Champion

(2017)

Campionul

Poster Champion Postere Champion

Sinopsis Champion

În lumea supraîncărcată a curselor prin noroi, o singură greșeală face ca viața a doi bărbați să se schimbe pentru totdeauna. Unul trebuie să lupte pentru familia sa, celălalt trebuie să lupte pentru a ierta.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Gary Graham Gary Graham Jack Reed Andrew Cheney Andrew Cheney Sean Weathers Robert Amaya Robert Amaya Rex
Kera O'Bryon Kera O'Bryon Real Estate Agent Rebekah Cook Rebekah Cook HR Clerk Portia Cue Portia Cue Annabelle Evans
Cameron Arnett Cameron Arnett Logan Evan Isaiah Stratton Isaiah Stratton Ray Reed Collin Alexander Brown Collin Alexander Brown Wesley Sutton
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 24 Mai 2020 15:02
Alergătorul de dirt track auto Sean Weathers a fost în fruntea sportuluii său, o carieră de neoprit, o mulțime de fani și o fiică adorată. Când rivalitatea cu un alt sportiv devine personală, ego-ul care l-a propulsat spre succes îi provoacă o tragedie, trimițându-i viața la coada cozilor.

Jack Reed încerca să rezolve greșelile din trecut. El a prosperat ca om de afaceri, dar nu a reușit ca tată de familie. Într-o întorsătură bruscă a evenimentelor, șansele sale de reconciliere sunt smulse din înțelegerea sa.

Viețile lui Sean și Jack se ciocnesc și între ele se formează o legătură neașteptată. Lucrând printr-o călătorie dureroasă de vindecare împreună, fiecare învață despre a doua șansă și adevărata libertate pe care numai iertarea o poate oferi.

0 0
Salbaticul pe 25 August 2020 22:00
Nu prea îmi plac dramele și era să renunț în a viziona acest film,nici nu știam ce pierdeam.Ce tare m-a mișcat,o lecție de viață în toată splendoarea ei=8.
0 2

Spune-ţi părerea despre Champion

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells