Professor T.

(2017) - Serial TV

Profesorul T

Poster Professor T. Poster Professor T.

Sinopsis Professor T.

Mai mult

În decursul anilor, Jasper Teerlinck, cunoscut si sub numele de Profesorul T., și-a dezvoltat propriul stil de viață. În viața profesională a avut parte de mult succes: este un criminalist strălucit, a scris articole uimitoare pe marginea subiectului și este un profesor și mentor iubit. Totuși, în viața personală situația nu este atât de roz.

Din cauza formei avansate de misofobie (teamă patologică de murdărie sau contaminare) duce o viață izolată, dezvoltând astfel un comportament social defectuos.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Ella Leyers Ella Leyers  Annelies Donckers (6 episodes, 2015) Tom Traets Tom Traets  Agent (4 episodes, 2015) Gene Bervoets Gene Bervoets  Herman Donckers (4 episodes, 2015)
Koen De Bouw Koen De Bouw Jasper Teerlinck Barbara Sarafian Barbara Sarafian Dokter Helena Gijselbrecht Viviane de Muynck Viviane de Muynck  Adelinde Van Marcke (3 episodes, 2015)
Charlotte De Bruyne Charlotte De Bruyne  Deborah Raskin (2 episodes, 2015) Herwig Ilegems Herwig Ilegems  Paul Rabet (2 episodes, 2015) Els Olaerts Els Olaerts Mevrouw Beeckmans
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • T.

Țara

Belgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 23 August 2021 16:19
Serial belgian din 2015 care a fost copiat si transpus in multe alte tari. Un profesor genial, dar cu multe ciudatenii si fobii, ajuta politia in investigatii.
0 0
ioanaa_ioana pe 21 Mai 2019 21:59
Exceptional serialul.
Un profesor paranoic rezolva cele mai complicate crime.
Pe parcurs devine cam lugubru dar tot este altceva decat marile porcarii din ultima vreme.

0 0

Spune-ţi părerea despre Professor T.

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Professor T.
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells