Brothers

(2009)

Fratele dispărut

Poster Brothers Postere Brothers

Sinopsis Brothers

Mai mult
Brothers (principal)

Sam Cahill, un pușcas marin decorat pentru cariera militară de succes, este căsătorit cu Grace și are două fetițe pe nume Isabelle și Maggie. Atunci când Sam este trimis într-o misiune periculoasă în Afghanistan, este de datoria fratelui său mai mic, Tommy Cahill, să preia responsabilitățile de cap al familiei și să aibă grijă de bunăstarea lui Grace și a celor două nepoate, deși în trecut făcuse închisoare și era considerat un fel oaia neagră a familiei.

După ce elicopterul lui Sam Cahill…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Natalie Portman Natalie Portman Grace Cahill Jake Gyllenhaal Jake Gyllenhaal Tommy Cahill Tobey Maguire Tobey Maguire Sam Cahill
Carey Mulligan Carey Mulligan Cassie Willis Bailee Madison Bailee Madison Isabelle Cahill Sam Shepard Sam Shepard Hank Cahill
Mare Winningham Mare Winningham Elsie Cahill Clifton Collins Jr. Clifton Collins Jr. maiorul Cavazos Ethan Suplee Ethan Suplee Sweeney
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Michael De Luca Productions

Distribuitorul international

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Radu47hitman pe 15 Ianuarie 2010 01:38
Există două laterale pentru fiecare familie.
Nu ştiu cine a spus, că numai morţii văd sfârşitul războiului. Am văzut sfârşitul războiului? întrebarea este - Pot să trăiesc din nou?
Un film care merită privit, merită apreciat, merită a fi numit unul din cele mai tari, pe scurt, merită toate cuvintele frumoase. Distribuţia e de nota maximă, actorii au jucat perfect, toti, unul ca unul, idee filmului e foarte actuală. Nici după privirea filmului ''Avatar'' n-am avut parte de aşa emoţii, filmele sunt total diferite, frumoase în felul său, dar dacă ar fi să aleg între ele, l-aş alege pe acesta. Mai pe scurt aş privi în fiecare zi câte un film de acesta, doar că în ziua de azi nu-s prea multe, deaceea îl recomand cât mai repede să-l priviţi şi să fiţi siguri că o să rămâneţi impresionaţi după vizionare. Vizionare plăcută şi nu uitaţi cât de sumpă e familia.

20 5
Laura-020796 pe 08 Ianuarie 2010 23:36
Brothers
Un film bun...Tobey Maguire a jucat foarte bine nu degeaba este nominalizat pentru cel mai bun actor (drama)
15 5
Sergiu.Lobont pe 10 Iunie 2010 23:52
Ideea principala a filmului porneste de undeva din adancul filmului Pearl Harbour, unde personajul principal pleaca in razboi si cei de acasa afla ca moare, fratele/prietenul cel mai bun se indragosteste de sotia primului mentionat. Distributia este intradevar una foarte buna insa intensitatea filmului lasa de dorit...parerea mea.
14 9
veronica210 pe 26 iunie 2010 14:17
ai dreptate
Sergiu.Lobont pe 26 iunie 2010 21:45
Imi pare bine ca esti de acord :)
lokilop92 pe 07 Februarie 2010 12:08
SUPERB!!!!!!!!!!!!!!! MERITA VAZUT SI REVAZUT CA MAI MULTA ATENTIE
10 4
vycktoreal pe 12 Ianuarie 2010 02:38
brothers
superb filmul ...mie unul mi-a placut foarte mult ..nu ma asteptam , dar chiar m-a impresionar . mi se pare ca tobey maguire joaca superb rolul asta . e un film care trebuie vazut!
10 5
ghost90 pe 25 Ianuarie 2010 03:33
deci dupa parerea mea...cel mai bun film din 2009..chiar m-a surprins placut faptul ca tobey poate fi si actor:)..scenariu solid,tobey maguire si natalie portman isi joaca foarte bine rolurile..probabil ca va primi ceva oscaruri..sa vedem:)
9 3
BPR pe 10 Decembrie 2009 12:59
Distributia... scuza mijloacele!
Un subiect in letargie, impulsionat doar de actorii stransi in juru-i.
9 24
veronica210 pe 12 ianuarie 2010 07:28
mare adevar graiesti ;)
Turi pe 18 Septembrie 2010 22:05
Da razboiul abrutizeaza, indiferent pt ce lupti.M-a impresionat campul plin de crucile celor morti in razboi si ma gandeam cate suflete pierdute in zadar.Nu sunt pt violenta,dar asa e in viata la violenta, in general, se raspunde cu violenta, de aceea poporul afgan comitea acele atrocitati.Actorii au jucat bine, iar fetitele au fost adorabile.
8 0
Kathlyn pe 15 Ianuarie 2010 14:43
Not so good
Ma asteptam, dupa trailer, sa fie mult mai bun. Actorii sunt f buni, Tobey interpreteaza f bine rolul de 'traumatizat', dar actiunea ma asteptam sa decurga altfel... Reactia fetitei lor e mult prea exagerata, orice parinte dupa asemenea replici i-ar tras o palma :)))) Si nu inteleg rostul atator injuraturi.
8 27
luciivan pe 27 Septembrie 2010 21:25
Incadrez acest film in categoria "favorite movies ever".
A fost jucat impecabil de actori, mai ales de Tobey Maguire si Bailee Madison si bineinteles a avut si un subiect f sensibil si actual care a fost tratat cu deosebita consideratie.
Merita vazut cu siguranta.

7 1
Marin10 pe 14 Ianuarie 2010 02:50
TOBEY MAGUIRE = BEST ACTOR
Tobey Maguire face, in opinia mea, rolul vietii sale in acest film, si asta se vede la Globurile de Aur unde a si primit o nominalizare pentru cel mai bun actor intr-o drama. Tobey a devenit actorul meu preferat din momentul in care l-am vazut jucand in Spider-man (2002). Acum 5 ani cineva m-a intrebat ce imi place atat de mult la el, ca este un actor de mana doua si ca el nu va fi asociat decat cu numele Spider-man in cariera sa de actor, eu i-am raspuns simplu ca, "nu stiu, simt ca are acoria in el", acum aceasta nominalizare la globuri este ca o palma data peste fata acelor persoane care au spus ca el este un actor mediocru. Poate cu putin noroc va si primi acest premiu.
Despre film pot spune ca este un film foarte bun dar nu excelent. Acum doua luni am vazut trailer-ul filmului si am ramas foarte impresionat de subiect chiar daca se aseamana foarte mult cu cel al filmului… citeşte

6 8
dandi pe 30 Martie 2010 23:47
Ma impresionat foarte mult
Acea legatura dintre frati e foarte bine strinsa,am si eu doi si ma inteleg foarte bine chiar execelent.Dupa parerea mea cu fratele te intelegi cel mai bine.
5 5
catasmile17 pe 19 Aprilie 2011 15:53
un film foarte frumos !!!!!!!!
are o poveste interesanta !!!!!!
merita vazut !!!!!

4 0
alexaa pe 18 Septembrie 2010 13:16
filmul e bun dar si mai buna e interpretarea lui Tobey Maguire , chiar nu ma asteptam, isi intra foarte bine in rol ,cred ca merita mai mult decat o nominalizare la globul de aur...e trist cand te gandesti ca astfel de lucruri chiar se intampla, ca razboiul lasa urme sufletesti si psihice mai mari decat cele fizice ....actiunea e oarecum statica , dar surprinzator acest lucru nu deranjeaza pentru ca problemele morale si emotionale ridicate de acest film te fac sa vrei sa-l vezi pana la sfarsit.
4 3
kanibalo pe 13 Iunie 2010 21:01
Un film bun,scenariu bunicel,actiune pe aici pe acolo,dramatism si o interpretare foarte buna din parea lui Tobey Maguire,Jake Gyllenhaal si a frumoasei Natalie Portman.
3 3

Spune-ţi părerea despre Brothers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Brothers
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells