Behind Enemy Lines: Axis of Evil

(2006)

În spatele liniilor inamice 2

Poster Behind Enemy Lines: Axis of Evil Postere Behind Enemy Lines: Axis of Evil

Sinopsis Behind Enemy Lines: Axis of Evil

Mai mult
Soarta lumii este in pericol in acest thriller exploziv. Pregateste-te pentru actiune non-stop si suspans ucigator, pentru ca nu mai exista cale de intoarcere in aceasta aventura care cu siguranta iti va face inima sa bata mai tare.

Cand o echipa de soldati americani primeste sarcina de a distruge o baza militara nord-coreeana, esecul nu se numara printre optiuni. Dar misiunea este anulata in ultima secunda, iar patru soldati raman in teritoriul inamic. Pentru a supravietui, ei trebuie sa invinga fortele rebele care le…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5
Nicholas Gonzalez Nicholas Gonzalez Lieutenant Robert James Ben Cross Ben Cross Cmdr. Tim Mackey Keith David Keith David MCPO Scott Boytano
Peter Coyote Peter Coyote US President David Keith David Keith Scott Boytano Bruce McGill Bruce McGill Gen. Norman T. Vance
Mykel Shannon Jenkins Mykel Shannon Jenkins CWO Lawrence Meideros Glenn Morshower Glenn Morshower Admr. Henry D. Wheeler James Kyson James Kyson Private J.J.
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Twentieth Century-Fox Film Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

20th Century Fox Home Entertainment Japan

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
AlexTD pe 09 Martie 2007 21:19
Un alt film de actiune tipic american, care nu prea exceleaza la capitolul actiune si efecte speciale, dar care merita vazut.
2 0
Vorador pe 29 August 2011 23:01
A waste of film and unworthy of being pressed as a DVD
Este foarte slab fata de primul film,scenele de actiune sunt intodeauna intr-un slow-motion enervant.Ma intreb oare cine a facut sinopsis-ul:,,Soarta lumii este in pericol in acest thriller exploziv. Pregateste-te pentru actiune non-stop si suspans ucigator, pentru ca nu mai exista cale de intoarcere in aceasta aventura care cu siguranta iti va face inima sa bata mai tare.'' Actiunea este de cea mai proasta calitate vazuta de mine intr-un film.

America saved the world again !!

0 0
dicken pe 18 Iulie 2011 20:29
123456789
un film interesant...doar ca i-ar mai trebuie 2-3 femei goale, marijuana si muuulta bere
0 0
alex_il_fenomeno pe 19 Iulie 2011 11:36
nu este chiar la fel de reusit ca cel din 2001 , dar are partea lui de actiune si cea de razboi ! la inceput credeam ca va fi o copie slaba dupa original , dar ma bucur ca m-am inselat si am putut urmari un film foarte alert , cu situatii-limita , momente emotionante si tot tacamul ! il recomand cu placere ; pentru mine a fost o surpriza placuta !
0 1

Spune-ţi părerea despre Behind Enemy Lines: Axis of Evil

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Behind Enemy Lines: Axis of Evil
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells