Clash of the Titans

(2010)

Înfruntarea titanilor

Poster Clash of the Titans Postere Clash of the Titans

Sinopsis Clash of the Titans

Mai mult
Clash of the Titans Int?l Trailer (F3) REV

Perseu (Sam Worthington) este fiul lui Zeus și al soției regelui Acrisius (Jason Flemyng). El este crescut de o familie de pescari. Hades (Ralph Fiennes), răzbunătorul zeu al Infernului îi omoară familia lui Perseu. El, nemaiavând nimic de pierdut, se oferă voluntar să conducă o misiune periculoasă pentru a-l înfrânge pe Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus (Liam Neeson), împiedicând astfel venirea Iadului pe Pământ. Lupta pentru supremație îi aduce față în față pe oameni, regi și…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: iri_gh86
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Se difuzează la TV.
Film Now
Duminică, 24 Mar 13:55
Film Now HD
Duminică, 24 Mar 13:55

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Pictures

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Clash of the Titans
Film disponibil pe DVD în România

Box office Clash of the Titans

Weekend premieră (12.04.2010)
  • Loc 1
  • Spectatori 41.649
  • Încasări (RON) 925.681,00
Total
  • Spectatori 145.671
  • Încasări (RON) 3.072.546,00
  • Încasări (USD) 971.246,44

Părerea criticului

Gloria pe 16 Aprilie 2010 23:21
Păstrez şi acum în minte imaginea Meduzei din primul Clash of the Titans, film pe care l-am revăzut recent pe MGM: se mişca sacadat în timp ce trăgea cu arcul, acest lucru dând făpturii ei un aer mai puţin fioros şi - mai ales - total ne-credibil. Dar să nu uităm că filmul era un ultim succes a lui Ray Harryhausen, regele stop-motion-ului din filmele anilor '50, '60 şi '70 (The 7th Voyage of Sinbad, Jason and the Argonauts, One Million Years B.C.) şi că tehnicile lui şi efectele speciale pe care le-a creat au fost continuate şi îmbunătăţite de alţi cineaşti; şi aici putem aminti de un George Lucas, cu al său Războiul stelelor.

În filmul Clash of the Titans din 2010, Meduza (chipul top-modelului Natalia Vodianova) se mişcă fluid, şerpuitor (doar e jumătate femeie
, jumătate şarpe), încât chiar te înfioară întreaga ei făptură.… citeşte

29 27
marius_em pe 29 aprilie 2010 00:33
E un film jenibil. NU MERITA BANII DE CINEMA!!! Toata intriga e grabita si superficiala. Din punctul asta de vedere, chiar daca originalul e si el un film slabut, are mai mult sens in privinta asta. Acolo e vorba despre gelozia legendara a zeitei Hera pe sotul ei, si dorinta ei de a-i ucide bastradul fiu, Perseu. Aici e vorba despre razvratirea oamenilor impotriva zeilor. De ce? Who the fuck knows? Poate pentru ca nu mai prindeau peste, sau ceva de genul. Jenibilul atinge cota maxima inca de la inceput, cand motivul blestemarii zeilor este faptul ca tatal adoptiv al lui Perseu nu mai prindea peste. Si din aceasta cauza, acesta spune maxima ce-l va ghida pe Perseu pe parcursul intregului film. Somebody has to make a stand. Somebody has to say enough. Da-i niste peste, la naiba! Si apoi, Argos se razvrateste impotriva lui Zeus, nu stie nimeni de ce, si ne mai da si un flashback cu sotul ma-sii lui Perseu, care iar se lupta cu Zeus, ataca Olimpus, inainte ca Zeus sa-si bage penisul divin in nevasta-sa. Iar nu stie nimeni de ce. Ideea e ca oamenii s-au luat la intrecere cu zeii, asta desi zeii erau cat se poate de prezenti, si razbunatori in povestea noastra. Si iar o inovatie, furata din seriile cu Ori din SG1, zeii aveau nevoie de rugaciunile muritorilor pentru a-si sustine imortalitatea, ceea ce e destul de cool in sine, dar merge ca nuca in perete in mitologia greaca, care era mai mult despre capriciile zeilor si suferintele resemnate al oamenilor decat despre o relatie de inter-dependenta intre cele doua categorii. Se vede o paralela fortata intre Zeus-Perseu-Hades si God-Jesus-Satan. Si stiti ce se mai potriveste ca nuca in perete in filmul asta? Sam Worthington. Accentul lui australian. Daca in Avatar fata lui plangacioasa avea un sens, aici e doar gay. Si nu bad-ass gay ca in 300, sau Legolas gay, care cu toata metrosexualitatea sa elvish, arata uber-cool, ci Backstreet Boys gay. Are o voce slaba, si plangacioasa, si are o expresie de rahat plouat. Nu vezi ambitie, nu vezi rautate, nu vezi inversunare, nu vezi nimic cool, ci doar un gay cu sabie in mana. Care si ea e gay.
nstss pe 21 februarie 2013 00:46
marius_em dak nuti place nu esti obligat sa te uiti

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Pitbull pe 17 Aprilie 2010 13:08
Un remake onorabil
"Clash of the Titans" - Un remake onorabil
...Dar cârpăceala 2D->3D nu merită

Mania remake-urilor din ultimii ani a dat la iveală un număr incredibil de monstruozităţi inutile - ciorbe reîncălzite cu malformaţii genetice de să fugi cât vezi cu ochii. Nu e de mirare, aşadar, că şi din partea acestei "Ciocniri a titanilor" mă aşteptam la o porţie similară de dezgust şi râs.
Însă, spre surprinderea mea - şi nu numai - de data asta avem de-a face cu un blockbuster fantastico-mitologic cinstit, care nu-şi propune neapărat să fie mai bun decât varianta iniţială din 1981 (scenariul: Beverley Cross; regia: Desmond Davies), ci doar s-o reaşeze strict conform cu nivelul de azi al efectelor speciale. La vremea lui, primul "Clash of the Titans" a impresionat în primul rând prin trucajele îndrăzneţe, novatoare şi, în parametrii epocii,… citeşte

47 13
kratosja66 pe 28 aprilie 2010 14:09
intradevar un film bun de vazut
Theodor2011 pe 19 decembrie 2012 00:43
Esti sigur? Vezi ca Immortals are efecte vizuale mult mai bune,si excelente secvente cu incetinitorul se vede ca este facut de catre producatorii 300, nu spun ca este neaparat mai bun ca The Clash Of The Titans,eu as zice ca este cam la fel d.p.d.v al calitatii filmului, dar tu ai exagerat cand ai spus ca este cu 5 clase peste Immortals, spanac2015, apropo asa te numesti spanac2015? REPLICA TA chiar a fost de SPANAC:))))))
peace pe 30 Ianuarie 2010 14:05
Trailerul mi-a placut la nebunie...si inca odata o tema care ma fascineaza : mitologia greaca. Sper sa nu ma dezamageasca .
24 18
Plyc pe 7 aprilie 2010 23:55
oo abea astept sa apara
gaboiu pe 13 aprilie 2010 01:50
de acolo se vede naspa rau a aparut si varianta dvd
razsax pe 16 Aprilie 2010 07:48
Meleu mitologic de consistenta dubioasa!
O porcarioara cu buget mare, ce vizeaza incasari pe masura, urmand reteta binecunoscuta, adica utilizarea unor actori binisor cotati pentru a atrage la cinema un public cat mai numeros!

Am bifat numai pentru efectele speciale si imaginile de sinteza!

22 12
Titix88 pe 20 aprilie 2010 15:39
mai sunt oameni care gandesc..si inca o data se vede romanul cat de usor este de prostit, cateva efecte vizuale, actiune si gata, filmul pe cinemagia are 7.7!!! si pe imdb 6.2, se vede diferenta! si acum m-am uitat ,watchmen are aceeasi nota 7.7!! Se pot compara??? NICI GAND!! Traiesc in Romania...no comm
gogutz pe 30 august 2010 03:36
bine zis,pacat de efectele speciale ca sunt foarte bune,in mare parte nu mi-a placut foarte mult!Nu merita o nota prea mare!
Mbi pe 15 Noiembrie 2009 20:19
La Boxoffice cu el.Prea tare...............................................................................
18 47
CataLiNNN pe 1 aprilie 2010 10:23
5/10 si e tare?
Mihnea23 pe 19 Aprilie 2010 09:01
Foarte slab
In comparatie cu filmul din 1981 in care distributia a fost remarcabila, remake-ul m-a dezamagit complet. Nu este un film care il recomand sa-l vedeti la cinema. Efectele 3D lasa de dorit, povestea este plictisitoare....mai ales pentru cei care cunosc mitologia greaca, iar interpretarea actorilor destul de slaba....exceptie Liam Neeson.
17 3
alexail88 pe 29 aprilie 2010 17:01
evident:))liam neeson... :X
CostinN pe 08 Aprilie 2010 15:48
Varza
Tocmai l-am vazut si pot spune ca este slabut rau. Nu poti face un film de lung metraj dupa o poveste atat de vasta si complexa. Ar fi fost mai reusit daca s-ar fi facut o miniserie, cat sa acopere toata povestea si tratata mputin mai filosofic astfel sa nu-i ia din substanta si mesajul care se vrea a fi transmis. Oricum filmul este tratat in stil american, comercial si superficial. Poate pentru copii de 10 ani ar fi cool dar pentru cei care au o varsta+experienta in vizionarea filmelor si un minim de spirit critic, filmul merita nota 5. Sincer nu va recomand sa aruncati banii la cinema, veti fi foarte dezamagiti. Bine, depinde si de categoria de consumatori.
15 12
cavallioty pe 12 aprilie 2010 00:48
"Oricum filmul este tratat in stil american, comercial si superficial" asta trebuia sa fie ultima fraza din mesajul tau,gusturile nu se discuta,fiecare se duce si vede ce vrea la cinema,nu am vazut filmul dar am auzit ca nu e ceva WOW si m-am simtit putin jignit de parte din mesajul tau pentru ca vreau sa ma duc sa il vad,asta inseamna ca am 10 ani sau ca e primul film vizionat de mine si ca prostu ma uit la orice
CostinN pe 12 iulie 2010 13:47
Cum pot sa-i raspund unui om care nu stie sa inceapa o propozitie, care vorbeste ca in plopul cu mere si care nu suporta o parere diferita? La noi pe Terra, lesinatura de om ce esti, oamenii sunt diferiti, au gusturi diferite, conceptii diferite. In schimb, ceea ce ne deosebeste de animale (spre deosebire de tine) este faptul ca noi suntem dotati cu un simt civilizat cel putin in privinta comunicarii. In schimb, tu iti proiectezi propriile frustrari (nereusite) pe o persoana pe care nu o cunosti in legatura cu un subiect neutru. Deci bai "coite" de gradinita aka fan family guy, avand in vedere ca este dreptul meu sa comentez pe baza unui film cat mai obiectiv posibil (nu cum fac majoritatea) si nu comentez in contradictoriu, ca toti ratatii in devenire, comentariile altora, te sfatuiesc, ca sa nu pici mai mult in penibil decat ai facuto, sa comentezi la subiect. Grow up!
marius_em pe 13 Aprilie 2010 16:12
Ma astept sa fie un rahat. Pe imdb deja e desfiintat.
13 11
sergheik1 pe 6 mai 2010 22:12
hai nu mai cautati nod in papura!l-am vazut filmul este super tare si mai ales 3d mi-a placut f mult!nu mai fiti rai!
blackmask pe 17 ianuarie 2011 14:22
Kai asa este. Ai dreptate. Multi nu au parerile lor proprii, multi ii copiaza pe altii, ce aud ca se spune la televizor despre un film asta la fel zic si ei sau dupa un forum. Am vazut si pe imdb niste note date asa ca sa fie si pe urma m-am uitat la filmele respective si erau niste filme bune. Mie unul mi-a placut filmul. Si chiar nu ma intereseaza ca are nota 5 sau 6. Eu ii dau 10.
KuRuPt pe 21 Iulie 2009 12:07
da de ce are poza de la God Of War ???????.......................
12 8
Alex.M pe 30 octombrie 2009 14:00
S-a rezolvat. Multumim de atentionare.
kratosja66 pe 28 aprilie 2010 14:07
sa stii ca seamana cu coperta de la GOW1
ZMOALA pe 23 Aprilie 2010 19:26
Naspha rau
Destul de slab ....o poveste destul de slaba ...slab nu merita mai mult de nota 6
11 1
HATER pe 26 Februarie 2010 11:06
MOB
pare foarte bine facut KRAKEN-u ala ;))

chiar e o asemanare cu god of war..
dar ZEUS = Liam Neeson = Shinny Armor

:O

nu inteleg ce cauta hopkins si thor prin distributie :))

11 7
sckin pe 15 iunie 2011 16:46
asai !
nikkos87 pe 28 Noiembrie 2009 12:56
foarte tare
misto trailerul.. filmele facut de WB sun speciale ... :)
11 10
Alex4Fun90 pe 17 Aprilie 2010 21:24
Slab
Ma asteptam la mult mai mult din partea lui . Am ramas dezamagit de tot , efecte 0 ..
11 11
Medicate pe 21 aprilie 2010 12:17
cocalarii nu au acces pe site !
Alex4Fun90 pe 20 ianuarie 2011 08:39
L-ai vazut 3d ? Presupun ca nu , atunci abtine-te
Krakatau pe 07 Mai 2010 20:26
In afara de efectele speciale si jocul lui Liam Neeson si Ralph Fiennes mi se pare un dezastru filmul.
Cat despre Sam Worthington...e o mare pacaleala de actor. Chipul lui nu exprima nimic. Replicile lui nu exprima nimic, oricat de bine ar fi fost gandite de scenaristi. E banal totul la el.

10 4
gogutz pe 30 august 2010 03:39
Sunt de acord cu tine,desi nu e genul meu sa fiu deacord cu cineva care judeca filmul dupa criteriile urmatoare:dezastru,prost s.a! Filmul ca actiune si ca efecte e bun,mie mi sa parut ca a fost prea alert totul,nimic mai detaliat,au pus accent pe lupta aia intre scorpioni pe cand lupta cu Medussa era mult mai importanta si ma asteptam sa fie ceva,la care vezi doamne cu pic de ''Leapsea'' si cu un gat taiat cam usurel! Efectele fac tot filmul!
smoace pe 17 Ianuarie 2010 21:33
Merge :)
Fiecare cu imaginatia lui,lume proasta pe lumea asta cu comentarii idioate.Pastrati-le pentru stupizenia voastra,fiecare care mai destept sa para.Dute in alta parte sa comentezi.
10 36
Titix88 pe 20 aprilie 2010 10:54
mai bine taceai...
bizonul pe 6 februarie 2016 07:31
Tugule, asta se numeste ca este film idiot. Asa ca las-o moale. Dar avand in vedere ca Antena 1 ne-a "bagat pe gat" o alta idiotenie si mai mare ; "Poftiti pe la noi - Poftiti si daruiti" ce ia luat locul alteia si mai si, "Iadul bucatarilor" , asa ca trebuie sa fim indulgenti.
Al3x10 pe 28 Martie 2010 23:01
rupe tot frate.....cred ca daca o sa mai apara 2-3 trailere nici nu o sa ma mai uit la film...mai incet cu trailerele ca pierdem din suspans
9 16
Titix88 pe 20 aprilie 2010 10:51
am vazut filmul, toate fazele impotante sunt in trailer! film foarte prost nu mergeti la cinematograf!

Spune-ţi părerea despre Clash of the Titans

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Clash of the Titans
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells