Totul despre reacţiile nominalizaţilor la Oscar 2010, la aflarea veştii

de Gloria Sauciuc în 3 Feb 2010
Totul despre reacţiile nominalizaţilor la Oscar 2010, la aflarea veştii

Nominalizările pentru cea de-a 82-a ediţie a Oscarurilor au fost anunţate în cursul zilei de ieri. O dată cu anunţul nominalizărilor, au apărut reacţii variate de la nou desemnaţii nominalizaţi. Sandra Bullock era singura care dormea pe când se anunţau premiile.

Pe de altă parte, regizorul filmului Up, Pete Docter, admitea într-un interviu cu New York Magazine că şi-a petrecut noaptea treaz, aşteptând ştirile."Soţia şi cu mine ne-am trezit devreme, am pus mâna pe computer şi am ascultat nominalizările", a spus Docter. "Este fantastic
să îţi vezi numele pus pe net la ora 5.30 dimineaţa."

Penélope Cruz se declară "complet surprinsă şi flatată" de nominalizarea pentru jocul din Nine. "Rob Marshall (regizorul lui Nine) nu doar e un geniu, dar şi lucrul cu el e o plăcere absolută", afirma Cruz. "M-am trezit în fiecare dimineaţă încântată de colaborarea cu un grup atât de talentat de actori. Filmările au fost o experienţă ieşită din comun, iar nominalizarea mă face atât de fericită!"

Carey Mulligan - la prima nominalizare, cu filmul independent "An Education", a fost hipnotizată de ştiri "E peste orice aşteptări", a strigat actriţa de 24 de ani. "Niciodată nu m-am simţit atât  de încântată, m-a
luat de dimineaţă cu ameţeli!"

La fel de copleşit, actorul Jeremy Renner, din "Hurt Locker", a urmărit
nominalizările din studiourile show-ului "Today", alături de celălalt actor, Anthony Mackie. Renner, la auzul ştirilor, şi-a îmbrăţişat lung colegul de filmări.
" E fantastic", a declarat Renner vorbind despre reacţia sa la ştirea că a fost nominalizat. "Am sărit pe băiatul ăsta. M-a ţinut în braţe cum, de fapt, m-a ţinut de-a lungul întregul film". Comentând asupra competiţiei serioase la categoria Cel Mai Bun Actor, Renner a glumit: "Trebuie să dau jos câţiva grei."

Kathryn Bigelow a fost cu siguranţă surprinsă de ştiri - fiind abia a patra femeie regizor nominalizată la Oscar. "Cu siguranţă, dacă imposibilul este posibil, atunci sunt copleşită de bucurie. Dar totuşi cred că într-o zi
faptul că regizorul este bărbat sau femeie o să-şi piardă din importanţă, pentru că oricum ar fi este un regizor care vorbeşte despre lucruri în care crede." Bigelow a mai apărut, de asemenea, în show-ul "Today",
împreună cu cei doi actori din "The Hurt Locker", şi a fentat cu măiestrie toate întrebările cu privire la fostul soţ şi actualul favorit la Oscar, regizorul lui "Avatar" James Cameron).

Mo'Nique, într-un interviu pentru "Today", aproape a izbucnit în lacrimi la telefon (un exerciţiu oare pentru discursul de acceptare a Oscarului?).
"Sunt în extaz, a declarat actriţa din Precious, sunt ca fetiţa aceea care stă în faţa oglinzii şi cântă, cu periuţa de dinţi în mână".
"Imediat cea am auzit vestea, am sărit în sus de bucurie", declară Gabourey Sidibe, colega de filmări a lui Mo'Nique din Precious. "Am tot strigat voi primi o maşină, voi primi o maşină. Nu ştiu de ce".

"E cea de-a cincea nominalizare, şi sunt mai mândru acum ca niciodată, cred", spune Morgan Freeman, care a jucat alături de Matt Damon în "Invictus". "Nominalizarea este deliciul pentru mine. O dată ce ai fost nominalizat, e banal, e ca şi cum ai da cu zarul."

"Credeam că ştiu cum voi reacţiona, dar când am auzit ştirile mi-am descoperit tonalităţi necunoscute ale vocii", a declarat Colin Firth, nominalizat la Cel Mai Bun Actor (care deja şi-a etalat vocea în musicalul
Mamma Mia). "Poate că trebuie să mai fac încă un musical."

Mulţi nominalizaţi au început să scrie deja pe paginile proprii de Twitter, deşi unii nu s-au putut rezuma la 140 de caractere. Anna Kendrick, nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în "Up in the Air", a rezolvat problema astfel:"Mi-ar plăcea la nebunie să spun că nu-mi ajung 140 de caractere, dar sincer, am rămas fără grai".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andreeeeea pe 3 februarie 2010 14:32
Oare Maryl Streep stie ca e nominalizata? Sa-i spuna cineva ca trebuie sa-si faca discursul pentru cand va primi micul omulet!
dwp11 pe 3 februarie 2010 14:45
probabil ca deja s-a plictisit meryl streep sa tot fie pe lista asta, e a 16-a nominalizare(record)... sper ca va castiga....cred ca dupa 30 de ani merita din plin
danielopol radu pe 5 februarie 2010 14:24
CASTIGATORI VOR FI AVATR JAMES CAMERON SAU FOSTA SOTIE SANDRA BULLOCK PENELOPE CRUZ
danielopol radu pe 5 februarie 2010 14:31
AR FII MERITAT SI CASTIGATOAREA A 2 PREMII OSCAR HILLARY SWANK INCA O NOMINALIZARE PT ROLUL DIN AMELIA IAR DACA AR FI FOST AR FII CASTIGAT PT A 3 OARA OSCARU ASA SANDRA BULLOCK O SA IL CASTIGE
Radu1711 pe 20 mai 2010 18:30
frumoasa actrita

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells