The Predator

(2018)

Predatorul

Poster The Predator Postere The Predator

Sinopsis The Predator

The Predator RO sub 2

Din cele mai îndepartate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Yvonne Strahovski Yvonne Strahovski Emily Olivia Munn Olivia Munn Casey Brackett Jacob Tremblay Jacob Tremblay Rory McKenna
Thomas Jane Thomas Jane Baxley 50 Cent 50 Cent (rumored) Lochlyn Munro Lochlyn Munro locotenent-general Marks
Edward James Olmos Edward James Olmos Military General Boyd Holbrook Boyd Holbrook Quinn McKenna Jake Busey Jake Busey Keyes
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Predator
  • Ollie
  • Predator 4

Produs de

Twentieth Century Fox

Distribuitorul international

Twentieth Century Fox

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Box office The Predator

Weekend premieră (10.09.2018)
  • Loc 2
  • Spectatori 34.295
  • Încasări (RON) 847.979,11
Total
  • Spectatori 84.923
  • Încasări (RON) 1.990.545,00
  • Încasări (USD) 500.284,42

Părerea criticului

Gloria pe 11 Septembrie 2018 15:33
Predatorul: ferocitate și divertisment
Anul 1987 aducea pe marile ecrane una dintre cele mai interesante concepţii SF: aceea a unei fiinţe extrem de agresive şi redutabile, cu tot sistemul biologic adaptat anihilării: Predatorul. La trei decenii distanță și cinci filme în franciza slasher SF, cinefilii au ocazia să reintre în acest univers, odată cu lansarea filmului The Predator, de miercuri (12 septembrie) în avanpremieră.

Predatorul (2018) este în primul rând un film de acţiune, apoi unul cu motivaţie SF și continuă un trend al francizei - și anume acela după care nu dezvoltarea ideilor SF sunt în prim plan ci acţiunea. Premisa filmului este ofertantă - dacă un Predator cu o încărcătură prețioasă pentru omenire este urmărit prin spațiu de un recuperator? Dar dacă, odată ajuns pe Pământ, acest recuperator aproape invincibil va avea un oponent neașteptat și, chiar,… citeşte

8 6
ryvalss pe 11 septembrie 2018 21:59
Predator ... , este o serie foarte buna , vad ca multi zic ca numai prima parte a fost cea mai reusita ca a jucat Arnold , dar frumusetea filmului nu este Arnold , este insusi Predator Predator 2 a fost la vremea lui super film Alien VS Predator prima parte a fost oke Alien vs Predator 2 .... a fost jenibila , dar ma repet , mi-a placut ca i-am revazut personajele Predator si Alien Pentru mine sunt printre filmele care mi-a marcat copilaria , si as vrea sa vad continuari cu predator , abia astept sa il vad nou The Predator .
sapilah pe 13 octombrie 2018 00:41
Am găsit un site de vizionat filme de bună calitate și mereu pus la dispoziție zi în orice moment cu o bună calitate. »» »» FILMSONLINE7.BLOGSPOT.COM

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BuiacGeorge pe 14 Septembrie 2018 21:16
M'a dezamagit complet :((
Cred ca este cel mai slab din toate seriile Predator.

17 7
dragosalexandru123 pe 13 Septembrie 2018 19:25
film de categoria "B"
Nota mea este 2 deoarece este cel mai panarama film vazut anul asta la cinema - in avanpremiera. Pe langa faptul ca are unele secvente care zici ca sunt regizate de un "regizor beat" - nu au nici o logica (secventa in care sotia eroului principal este ignorata de un predator)... tot filmul are doar 3 mari secvente de lupta - extrem de putin, dupa parerea mea!
17 10
makomomo pe 08 Septembrie 2018 11:35
Old Arnold and old Predator - the best
Aveam 11ani cand taicamiu m-a dus la cinema la primul SF din viata mea si primul film cu Arnold.Nu stiam eu multe atunci dar am urmarit filmul secunda cu secunda, mi-a marcat viata si mi-a deschis apetitul pt aceste filme iar Arnold a devenit actorul meu preferat.Revad din cand in cand Predator 87 la tv pe diferite canale pe unde il prind, ce film, ce senzatii...oricat se vor stradui sa il refaca, fara Arnold si fara atmosfera din jungla nu are niciun farmec.Le-am vazut sipe urmatoarele au fost mai putin reusite.Remake-uri pe care le uiti.Chiar si cel cu Adrien Brody din 2010, tot in jungla dar...departe de original.
Ce nu uiti...este Predator din '87 cu Arnold Schwarzenegger...

14 2
dieratte pe 15 Septembrie 2018 00:50
daca vrei sa pierzi 2 ore din viata ta acest film e perfect . E atat de bun incat iti dai seama cat de incult esti. Daca nu știai afli acum ca Soldatul america poate zbura pe o nava spatia , comunica telepatic si mai ales el isi poate tine " scaunul " in el timp de 5 zile un adevart erou. A si sa nu uitam o profesoara de Biologie e cum spun americani A bad mother fucker ...
Nota 1

12 4
SDAO pe 02 Iulie 2018 18:53
Va fi un film mediocru de nota 6 ca de obicei.
Cu multe efecte speciale, actori slabi, predatori peste tot, fara fir rosu... va fi un film de duzina.
11 13
ddirty_devil pe 24 august 2018 10:17
De unde naiba stii ????? Daca filmul apare in septembrie.....
dragos__81 pe 12 septembrie 2018 22:47
El e regizorul
Licurici75 pe 18 Noiembrie 2018 12:15
O mare prostie dezamagitoare
Aveam pretentii de la Twentieth Century Fox dar observ ca imita Disney-ul. O porcarie de regie, cu actori foarte slabi si prea multa panaramo-mistocareala nonsensica. Macar Predatorul a inceput sa vorbeasca engleza. Doamnefereste daca invata chineza
7 3
AeroX pe 15 Septembrie 2018 17:57
Actiune, entertainment - bifate. Mai mult nici nu e cazul la aceasta franciza
Mai ignorati comentariile negative deloc sau foarte slab argumentate. Filmul chiar este cu mult peste Predators din 2010. Personajele sunt majoritatea lor chiar mai simpatice in acest episod. Ah, da, nu e ca Predatorul anilor '90, nici nu trebuie sa fie. Cine naiba mai are pretentia de a cere fix acelasi fucking lucru de la un film cu Predator? Adica urmarire in jungla, hunter-ul e abia observat, atacand din umbra, numai suspans si spaima bla bla, prea neinteresant cand se schimba focus-ul mai mult pe aceasta specie extraterestra si conflictele interne ale Predatorilor de diverse feluri, nu-i asa?
Sau ca, vai, n-are poveste, n-are nu stiu ce. Bai oamenilor e un SF care nici n-are carti la baza. Nu e un Lord of the Rings sau Harry Potter. Pana si Ridley Scott s-a cam pisat efectiv pe seria lui cu Aliens, pierzandu-ne prea mult intr-o fantana de incertitudini cu fiecare film nou care… citeşte

7 11
Viva60 pe 15 septembrie 2018 21:44
Cu adevarat amuzant filmul si nu credeam ca putea fi asa de distractiv pentru un nume Predator. Vad ca altii aveau alte pretentii de la el, n.a fost pe gustul lor.
AeroX pe 2 decembrie 2018 10:14
Chiar am fost de mic copil fan al filmelor Predator. Dar diferenta e ca spre deosebire de unii dintre voi, eu am invatat de la o varsta ca mancarea isi mai schimba gustul. Iar producatorilor nu le pasa daca te otravesc, ei vor sa incaseze banul.
peter_ennis pe 05 Iulie 2017 02:52
Sper sa fie bun
Nu ma intereseaza actorii,desi ar fi frumos sa il vedem pe batranul arnold in film...nust un rol de general in armata unde ii invata pe alti cum sa invinga un predator....DAR....CEL MAI IMPORTANT...locatia sa fie tot in JUNGLA pt ca asta a dat tot farmecul filmului din 87
6 4
niggeremall pe 27 iunie 2018 21:59
cam asta am scris si eu la traileru de pe youtube inafara de faza cu arnold. ba, deci nu poate sa ofere senzatia pe care-a oferit-o primul predator dar macar sa nu se abata in mod drastic de la original. as prefera sa-mi lase memoria-n pace, adica asa cum stiu eu primul predator.
AeroX pe 17 septembrie 2018 10:26
Si Predators (2010) tot in jungla a fost (doar ca nu pe Terra) si a fost nemaipomenit de fad si nu s-a petrecut cu adevarat nimic in el. Personajele au fost fix de umplutura in cadru. Ce rost are sa tot repeti aceeasi reteta ca in primul film? Merge o data, primeste laudele cuvenite (mai ales pentru Arnold), dar dupa aia gata. Pana la urma pana si in acest film recent lansat se amesteca aceleasi elemente (desigur), dar macar nu bate pasul pe loc, pe langa actori mai rasariti si roluri mai comice avem si un pusti autist sclipitor de mare interes pentru pamanteni si predatori deopotriva. Chiar mi-a placut acest lucru. Iar mega predatorul de la final a fost la inaltime pana a cazut asa cum era de asteptat (faptul ca asta e previzibil nu un lucru rau) :))
BogdanP. pe 14 Septembrie 2018 02:40
Aveam asteptari mai mari, e un SF obisnuit care nu se ridica la nivelul primelor 2 parti , sunt unele faze exagerate , altele banale care-l fac cam neserios. Este cam cum a fost "Alien :Convenant" pentru seria Alien. Unde-s filmele de alta data ?
6 5
DariusEU pe 1 decembrie 2018 15:58
Alien :Convenant a fost un film bun in care am aflat multe raspunsuri legate de Xenomorph si Engineer.
AeroX pe 2 decembrie 2018 10:13
Si cam ce ai aflat tu Darius despre Engineer? Scuipa tot. Ca noi restul am ramas tare nauciti de final.
ionion1992 pe 17 Septembrie 2018 20:18
Acum am iesit de la film , nu a fost un film chiar prost dar nu recomand sub nicio forma sa fie vazut la cinema sfarsitul ce a mai fost de el si cayeva scene de actiune in rest plictiseala .Merge vazut odata dar acsa .
5 3
demmonika pe 13 Octombrie 2018 15:42
destul de bun
Un film de vazut pentru fanii seriei Predator dar povestea in sine nu m-a impresionat ca si la celelalte filme...dar interesanta din alt punct de vedere.Efectele speciale insa foarte bune, pentru asta merita vazut.Ideea in sine ca extraterestii vin din ce in ce mai intelgenti si de pe fiecare planeta ia ce e mai bun pentru a si dezvolta capacitatea de lupta si a-i face niste "predatori" mai iscusiti face ca filmul sa-ti placa.Ca si in alte filme din serie exista 2 predatori,care lupta unul contra altuia si pentru care oamenii sunt tinte vii cu care se joaca.
4 0
dany6960 pe 12 Septembrie 2018 21:44
HAI CU PARTEA A DOUA
AL MAI TARE PREDATOR DIN TOATA SERIA, COMEDIE SI ACTIUNE LA PACHET, SAU DIN CICLU' "UN PREDATOR CRESTE LA FIRIDA MEA"
4 14
mihnea_aspru95 pe 13 septembrie 2018 01:07
La cum s-a terminat, ar cam trebui (şi tot Shane Black să-l regizeze ar fi mişto, dar de data asta să bage un ton mai aspru), dacă face peste 200 milioane de dolari, sigur va avea încă o parte (cel puţin), dar peste 3 ani aş vedea una. Porţiunea mare de comedie e datorată lui Black (care e şi bună, nu forţată ca în Deadpool 2).
nico_nicolle pe 22 Septembrie 2018 12:38
Comedie neagra. Sf amestecat și ambiguu. Actori așa și asa..per ansamblu mie mi-a placut
3 0
6Patronul9 pe 24 Octombrie 2018 20:12
Superficial
De la Shane Black aveam asteptari uriase.Acest film avea potentialul de a fi cel mai bun din serie de la primul incoace.Ce a iesit in schimb a fost un film total mediocru,ce pare facut in mare graba si da impresia ca e incomplet.Imi miroase a studio interference.Nu zic ca mi-a displacut intru totul,insa a fost oricum o mare dezamagire.5/10 !
3 2
claudiu-daniel-lugoj pe 18 Decembrie 2018 20:08
claudiu-daniel-lugoj
Dintr-un film serios,a devenit o bataie de joc adusa acestui film,prin aceasta parte.Povestea e banala,actori mediocrii,emotie zero.Un film ce nu merita vazut,sunt ore pierdute degeaba.
2 1

Spune-ţi părerea despre The Predator

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Predator
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells