Kommissar Rex

(1994) - Serial TV

Comisarul Rex: aventuri la Viena

Poster Kommissar Rex Postere Kommissar Rex

Sinopsis Kommissar Rex

Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!

A contribuit la sinopsis-ul filmului: anonim1983
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Mungo-Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Beta Film

Țara

Austria, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Snow_White pe 05 August 2014 23:00
Am vazut recent un episod din serial..mi-am adus aminte de copilarie..probabil ca pe vremea aia toti copii si-ar fi dorit un astfel de caine
4 0
Amina1967 pe 04 August 2022 22:20
Rex este principalul actor
Rex merita toata lauda, de fapt urmaresc acest serial datorita lui.
2 0
user-5d6bd734a1109 pe 16 Aprilie 2023 15:07
Unul dintre cele mai reușite seriale polițiste. Sper să fie dat la televizor măcar o dată la 2-3 ani, adică să nu fie uitat. Este la fel de modern mereu, indiferent câți ani ar trece. Iar actorul principal este un bărbat frumos, o plăcere să îl vezi și revezi. De ceea ce îți place nu te saturi niciodată. Putem vedea de mai multe ori un film și nu ne plictisim, dacă este bine realizat.
1 0
suporterU pe 11 Septembrie 2022 15:00
Comisarul Rex
Comisarul Rex –Kommissar Rex - (1994)

Un serial pentru toate vîrstele -45 minute de relaxare urmărind un film polițist drăguț cu intrigi realiste, umor fin plus întîmplări nemaipomenite ale lui Rex, un cîine fenomenal demn de admirat !
Vreau să punctez; polițistii austrieci sînt buni țintași; ei nu omoară răufăcătorii, doar îi rănesc , pentru a le pune apoi cătușele ! Alex și Christian au obținut 100 puncte la antrenamentul de tir.
Dresorii lui Rex merită toată lauda. Cățelul Rex joacă admirabil, de nota 20 !
Succcesul serialului a făcut să fie realizate și alte versiuni: italiană – destul de reușită și una realizată în Canada, anume Hudson și Rex. Aceasta din urmă pare o jalnică parodie, fiind salvată de eșecul total numai și numai de același cățel Rex !

1 0
Rose pe 1 mai 2023 09:41
Îhtr-adevăr, un serial foarte plăcut, iar cățelul e cel mai bun actor!
Maria-Luminita pe 23 August 2022 21:25
Buna seara!
Am vazut mai multe episoade din acest frumos serial,dar niciodata nu am reusit sa vad absolut toate episoadele.Este unul dintre cele mai frumoase seriale de acest gen dupa parerea mea.Eu il ador si mi-as dori sa pot gasi undeva intregul serial subtitrat sa-l pot viziona.Dar nu reusesc sa-l gasesc nicaieri din pacate.Mi-as dori ca TVR2 sa-l incarce undeva unde sa-l putem viziona.Va multumesc frumos si iertati-ma pentru timpul pe care vi l-am rapit.
1 0
ioanaa_ioana pe 29 Iulie 2022 19:00
Un pic infantil cu ritm lent , este ok . Cred ca pot sa il vada si copii.
Nota 7.

1 2
Rose pe 30 Iulie 2023 19:22
Excelent serial, în special primele șapte serii. Deosebit de plăcut de urmărit, palpitant și foarte bine interpretat!
0 0
user-63b02ad8a0ee8 pe 17 Februarie 2023 20:02
Absolut superb ❤️ . Rex face toți banii :) ....De fapt au existat mai mulți câini care au interpretat de-a lungul timpului rolul câinelui polițist.....Dar și actori...lăsând la o parte seria italiană = deloc reușită , și seria canadiană = interesantă....seria originală austriaco-germană e CEA MAI BUNĂ ...In cadrul acestei serii sezoanele in care joacă Tobias Moretti sunt EXCEPȚIONALE = atenție sporită la detalii, firesc , plauzibil...dar și o aură specială de poveste spusă de bunici nepoților.....
~Îmi pare rău~ ,dar și în cazul de față...MAI VECHI ÎNSEAMNĂ MAI BUN ☝️

0 0
blacksea_rider pe 22 Iunie 2022 19:18
Tudor Chirila e titular in cast? gluma proasta....probabil 1 minut intr-un episod ratacit...bine ca nu l-am vazut !...seria Austria cu Tobias Moretti e oricum mult mai buna decat Italia....am vazut si episodul cu chirila(cred ca season 8 ep 12-Famous at Any Price)un imigrant rus balbaie cateva cuvinte...
0 0

Spune-ţi părerea despre Kommissar Rex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells