa parut chiar foarte bun si sunt pretentioasa la filme nu imi place orice dar cine vrea sa-l vada e propria lui parer , nu trebuie sa influentati pe cineva sa vada ceva care nu va placut din simpla dvs parere
RaresSava300 pe 3 iulie 2018 18:24
-Copii au 15 ani :| -Pennywise este un shapeshifting, nu un spirit. Creaturile de genul acestea sunt fiinte din credintele populare care se pot metamorfoza in orice, preluand calitatile persoanei/animalului/obiectului pe care l-a copiat, dar si slabiciunile acestuia. El, in scena, s-a transformat intr-o persoana din pictura, maini arse, o mumie, un zombie (sau persoana umana) si tatal lui Beverly. Si da, poti sa bati chestiile acelea cu bate :). Sper ca te-am lamurit.

Spune-ţi părerea despre It

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu It
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells