Wreck-It Ralph

(2012)

Ralph Strică-Tot

Poster Wreck-It Ralph Postere Wreck-It Ralph

Sinopsis Wreck-It Ralph

Mai mult
Wreck-It Ralph dub

Ralph-Strică-tot/Wreck it Ralph, cea mai nouă animație marca Disney, este o comedie delicioasă și palpitantă inspirată dintr-un joc video al anilor '80. Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situațiile critice și devine astfel eroul preferat al tuturor. Sătul să fie mereu personaj negativ, Ralph preia controlul asupra situației și pornește într-o călătorie prin mai multe generații de jocuri video pentru a dovedi că merită și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Jack McBrayer Jack McBrayer Felix (voce) John C. Reilly John C. Reilly Ralph (voce) Jane Lynch Jane Lynch sergent Calhoun (voce)
Ed O'Neill Ed O'Neill dl. Litwak (voce) Dorina Chiriac Dorina Chiriac Vanilina (versiune română) Cosmin Seleși Cosmin Seleși Felix (versiune română)
Sarah Silverman Sarah Silverman Vanellope von Schweetz (voce) Stefanie Scott Stefanie Scott Florian Ghimpu Florian Ghimpu Marakowski (versiune română)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Walt Disney Animation Studios

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Site oficial

Wreck-It Ralph
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Box office Wreck-It Ralph

Weekend premieră (29.10.2012)
  • Loc 5
  • Spectatori 5.426
  • Încasări (RON) 105.527,00
Total
  • Spectatori 31.852
  • Încasări (RON) 595.303,00
  • Încasări (USD) 170.092,01

Părerea criticului

StefanDo pe 01 Noiembrie 2012 18:44
Cea mai mare temere în legătură cu Wreck-It Ralph/Ralph Strică-Tot era faptul că, explorare a istoriei jocurilor de la începuturi până astăzi, ar fi putut fi prea fragmentat, rezumându-se la o succintă trecere în revistă a celor mai populare jocuri video din toate timpurile. Nici pe departe: regizorul Rich Moore şi scenaristul Phil Johnston reuşesc să aducă pe ecran o poveste convingătoare, amuzantă şi emoţionantă, despre eroism şi împăcarea cu tine însuţi, dar şi despre depăşirea tuturor obstacolelor.

Recunosc că, la începutul proiecţiei de presă, când mi-am dat seama că voi vedea versiunea dublată a filmului, aşteptările s-au micşorat şi mai mult, dar iată că cei de la Forum Film au jucat o carte câştigătoare cu vocile pentru această producţie, interpretările fiind mult mai convingătoare decât m-am aşteptat. Astfel,… citeşte

10 15
Claudiaco pe 6 noiembrie 2012 13:29
Nici eu nu putea sa descriu mai bine actiunea. Trailerul nu prea spune ce se intampla si care este farmecut. Trebuie sa mentionez ca animatia nu se adreseaza doar copiilor ci si adultilor. Are o morala, momente de inpiratie si unii chiar se pot regasi in anumite situatii. Sa nu mai vorbim despre elementele originale precum comicul de limbaj. Mi-a placut si il recomand!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 08 Septembrie 2015 00:56
O raritate.
Desi situate la distanta de 3 ani unul de altul ca date de lansare, Wreck-It Ralph (2012) si Pixels (2015), eu am avut norocul sa le urmaresc in aceeasi saptamana pe ambele. Spun noroc pentru ca asa am putut sa compar cele doua filme si sa le apreciez dupa cum merita fiecare, avand la indemana si exemplul de asa da dar si pe cel de asa nu.
Iar exemplul pozitiv aici e Wreck-It Ralph.
O mostra de cum sa construiesti o naratiune, de cum sa compui un scenariu si de cum sa desenezi un personaj principal. Totul este la superlativ in cazul acestui "Strica Tot".
Ca si poveste, actiunea are momentele ei de previzibilitate, momente atat de obisnuite in mai toate productiile ultimilor ani, dar se poate trece relativ usor peste acestea mai ales ca intorsaturile de situatie destul de surprinzatoare ajuta ca vizionarea sa fie cat mai placuta si mai usoara.
Foarte colorat, gen… citeşte

17 0
Apache95 pe 27 August 2012 21:08
bowser , fantoma din pac-man.....cat imi doream un film de genul asta cand eram mic si acum dupa atatia ani in sfarsit apare.
Sper doar sa nu dezamageasca.

8 13
Claudiaco pe 8 noiembrie 2012 10:11
Nu o sa te dezamageasca cu siguranta. Stiu tipi care ai savurat animatia la maxim!
IngrydIOnescu pe 13 noiembrie 2012 14:43
L-am vazut si eu si mi se pare absolut MINUNAT. Mi-a placut si mie si familiei mele. Vanilina este foarte comica si energica. O poveste despre prietenie si aventura. F frumos!
Srdjan pe 02 Decembrie 2012 18:06
Este un film genial, care are strans in el 2 decenii de jocuri video. E un film pentru toate varstele si va recomand sa il vedeti cat mai e la cinema
5 9
whodunnit pe 01 Noiembrie 2012 17:52
Inca nu l-am vazut, dar mi se pare ca este o MAAARE MAGARIE din partea cinematografelor (sau a distribuitorului) sa ne bage pe gat varianta dublata in romana. Este un film targetat spre un public larg, nu doar spre copii si totusi toate cinematografele care il difuzeaza au UN SINGUR SPECTACOL pe zi cu vocile originale! Sunt si eu parinte, dar poate ca totusi vreau sa il aud pe John C. Reilly in locul lui Gabriel Costin. Pare un film bun dar consider o mare greseala difuzarea atator spectacole dublate. Imi impune o ora foarte stricta la care il pot vedea in decursul zilei daca nu cumva sunt COMPLET ANALFABET si nu pot citi o subtitrare! HUOOOO! Boicot!
5 11
Claudiaco pe 6 noiembrie 2012 13:32
Nu este chiar asa de rau!!! In plus, este un deliciu pentru cei mici. Sa ne gandim si la ei, desi filmul nu este doar pentru cei mici. Desi cateodata se mai pierde din intelesul si farmecut replicilor, de data aceasta parca nu a fost atat de rau. Am si la cel dublat si la cel in engleza, deci nu poate fi decat de bine. Sper sa iti placa!
her122122 pe 03 Iulie 2012 10:00
Sincer, eu sper din toata inima ca acest film sa fie reusit, mai ales ca in acest film sunt toti eroii copilariei mele :D.
4 11
stefanmihaela pe 23 octombrie 2012 11:45
intradevar...si eu abia astept sa apara animatia si in Romania
ValentinSav pe 14 Noiembrie 2012 11:11
Este foarte funny
Funny, intersant..Gaza de Vanilina este foarte rebela iar Ralph este de coma.:))) Nota 10!
4 12
goghi22 pe 06 Februarie 2013 00:12
prea tare!
O istorie super a jocurilor, amuzant si ideea de statie centrala a jocurilor foarte interesanta.
In concluzie daca esti plictisit sau vrei sa petreci timp cu familia la un film frumos nu ai decat sa te uiti la Wreck-It Ralph pentru ca merita.

3 3
Tyson_Kyd pe 16 Septembrie 2013 21:24
O animatie foarte impresionanta cu povestea mult mai schimbata in raport cu alte animatii si imi place mult ideia cu jocurile vechi si personajele acestora care traiesc intr-o lume a lor ! Ideologia este destul de schimbata si totodata neasteptata . Pelicula are o tehnologie moderna si vocile unor actori destul de buni, iar la dublajul in limba romana imi place faptul ca lau adaugat si pe Cosmin Selesi ! Wreck-It Ralph te incanta de la prima vedere, este foarte ingenios si placut . Merita vizionat nu doar de copi !
2 3
alex_il_fenomeno pe 01 Septembrie 2013 20:27
Un film de animatie foarte placut, cu o idee chiar originala, prezentand evenimentele din perspectiva unui personaj negativ al unui indragit joc video, aratandu-ne laturile mai putin frumoase ale acestei intruchipari, pe de o parte, dar insuflandu-ne multa ambitie si perseverenta, pe de alta, ilustrandu-ne cat de mult se pot schimba oamenii daca isi doresc cu adevarat acest lucru. Pe langa poveste, apreciabile si contrastele uimitoare, care iti dau o dispozitie atat de placuta. Il recomand spre cel putin o vizionare, fiind un film de gen chiar deosebit.
2 3
Wreck-It Ralph – cand a strica = posibilitati nelimitate
[Titlu in limba romana: Ralph Strica-Tot]
CoolRank: 9.5/10
- atmosfera & entertainment: 9.5/10
- regie: 9/10
- actori/voci: 9.5/10
- scenariu: 9.5/10
- montaj: 9/10
Nota IMDb: 8.4/10




Regie: Rich Moore
An: 2012


Actori: John C. Reilly, Jack McBrayer, Jane Lynch
Genul: animatie, comedie



 
Inca o capodopera marca Disney (da, e corect fara ghilimele!). E drept ca mai iesita din tipare, asa, dar vremurile se schimba si toata lumea se adapteaza, inclusiv marele studio. Pun pariu ca sunt extrem de putini cei care si-au imaginat ca personajele din jocurile video ar putea trai o viata “umanoida” cand nimeni nu joaca jocul. Ei ... citeşte

2 5
mirceaveronica90 pe 26 Septembrie 2012 13:39
Trebuie neaparat sa merg cu baietelul meu la aceasta animatie...chiar cautam desene noi ca sa putem merge impreuna....Subiectul mi se pare interesant si nu auzisem despre aceasta animatie....noroc ca am cautat mai bine..
1 1
KarGo pe 16 Martie 2013 18:07
Wreck-It Ralph este o animatie foarte frumoasa,amuzanta si extrem de originala.
Povestea acestei animati este plina de aventuri si personaje bine conturate.Personal mi-a placut foarte mult prima parte a filmului.Cred ca in aceasta jumatate filmul este foarte complex si este potrivit chiar si pentru persoane mai in varsta.A doua parte a filmului isi pierde din seriozitate si devine o adevarata aventura plina de peripetii si momente amuzante.
Filmul nu are nume importante in distributie,in afara de John C.Reilly nici un nume nu spune foarte mult.
Wreck-It Ralph este o animatie foarte reusita care merita o vizionare.Cu siguranta si oameni mai mari vor gasi aceasta poveste originala destul de interesanta si o lectie de viata!

1 2
MissLady pe 07 Iunie 2012 16:39
Sincer, până să văd trailer-ul nici nu știam de existența acestui film de animație. Îl aștept cu nerăbdare, pentru că... e un film de animație + comedie! Oricum deobicei nu am așteptări de la astfel de filme, tot ce vreau de la ele e să fie relaxante, cu o grafică bunicică și cu niște replici care să mă facă să râd. Sau măcar să mă facă să rânjesc. :)
1 2
mirceaveronica90 pe 30 octombrie 2012 13:00
Mai e putin pana la 2 noiembrie..:D o sa merg la premiera cu siguranta:)
Claudiaco pe 27 noiembrie 2012 10:49
Si Rihana este prezenta in film? Melodia Shut Up and Drive este pusa in momentul in care Vanilina invata sa conduca:))
mongolarix pe 01 Noiembrie 2012 16:09
Foarte bun
interesant filmul si foarte bun chiar mult peste asteptari ,nu inteleg de ce nu pot sa ii dau nota in fine..pe parcursul filmului unele scene(poante) imi aduceau aminte de Futurama (vezi Bill acadeaua regelui) se pare ca nu m-am inselat Regizorul acestui film Rich Moore a colaborat si a facut parte din echipa de productie Futurama si The Simpsons.
1 6
ValentinSav pe 14 noiembrie 2012 11:14
De acord cu tine. Este un film de exceptie. Este ok si pentru copii dar si pentru adulti. Are multe scene de ras dar si cateva de induiosare. Oricum, foarte tare!
Claudiaco pe 22 Octombrie 2012 20:08
Interesant
Vaiii...ce dragut! Abia astept sa merg la cinema sa il vad. Film de vazut in gasca!!!!
1 6
stefanmihaela pe 30 octombrie 2012 12:59
Buna idee..o sa vorbesc cu prietenii sa mergem in gasca la acest film:D
Claudiaco pe 31 octombrie 2012 17:53
Acum ca tot ai zis...ia-ma si pe mine!!!:P

Spune-ţi părerea despre Wreck-It Ralph

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Wreck-It Ralph
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells