După 11 ani de căsnicie, Natalie Portman se desparte de soțul ei, în contextul zvonurilor despre infidelitate

de Gloria Sauciuc în 9 Aug 2023
În timpul căsătoriei, Millepied s-a convertit la religia soției, la iudaism

Relația dintre Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, au fost de curând obiectul unor speculații semnificative, scrie Cinemablend. În iunie anul trecut, mai multe surse dezvăluiau că bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală, se pare deja de domeniul trecutului. Apoi s-a scris că Portman și Millepied ar fi rămas împreună și că încercau să își rezolve problemele. Totuși, sursele care cunosc cuplul susțin că încercările de reconciliere nu ar fi mers, și cei doi se despart după 11 ani de căsătorie.

Știrea a fost confirmată de către Us Weekly, pentru care o sursă relata că soții sunt „în conflict” și că „au încercat să își repare căsnicia” înainte de a ajunge la o hotărâre.

Benjamin Millepied (de 46 de ani) se crede că ar fi avut o relație extraconjugală cu Camille Etienne, o tânără activist de mediu, în vârstă de 25 de ani. Niciunul dintre soți nu a declarant ceva în public în acest sens. dar Portman s-a declarat „umilită” de zvonurile care au sosit odată cu episodul, dorind să „vadă dacă își dorește să reconstruiască încrederea în partenerul ei, iar intenția ar veni în parte din dorința de a nu-și vedea copiii 'crescând într-o familie destrămată'”.

Portman a fost văzută în public fără inelul ei de logodnă, deși era cea de-a 11 aniversare a căsătoriei, la Sydney, în Australia. Benjamin Millepied, soțul ei, balerin și coregraf, a cunoscut-o pe Portman pe platourile de filmare de la Black Swan (foto), în 2009. Cei doi s-au căsătorit în 2012, după ce actrița a născut pe primul copil – un băiat numit Aleph, în 2011. În 2017 a urmat fiica, Amalia.

În timpul căsătoriei, Millepied s-a convertit la religia soției, la iudaism. În timpul căsătoriei, Portman a rămas una dintre ce mai de succes actrițe. Printre alte producții, Portman joacă și semnează producția dramei May December, urmând premiera thriller-ului polițist Lady in the Lake, pentru care nu s-a anunțat încă o dată a lansării.

Numai timpul va spune dacă Natalie Portman și Benjamin Millepied se vor reconcilia. Două lucruri sunt sigure: faptul că cei doi își doresc discreție în acest moment. Celălalt, că în acest moment copiii vor fi prioritatea lor numărul unu, mai notează Cinemablend.

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Black Swan, May December

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells