Afișează:
2 din 6

Lawless, cu Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman

Cea mai recentă producție a lui John Hillcoat, cu un scenariu scris de Nick Cave pornind de la cartea-memoriu a lui Matt Bondurant: "The Wettest Country în the World" îi reuneşte pe actorii Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jessica Chastain, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan, precum și Guy Pearce şi Gary Oldman... Este vorba de filmul În afara legii/Lawless care aduce pe marile ecrane povestea fraţilor Bondurant, personaje notorii în America Prohibiției.

Cei trei (Tom Hardy, Shia LaBeouf şi Jason Clarke) trăiesc vremuri grele dar au spirit de antreprenori și reușesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, fabricând băuturi alcoolice în mod ilegal. Cu toate acestea, zilele de contrabandă cu băutură din tinutulul Franklin se apropie de sfârșit atunci când în oraş soseşte un nou şerif, Charlie Rakes (Guy Pearce), venit tocmai de la Chicago. Legea adusă de acesta este letală şi coruptă şi va pune în pericol tot ce au reușit să construiască fraţii Bondurant, precum şi tot ce reprezintă ei. Numai că în timp ce restul lumii cedează sub presiunea exercitată de Rakes, cei trei frați nu sunt gata să se predea...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 7 septembrie 2012 12:15
Asa saptamana cu 4 filme de vazut: 3 pt cei mari, 1 pt cei mici nu a mai fost demult. Sunt curios daca o sa iasa castigator la box-office filmul pentru cei mici. Am vazut ca animatiile in romania au cele mai mari incasari. Abia astpet ziua de marti sa vad cum arat box-office-ul in Romania.
cosmin742000 pe 7 septembrie 2012 12:47
I n sfarsit o saptama fara supereroi si fara superblockbustere , cu 4 din 5 vilme vizionabile . O sa ma refer la cel nevizionabil din punctul meu de vedere Step up .Oameni buni sa zici ca acest film este muzical este o jignire la adresa filmului muzical. Azi oricum asa ceva nu se mai face (film muzical). Hip hopul nu e muzica , poate fi numit cel mult o poluare fonica.
iiii pe 7 septembrie 2012 16:44
parca in fcs nu era cinema... asa povesteai pe forum
cosmin742000 pe 8 septembrie 2012 03:50
Pai nu e , desi de vreo 3 luni se dau filme in weekend la un cinema , oricum , acum ruleaza Ice age 4 :)Dar nu vad legatura . 3 din cele 4 sunt demult pe trackere.
Chelbos pe 7 septembrie 2012 14:57
nimic interesant
florance98 pe 10 septembrie 2012 09:14
si eu astept sa vad cu nerabdare Clopotica...am vazut trailerul la Brave! M-a facut f curios, in special imaginile...de o mare claritate!
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 11:53
Brutele se prezinta destul de bine...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells