About My Father

(2023)

Un tată de coșmar

Poster About My Father Postere About My Father

Sinopsis About My Father

Mai mult
About My Father SUB

Cel mai tare comic din America, Sebastian Maniscalco, își unește forțele cu legendarul italo-american și de două ori premiat cu Oscar®, Robert De Niro, în noua comedie Un tată de coșmar. Filmul se concentrează în jurul lui Sebastian (Maniscalco), care este încurajat de logodnica lui (Leslie Bibb) să-l aducă pe tatăl lui, Salvo, un frizer imigrant (De Niro), la o reuniune de weekend cu familia ei superbogată și extrem de excentrică (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Weekendul se transformă în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Se difuzează la TV.
Filmbox Premium
Miercuri, 01 Mai 18:30
Sâmbătă, 04 Mai 13:35

Caseta tehnică

Produs de

Depth of Field, Lionsgate

Distribuitorul international

Lionsgate

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Prorom

Țara

SUA

Box office About My Father

Weekend premieră (22.05.2023)
  • Loc 3
  • Spectatori 9.252
  • Încasări (RON) 245.131,70
Total
  • Spectatori 41.197
  • Încasări (RON) 1.011.869,86
  • Încasări (USD) 220.346,35

Părerea criticului

Alex.M pe 31 Mai 2023 22:55
Filmul "Un tată de coșmar" reprezintă o incursiune memorabilă în dinamica familială și în conflictele culturale care ne modelează existența. Regizat de talentata Laura Terruso și cu un scenariu semnat de Austen Earl și Sebastian Maniscalco, acest film reușește să împletească în mod măiestrit elemente de comedie cu observații acerbe despre natura umană și diferențele de clasă.

Cu toate că unele momente comice pot fi considerate exagerate, filmul își păstrează o atmosferă ușoară și agreabilă, subliniind importanța valorilor familiale. Chiar dacă "Un tată de coșmar" nu te face să râzi în hohote decât rareori, prezintă o combinație de umor fin și situații de viață sincere, care îi conferă autenticitate.

În centrul acțiunii se află Sebastian Maniscalco, un italio-american de succes, care este nevoit să înfrunte… citeşte

4 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mishu25 pe 16 Iulie 2023 11:32
Dacă sunteti familiari cu show-urile de stand-up ale lui Sebastian Maniscalco (mi se par foarte amuzante, sunt vreo 5 pe Netflix), acest film este un cumul al acelor întamplari despre copilarie, tinerețe, relația cu tatăl imigrant din Sicilia si căsătoria cu o fată total diferită. O comedie foarte agreabilă, pe nedrept ignorată de critici și public, unde Robert de Niro face în sfarsit un rol bun de comedie dupa suficiente 'orori'
1 1
R_Afc pe 01 Iunie 2023 17:41
Un De Niro de coșmar
Sunt un observator de la distanță al felului în care Robert De Niro reușește să micționeze pe cariera lui, carieră care nici măcar nu era atît de spectaculoasă, noroc cu Scorsese, că altfel rămînea și făcea reclame la vopsele, la fel ca marii noștri actori din România.

Robert De Niro este cel mai slab personaj din film. Dacă tot e considerat un actor legendar, ar fi trebuit să îmbunătățească filmul, nu să-l înrăutățească, dar de fapt l-a făcut de neprivit.

Filmul are și mesaje politice subliminale care nu sunt deloc amuzante,"tații sunt răi și proști și sunt de vină pentru tot". Înteleg curentul ipocrito-americano-tembel, dar măcar să fi fost un umor de calitate. Nu a fost așa, nivelul este foarte jos, demn de bulele de slănină de la noi, adică acei stendăp comidiăni care din lipsă de umor, se urcă pe scenă și… citeşte

1 8
jokeru28 pe 16 Ianuarie 2024 23:26
Nu mi se pare ca De Niro a jucat rău, însă scenariul e rău. Filmul presărat de idioțenii.
0 0
user-600337ab7eff6 pe 13 Ianuarie 2024 20:29
Filmul asta n a făcut decât sa mi întărească impresia mizerabila pe care o am despre italieni: badarani,cu gura mare, care se cred buricul pamantului, mai ales ca locuiesc cu unul în casa și care se incadreaza perfect in aceste tipare,zici ca toti sunt la fel!.Recomandarea mea,mai bine nu vizionati acest film
0 0
xerses pe 17 Septembrie 2023 14:28
Filmul te deconecteaza, dar si te conecteaza la realitatea dura a diferentelor dintre familii aflate la poli opusi de bunastare financiara.
0 0
maimutabeata pe 16 Septembrie 2023 19:55
Tras de par , De Niro in cea mai slaba forma.O surpriza placuta acest Sebastian Maniscalco in schimb.Nota 4 , deoarece efectiv asta am trait , cateva momente bune si atat.
0 0
dolce_angelo pe 01 Octombrie 2023 21:40
un film groaznic si teribil
Sincer imi pare ca am pierdut timpul sa ma uit la acest oribil fara nici un sens
Robert de Niro a fost un actor extraordinar,extrem de bun si talent!
Mai bine ramanea la genul de filme in care a fost distribuit mafia italiana!

0 1
6Patronul9 pe 03 August 2023 22:41
Of,in ce filme a ajuns De Niro sa apara. Nu stiu daca pot sa spun ca e un film prost dar cu siguranta nu are nimic interesant si nu cred ca justifica timpul irosit pe o vizionare.
0 5

Spune-ţi părerea despre About My Father

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells