Javier Bardem, de la debutul puternic erotizat, trecând prin roluri dramatice, la Oscar 2011

de Gloria Sauciuc în 31 Ian 2011

Javier Bardem a început 2011 pe cai mari: a obţinut cel mai râvnit rol de la Hollywood al anului - Roland, în adaptarea pentru marele ecran a The Dark Tower, seria romanelor SF a lui Stephen King, a înscris şi la capitolul "viaţă personală", devenind părinte, pe 25 ianuarie - alături de Penélope Cruz - şi are o nominalizare la Oscar pentru interpretarea din Biutiful. În 2010 semna mai multe contracte, pentru a apărea în continuarea lui Clash of the Titans, în Cogan’s Trade (alături de Brad Pitt şi Casey Affleck) şi în comedia regizată de Terrence Malick (unde îi va avea colegi pe Christian Bale, Rachel McAdams şi Olga Kurylenko).

Chiar dacă am fi tentaţi să spunem că se "americănizează", din cauza intrării lui în inima industriei clocotitoare de la Hollywood, Bardem are acea calitate pe care nu mulţi actori o au - o notă personală, acel "ceva" distinct, care va da greutate oricărui personaj, indiferent cât de facil este conceput din scenariu.

 

Marca personală

Dotat cu o fizionomie aparte, pe cât de puţin atrăgătoare, pe atât de expresivă, actorul Javier Bardem reuşeşte cu o economie de mijloace să transmită o întreagă lume interioară.

 

Să urmărin, în continuare, evoluţia actorului, de la etapa de debut - puternic erotizată, sub bagheta regizorului Bigas Luna, punctând cele mai importante roluri, până la Biutiful.

Afișează:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nicottine pe 31 ianuarie 2011 13:16
"Dotat cu o fizionomie aparte, pe cât de puţin atrăgătoare,"?????
Cred ca glumiti, Javier e super HOT ,pe langa faptul ca e un actor genial, care intr-adevar a trecut prin niste schimbari de look destul de importante ca sa intre in rol.

wildinthecountry pe 31 ianuarie 2011 13:55
actorul meu preferat din ultimii ani
roxanacernauteanu pe 31 ianuarie 2011 15:51
scuzati-ma insa cred ca ati omis un film foarte important in care a jucat JAVIER BARDEM , respectiv :'' Love in the Time of Cholera'', in care este relatata o poveste impresionanta de iubire. Ecranizarea fiind in 2007 daca nu ma insel.
legolas05 pe 31 ianuarie 2011 18:56
un actor bun.....sa vedem daca va castiga
Suceava pe 2 februarie 2011 06:58
Este bestial acest actor1N-am putut dormi de cat de marcata am fost cand am vazut "Goya's ghosts".Superb jocul lui si al lui Natalie portman
corinka pe 3 februarie 2011 09:18
@Nicottine
Bardem e hot, dar nu e tocmai o "frumusete clasica". Are, insa, ceva aparte, care-l face si mai "hot"!
Oare de ce nu pot vedea decat primul slide? :(

nicoletamaria pe 23 martie 2011 17:22
"'Frumos'' comentariu solis!Ma mir ca nu te-a cenzurat cineva.Cred ca ai uitat zicala din popor care spune ca ''gusturile nu se discuta''.Imposibil sa nu ai si tu vreo preferinta din orice domeniu nu numai din cinema.
kenya pe 24 martie 2011 20:18
brrrr ce mutra are asta!!!!Dar nu pot nega ca este foarte talentat si extrem de atragator.Nu face parte dintre actorii mei preferati dar apreciez rolurile si filmele in care a jucat.Nu-i cunosc debutul "puternic erotizat"si nici nu sunt curioasa,in schimb l-am vazut in roluri deosebite(Mar Adentro,Love in the Time of Cholera)si mi-a placut cam de nota 8.
Solis pe 25 martie 2011 22:09
@nicoletamaria,dar pozele astea cand Bardem se tine de p**a sau prima poza, de ce nu te miri ca nu-l cenzureaza nimeni.Te bagi si tu in seama.
Solisprost pe 27 martie 2011 10:31
Solis esti de tot rasul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells