Cel de-al cincilea film Predator se află în faza de dezvoltare

de Marina Florea în 21 Nov 2020
Va fi semnat de regizorul SF-ului 10 Cloverfield Lane

20th Century Studios și Disney dezvoltă un al cincilea film din seria Predator, sub conducerea regizorului Dan Trachtenberg, care a semnat filmul 10 Cloverfield Lane. Patrick Aison, care are în palmares serialele Kingdom, Tom Clancy's Jack Ryan (cu John Krasinski, Abbie Cornish) și Treadstone, a fost angajat pentru scrierea scenariului, scrie Deadline.

Alien vs. Predator este difuzat de TNT duminică, 22 noiembrie, de la ora 21:00 și în reluare
joi, 26 noiembrie, de la ora 23:20, dar și sâmbătă, 28 noiembrie, de la 00:25

Cele patru filme din seria Predator au încasat pe plan global 443 de milioane dolari, John Davis semnând producția fiecăruia dintre cele patru. Primul film al seriei Predator a avut premiera în 1987, cu regia semnată de către John McTiernan. Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers și Jesse Ventura joacă rolurile unor membri ai comandourilor militare ce încearcă să salveze ostatici undeva în junglele Americii Centrale, dar devin țintele unui înfricoșător extraterestru, jucat de Kevin Peter Hall.

Regizorul Stephen Hopkins semna, în 1990, regia lui Predator 2, în care jucau Danny Glover, Ruben Blades, Gary Busey, Maria Conchita Alonso și Bill Paxton alături de Hall, care îmbrăca din nou costumul de Predator într-o poveste plasată un deceniu după aceea din primul film.

Personajul Predator era, mai apoi, din nou pe afișul cross-over-ului Alien vs. Predator semnat de studiourile Fox în 2004 și a sequel-ului din 2007 Aliens vs. Predator: Requiem.

Predators, filmul din 2010, era despre un grup de mercenari și de asasini care se trezeau răpiți și transportați pe o altă planetă, în jungla căreia trebuiau să lupte cu Super-Predatori. Regia era semnată de către Nimrod Antal, iar din distribuție făceau parte Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins și Laurence Fishburne.

Cel de-al patrulea film, The Predator, a avut premiera în 2018 și regia semnată de către Shane Black, care în originalul din 1987 juca rolul unuia dintre membrii echipei de comando. Black a regizat după un scenariu scris împreună cu Fred Dekker despre un grup de soldați și un om de știință, care își unesc eforturile pentru lupta cu o pereche de Predatori. Din distribuție făceau parte Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey și Yvonne Strahovski.

Trachtenberg și-a făcut debutul ca regizor cu thriller-ul SF 10 Cloverfield Lane, care i-a adus o nominalizare la Directors Guild of America pentru cel mai bun regizor debutant de lungmetraj.

Exploreaza subiecte similare:

predator, The Predator, Aliens vs. Predator 2: Requiem, AVP: Alien vs. Predator

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells