Filme în premieră la convenţia de la San Diego

de Ştefan Dobroiu în 29 Iun 2012
Filme în premieră la convenţia de la San Diego

Nu-i de mirare că se stă la coadă ore în şir pentru a intra în sălile de cinema ale convenţiei din San Diego: fanii adevăraţi trebuie să "sufere" pentru a fi primii din lume care văd imagini din câteva dintre cele mai importante premiere ale sfârşitului de an sau ale lui 2013.

Anul acesta Cinemagia o să acorde o atenţie specială convenţiei, din simplul motiv că acolo încep să capete formă curentele de opinie ce măresc sau micşorează nerăbdarea cu care aşteptăm marile blockbustere de la Hollywood. Pe afişul noii ediţii sunt Iron Man 3, filmele The Hobbit, Man of Steel, dar şi seriale precum Breaking Bad sau noul sezon din Urzeala Tronurilor.

Cei de la DreamWorks pregătesc un panel despre noile lor animaţii, iar fanii seriei Twilight vor putea vedea secvenţe generoase din ultima parte a francizei, aşteptată să apară pe ecrane în noiembrie. Frankenweenie, noul film al lui Tim Burton, dar şi Oz the Great and Powerful sau animaţia Wreck-It Ralph se află pe lista de "bunătăţi" a celor de la Disney, iar Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme şi Dolph Lundgren vor prezenta The Expendables 2.

Batmobilul lui Batman va fi starul unei prezentări, la timp pentru a face puţină reclamă (de parcă mai era nevoie) lui The Dark Knight Rises, cu siguranţă cel mai aşteptat film al anului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 29 iunie 2012 13:45
sincer si eu as participa la conventia de la San Diego........e cea mai mare conventie de benzi desenate din lume.......si e mereu plin de vedete din aceasta industrie dar si din industria de filme.............
alex_il_fenomeno pe 20 iulie 2012 13:50
cred ca vor fi foarte fericiti cei ce vor putea fi prezenti la eveniment .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells