Premiere la cinema: săptămâna 7-13 septembrie

de Gloria Sauciuc în 7 Sep 2012

Ne întoarcem din vacanţă şi iată că găsim un weekend generos în premiere. Vara a trecut, dar oferta cinematografelor e cât se poate de tentantă, aşa că să lăsăm la o parte nostalgiile. Cinci premiere avem weekendul acesta şi săptămâna ce urmează, potrivite pentru toate gusturile. Animaţie, comedie, un film muzical cu coregrafii ameţitoare şi două thrillere pe care e păcat să le pierzi. Iată, mai jos, despre ce producţii e vorba.

Afișează:
1 din 6

Savages/Brutele, regia Oliver Stone, cu Blake Lively, Benicio Del Toro, Emile Hirsch

Legendarul Oliver Stone se reîntoarce pe marele ecran cu thrillerul feroce Brutele, care beneficiază de o distribuţie de vedete în frunte cu Taylor Kitsch (Battleship), Blake Lively (The Town), Aaron Johnson (Kick-Ass), John Travolta(Pulp Fiction), Benicio Del Toro (Traffic), Salma Hayek (Frida), Emile Hirsch (Into the Wild) şi Demián Bichir (A Better Life).

Laguna Beach, staţiunea de lux din Orange County, California, e locul de rezidenţă al celor cu bani şi blazaţi de traiul bun: adolescenţi cu prea mult timp liber şi la dispoziţie şi cu bani asemenea, dar şi femei şi bărbaţi care se păstrează veşnic tineri prin miracolul chirurgiei estetice. Cu toţii merg cu religiozitate în fiecae săptămână în pelerinajul obligatoriu la Mecca lor: mall-ul local de lux. Clima temperată şi plajele coastei Pacificului conferă o falsă strălucire locului. O (Lively) ştie prea bine toate acestea. Este o localnică fermecătoare care e foarte familiară cu vecinii ei, dar şi cu "specialităţile" locului…

"O" e prescurtarea de la Ofelia; aceasta e un spirit liber, şi la fel sunt şi colegii ei de apartament, antreprenorii locali Ben (Johnson) şi Chon (Kitsch), cu care formează un trio care împărtăşeşte o pasiune ieşită din tiparele convenţionale. Ben, un botanist pacifist, îşi doreşte să salveze lumea. Prietenul lui cel mai bun, Chon, nu e convins că lumea merită să fie salvată. Cei trei savurează un stil de viaţă liniştit şi relaxat, posibil numai şi numai datorită afacerii extrem de productive a celor doi bărbaţi: cultivă cea mai bună marijuana din zonă. Independenţi şi pricepuţi la ce fac, ei sunt eroii locali care oferă celor din zonă cel mai de calitate produs, aşa că nu au cum să rămână prea mult timp necunoscuţi. Când cartelul mexican Baja, condus de ferocea Elena "La Reina" (Hayek) şi de mâna ei dreaptă, brutalul Lado (Del Toro), pune ochii pe afacerea celor doi, se declanşează un război care scoate tot ce e mai rău în fiecare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 7 septembrie 2012 12:15
Asa saptamana cu 4 filme de vazut: 3 pt cei mari, 1 pt cei mici nu a mai fost demult. Sunt curios daca o sa iasa castigator la box-office filmul pentru cei mici. Am vazut ca animatiile in romania au cele mai mari incasari. Abia astpet ziua de marti sa vad cum arat box-office-ul in Romania.
cosmin742000 pe 7 septembrie 2012 12:47
I n sfarsit o saptama fara supereroi si fara superblockbustere , cu 4 din 5 vilme vizionabile . O sa ma refer la cel nevizionabil din punctul meu de vedere Step up .Oameni buni sa zici ca acest film este muzical este o jignire la adresa filmului muzical. Azi oricum asa ceva nu se mai face (film muzical). Hip hopul nu e muzica , poate fi numit cel mult o poluare fonica.
iiii pe 7 septembrie 2012 16:44
parca in fcs nu era cinema... asa povesteai pe forum
cosmin742000 pe 8 septembrie 2012 03:50
Pai nu e , desi de vreo 3 luni se dau filme in weekend la un cinema , oricum , acum ruleaza Ice age 4 :)Dar nu vad legatura . 3 din cele 4 sunt demult pe trackere.
Chelbos pe 7 septembrie 2012 14:57
nimic interesant
florance98 pe 10 septembrie 2012 09:14
si eu astept sa vad cu nerabdare Clopotica...am vazut trailerul la Brave! M-a facut f curios, in special imaginile...de o mare claritate!
alex_il_fenomeno pe 21 septembrie 2012 11:53
Brutele se prezinta destul de bine...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells