Shot Caller

(2017)

Executantul

Poster Shot Caller Postere Shot Caller

Sinopsis Shot Caller

Mai mult
Shot Caller

În sudul Californiei, Jacob Harlon, broker de succes, împreună cu Kate și fiul lor Joshua, formează o familie obișnuită. Viața lor însă urmează a se schimba dramatic și total, după ce într-o seară ies la un restaurant împreună cu o familie prietenă. După cina stropită cu câteva pahare de vin, la întoarcerea spre casă, sunt implicați într-un accident de mașină, la ignorarea culorii roșii a semaforului. În urma accidentului, Tom, prietenul lui Jacob, moare, și Jacob este…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
adrianpopa1977 pe 14 August 2017 14:57
Șerban Ionescu... dacă asta e film de nota 4.5 înseamnă ca pt tine noțiunea de film e o necunoscuta. Un film excepțional , as putea spune peste Felon. Obligatoriu de văzut .
13 4
oficial_eupirvu pe 14 august 2017 20:21
asa este .EXCEPTIONAL FILM. Analfabetii nu vor intelege mai mult de... telenovele.
misu590 pe 22 octombrie 2020 19:08
...dany.08...prima la stînga!
Dragos.87 pe 29 Iulie 2017 13:17
E de necrezut cum dintr-o greseala minora,atragi dupa tine o multime de necazuri si mai ales cum te poate schimba inchisoarea,fara sa vrei.Un film dur cu momente sensibile care te fac sa tragi concluzii intelepte. Poate ca nu iti va ramane in minte mult timp dar te va pune pe ganduri!
10 2
niggeremall pe 01 Septembrie 2020 21:50
tare filmu asta. putini inteleg ce se intampla dupa gratii si cat de infect si nefunctional e sistemul asta. in general depinde despre ce inchisori vb dar in romania un amarat care intra acolo pt o gainarie poate iesii de 10 ori mai versat sau cresc in rang daca fac parte din clanuri. e un sistem politizat care face mai mult rau tutror decat bine. n-are treaba cu reeducarea, e stupid de politizat. toti invata sa-si cunoasca locul acolo si cand ies afara stiu foarte bine ce sa faca atunci cand trebe. intri `nevinovat` iesi criminal cu diploma.
4 0
Claudynho pe 06 Aprilie 2018 16:22
”Shot Caller” nu judecă și nu dă verdicte, însă ne arată cum viața cuiva se poate schimba într-o fracțiune de secundă și faptul că, în orice moment, oricare dintre noi, oricât de buni și blânzi am crede că suntem, putem să recurgem la acțiuni și comportamente extreme ca să rămânem în viață sau ca să îi protejăm pe oamenii pe care îi iubim.
4 0
lavara_laiarna pe 03 Octombrie 2017 22:19
C-am singurul film ieșit din tiparul genului clasic cu bande,bani și polițiști.
4 2
serban_ionescu pe 28 Iulie 2017 20:15
Deosebit de deceptionanta si chiar ultra deprimanta aceasta drama cu nuante de thriller
Filmul acesta, pe langa caractersisticile principale impresionant-negative expuse in titlul de mai sus, mai are si minusul faptului ca realizatorii lui, exceleaza probabil in numele unei asa-zise "originalitati zis moderniste" a cinematografiei sec. XXI, printr-un scenariu si o oglindire deosebit de ambigua si ultra intortocheat-labirintica a secventialitatii derularii evenimentelor prezentate, si asta fara nicio legatura acuzatorie asupra tehnicii flash-back-urilor folosite. Tot in acest sens negativ se poate acuza si tendinta nefericita de a introduce mult prea nepermis de abrupt si "la repezeala" in ecuatia actiunii propriu-zise, a unei avalanse de personaje negative al caror rol si implicare directa ulterioara in special, dar nu numai prin prisma numelor lor, este deosebit de dificil de urmarit in acelasi sens al intelegerii fara ambiguitati a gradului in care fiecare dintre… citeşte
4 29
fiji pe 2 octombrie 2021 22:16
Beție de cuvinte.
Calatorrr pe 20 Martie 2019 20:59
Este un film genia, daca nu esti atent de la inceput....pierzi notiunea si ti se pare plictisitor.
Eu l-am vazut de 10 ori pana acum, l-am inteles din a 2 a vizionare !

3 0
lili22 pe 04 Ianuarie 2019 17:39
Inteligent realizat si cu un actor bun in rolul principal.E un film dur.
3 0
Tom-master pe 20 Aprilie 2020 19:13
mda
am vrut sa`l urmaresc pentru ca am fost impresionat de alt film asemanator, Felon, un film cu adevarat impresionant si captivant. shot caller, in schimb, este un film inferior in comparatie cu Felon. fac comparatia asta pentru ca filmul se aseamana din punct de vedere al constructiei personajelor, un actor jucand in ambele filme, posibil acelasi rol de detinut. recomand sa vizionati filmul fara sa aveti asteptari si inarmati cu rabdare
3 1
video_tenerife pe 26 Septembrie 2018 00:21
Dur dar bun
Un film pentru cei cu pretentii intelectuale, nu pentru manelisti sau copii. Oricum are si un avertisment pentru cei de pana la 18 ani.
Filmul arata jungla vietii si repercusiunile greselilor care te pot urmari toata viata.

3 1
AnitaFritea pe 14 Decembrie 2017 22:52
Jamie Lannister !!!
3 2
MariusCiprian87 pe 05 Martie 2022 22:34
Neașteptat de bun și foarte greu de digerat. Filmul nu este pentru oricine, pare ilogic pe alocuri, însă logic pentru lumea lor...Nikolaj Coster-Waldau,face un rol de excepție, poate rolul carierei lui de până acum. Filmul este unul psihologic, greu...arătându-ne cât de aproape poate fi granița dintre libertate și IAD, dintre fericire și HAOS, dintre alegeri și NEPUTINȚĂ, pentru că cel mai periculos animal domesticit de însuși propria sa minte bolnavă, este OMUL!
1 0
White.Lily pe 27 August 2017 13:16
Atentie, contine spoilere
Filmul de fata nu surprinde atat de mult ca realizare. Personal, nu mi se pare film cu prea multe pretentii cinematografice.
Ceea ce mi-a placut in mod deosebit in schimb a fost personajul principal.
De mult nu m-a mai surprins un personaj atat de mult, ca eroul principal al acestui film.
Sa vedem….
Avem un barbat care la prima vedere le are pe toate, un om implinit as putea spune. Un barbat cu o familie frumoasa, cu o cariera in asccensiune, cu o viata sociala.
Ceea ce urmeaza sa se intample, nu putem spune ca este ceva iesit din comun pentru zilele noastre. Jacob este implicat intr-un accident de masina, in urma caruia prietenul lui cu care se afla in masina moare.
In urma unei intelegeri cu procurorul, acesta primeste o pedeapsa minima. Ceea ce aparent, pare o problema din care scapa relativ usor, 16 luni de sentinta in loc de 6 ani, de fapt,… citeşte

1 5
Lfc4ever pe 29 August 2022 19:17
Plictisitor
Intradevar abordeaza foarte bine tema dar e lent filmul
0 2
andystarx pe 18 Ianuarie 2018 02:13
Nota 7/10
Inteleg ce a vrut sa transmita acest film,dar nu este nici pe departe unul impresionant sau foarte bun,doar un film putin mai diferit,decat majoritatea celor cu prizonieri !
0 4

Spune-ţi părerea despre Shot Caller

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Shot Caller
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells