Detalii despre Wanted 2, fără Angelina Jolie

de Cristina Grigore în 25 Oct 2012
Detalii despre Wanted 2, fără Angelina Jolie

Producătorii thriller-ului de acţiune al anului 2008, regizat de Timur Bekmambetov (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) şi-au dorit o continuare a peliculei în care Angelina Jolie să revină în rolul titular, cel al frumoasei asasine Fox. Jolie a refuzat propunerea, însă realizatorii lui Wanted au continuat să lucreze la sequel şi au adaptat rolul pentru a fi preluat de o altă actriţă.

Într-un interviu acordat Hollywood.com, scenaristul Derek Haas a dezvăluit că noua protagonistă va fi prezentată prin intermediul lui Wesley (James McAvoy). „Singurul lucru pe care vi-l pot spune este că Wesley se află acum, după patru ani, în căutarea unei recrute care se află exact în situaţia în care se afla el în primul film”, a explicat el. „Ea duce o viaţă îngrozitoare. Iar el se află acum în rolul pe care îl avea anterior Fox (Jolie). O nouă eroină este prezentată astfel lumii”, a adăugat Haas.

Acesta a ţinut să menţioneze şi că scenariul, la care a lucrat alături de Michael Brandt, este pe cale de a fi finalizat şi va fi trimis în curând studiourilor Universal.

Wanted a avut încasări globale de 341 de milioane de dolari, la un buget de producţie de 75 de milioane.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 25 octombrie 2012 08:48
Sper sa fie mai bun ca primul film "Wanted".
aavramescu23 pe 25 octombrie 2012 08:58
Primul Wanted a fost excelent. Sper ca si a doua parte sa se ridice la nivelul primei parti.
spartacus pe 25 octombrie 2012 12:06
Eu, unul, inca mai astept ca Timur Bekmambetov sa termine trilogia Night Watch, Day Watch si Dusk Watch (ultimul nefacut chiar si la opt ani de la prima parte). Pacat, primele doua parti au fost incredibile si au revolutionat filmul rusesc. Cine nu le/a vazut, a pierdut...
Macabru pe 25 octombrie 2012 17:14
Super tare primul film ! Din pacate mai avem mult de asteptat pana o sa apara partea a 2-a. Sper sa iasa ceva mult mai bun decat precedentul.
paul2011 pe 25 octombrie 2012 17:49
Mi-a placut foarte mult primul film si sper ca al 2-lea sa nu ma dezamageasca .
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 16:26
cred ca Angelina Jolie a fost sarea si piperul filmului, deci .......

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells