The Mandarin va avea o istorie diferită în Iron Man 3

de Cristina Grigore în 25 Oct 2012
The Mandarin va avea o istorie diferită în Iron Man 3

Preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, a acordat recent un interviu pentru  EntertainmentWeekly.com, în care a clarificat unele aspecte legate de producţia noului Iron Man 3. El a explicat, în special, evoluţia personajului principal negativ din în film, The Mandarin, faţă de benzile desenate.

Interpretat de Ben Kingsley, antagonistul  a putut fi zărit în recent lansatul trailer Iron Man 3. Un terorist internațional a cărui marcă sunt cele Zece Inele – simbolul organizaţiei teroriste care l-a răpit pe Tony Stark în primul film Iron Man, The Mandarin va avea în cea de-a treia partea a seriei, spune Feige, o istorie diferită de cea din benzile desenate.

Rămân aşadar doar în povestea iniţial imaginată  a personajului detaliile legate de originea sa chinezească şi de descoperirea navei extraterestre care i-a permis aflarea celor zece inele magice.

Feige a mai explicat că, în film, inelele nu vor crea raze de gheaţă sau fascicule de foc, însă vor avea cu siguranţă unele proprietăţi folositoare. În plus, în ciuda faptului că acţiunea din Iron Man 3 se petrece după cea din The Avengers, nu vom detecta în film nicio prezenţă extraterestră.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 25 octombrie 2012 10:49
abia astept acest film. Dupa parerea mea va fi cel mai frumos film din serie.
paul2011 pe 25 octombrie 2012 17:13
abia astept filmul ....Iron Man 3 va fi cu siguranta cel mai bun film din serie si spun asta pentru ca trailer-ul , pur si simplu m-a uimit :X ....va fi grozav ....Iron Man 3 da startul cursei catre The Avengers 2 :D \m/.
DragoiSorin pe 25 octombrie 2012 20:35
o sa fie genial filmul,abia astept
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 16:26
sa speram acelasi lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells