« Înapoi la pagina festivalului

Penélope Cruz, Ellen Page, Alec Baldwin, Jesse Eisenberg în noul proiect al lui Woody Allen

de Gloria Sauciuc in 9 Mai 2011
Penélope Cruz, Ellen Page, Alec Baldwin, Jesse Eisenberg în noul proiect al lui Woody Allen

Woody Allen, care va deschide cu Midnight in Paris Festivalul de Film de la Cannes, pe 11 mai 2011, dată până la care a pus embargo pe detaliile despre subiect şi notele de producţie, lăsând la îndemâna fanilor doar un sinopsis subţire  ("O comedie romantică despre o familie care călătoreşte la Paris în interes de afaceri. Echipa cuprinde un cuplu logodit tânăr, care va înţelege că o viaţă diferită nu e neapărat una mai bună") vorbeşte deja despre noul său proiect.

Va filma integral în Roma şi a hotărât deja majoritatea distribuţiei:Alec Baldwin, Jesse Eisenberg, Penélope Cruz, Ellen Page, Roberta Begnini. Surpriza de la filmul Scoop încoace este că regizorul şi-a scris o partitură şi pentru el, deci va apare în acest film care, se pare, "nu e la fel de romantic precum Midnight in Paris". "E mai degrabă o comedie în adevăratul sens al cuvântului", precizează Woody Allen.

Regizorul a mai declarat pentru indiewire.com că nu cunoaşte la fel de bine Roma precum ştie Parisul, şi că speră să nu fie prea cald (să înţelegem că va demara producţia vara aceasta?).

Woody Allen va fi primul cineast care va călca pe covorul roşu cannez în 2011. Şapte dintre actorii importanţi ai filmului au confirmat că vor fi prezenţi pentru proiecţia de gală. Este vorba despre Rachel McAdams, Owen Wilson, Adrien Brody, Michael Sheen, Léa Seydoux.

Corespondentul Cinemagia la Cannes va transmite zilnic cele mai importante informaţii de pe covorul roşu!

cu sprijinul

Părerea ta

Spune-ţi părerea
victori pe 9 mai 2011 18:37
Astept proiectele "Woody Allen" cu multa curiozitate si interes!
Stilul Woody Allen este unic.

Krakatau pe 9 mai 2011 20:04
interesant melanj de actori...
sa-i uram succes Gloriei :D

alex_il_fenomeno pe 13 mai 2011 18:33
Gloria , asteptam cele mai noi stiri

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells