Johnny Depp, într-un SF produs de Christopher Nolan

de Cristina Grigore în 25 Oct 2012
Johnny Depp, într-un SF produs de Christopher Nolan

Johnny Depp a primit rolul principal într-un film ce va reprezenta debutul regizoral al lui Wally Pfister, directorul de imagine al mai multor filme realizate alături de Christopher Nolan (printre care seria Batman şi Inception), scrie The Hollywood Reporter.

Nolan şi soţia sa, Emma Thomas, vor fi producătorii lui Transcendence, SF-ul pentru care Pfister a aliniat o distribuţie de zile mari. Alături de Depp, în film vor mai juca şi Noomi Rapace, şi Christoph Waltz.

Proiectul este descris ca fiind în vena lui 2001: A Space Odyssey şi Inception. Povestea îl are în centru pe creatorul unui super-calculator ce dezvoltă o conştiinţă proprie malefică. Depp va interpreta rolul soţului care este atras în lumea digitală, acţiunile sale evoluând în funcţie de modificările pe care Pfister le va face scenariului. Protagonistă va fi actriţa din Prometheus, Noomi Rapace, în vreme ce  Tobey Maguire şi James McAvoy concurează pentru celălalt rol central masculin. Un rol secundar îi va reveni lui Waltz.

Johnny Depp, starul de calibru ce ar putea asigura succesul la box-office al filmului, se va alege după apariţia în Transcendence cu o mică avere, menţionează THR. Este vorba fie de 20 de milioane de dolari, fie de 15 procente din încasările peliculei, în funcţie de suma care se va dovedi a fi mai consistentă. Filmările sunt programate să înceapă în prima parte a anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 25 octombrie 2012 16:56
hmmmm interesanta povestea filmului ...
vali17 pe 27 octombrie 2012 06:21
Super distributie, idee buna, sper sa nu o dea in bara
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 12:09
nume mari, care nu dezamagesc, deci mai mult ca sigur merita asteptarea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells