Totul despre Moştenirea lui Bourne

de Ştefan Dobroiu în 24 Iun 2012
Totul despre Moştenirea lui Bourne

După ce Matt Damon şi Paul Greengrass s-au retras din franciza cu Jason Bourne drept protagonist, producătorii nu s-au gândit foarte mult înainte de a decide continuarea cu Jeremy Renner, noul star al genului thriller după ce a apărut în The Hurt Locker, filmul care a transformat-o pe Kathryn Bigelow în prima femeie câştigătoare de Oscar pentru regie. Deşi nu-l mai are pe Jason Bourne drept protagonist, noua producţie, programată pentru lansare pe 10 august, păstrează premisele francizei, doar că lărgeşte puţin graniţele în care are loc acţiunea. Află din materialul de mai jos ce se te aşteaptă în The Bourne Legacy şi vezi cel mai recent trailer al acestei producţii Universal.

Moştenirea lui Bourne se află în strânsă legătură cu cele trei filme cu Matt Damon în rolul super-agentului CIA. Operaţiunea Treadstone nu este singura organizată de CIA, iar unul dintre tagline-urile action-ului, "Nu a fost niciodată doar unul singur", arată direcţiile practic nelimitate pe care le poate folosi Universal pornind de la romanele lui Robert Ludlum. Scris şi regizat de Tony Gilroy, scenaristul primelor trei filme Bourne, noua producţie împrumută titlul unui roman publicat în 2004 de Eric Van Lustbader, continuatorul operei lui Robert Ludlum.

Jeremy Renner este Aaron Cross, un agent din programul Outcome. După ce operaţiunile care îl vizau pe Jason Bourne au avut deznodământul deja văzut în primele filme, CIA încearcă să închidă programul, iar unul din primii vizaţi este Cross. Acesta trebuie să scape de operaţiunile de asasinare puse la cale de agentul Bryer (Edward Norton într-un nou rol negativ care sperăm să-i reanimeze cariera), făcând echipă cu Stephanie Snyder (Rachel Weisz), o specialistă în genetică ce a ajutat la ameliorarea abilităţilor fizice ale agenţilor Outcome.

Dacă te uiţi la trailerul de mai jos, ai să vezi că urmăririle şi cascadele care i-au adus lui Jason Bourne atâţia fani sunt prezente şi în Moştenirea lui Bourne, ca şi intrigile la nivel înalt, dar şi nelipsitul agent atât de abil, încât iese nevătămat din toate capcanele ce i se întind de foştii săi colegi. Din trailer nu ne dăm seama ce va aduce nou Moştenirea seriei, dar sperăm ca atuurile din scenariul lui Tony Gilroy să fie mai multe decât lasă să se întrevadă trailerul, iar premiera din august să fie mai mult decât o succesiune spectaculoasă de urmăriri şi lupte corp la corp.

Ce crezi, Moştenirea lui Bourne se va ridica la nivelul celorlalte filme din serie?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 24 iunie 2012 15:28
sper sa fie un film bun,astept sa il vad
JohnnyAddams pe 24 iunie 2012 17:47
Jeremy Renner e un actor mai bun. Matt Damon a facut filme bune pana acum, insa majoritatea a parut nepotrivit, miscast.
cetateanu pe 24 iunie 2012 20:40
nu sunt de caeiasi parere cu tine dar iti respect decfizia totusi ti-as sugrea sa vezi ,,The Talented Mr. Ripley'' cu Matt Damon unde parca a luat si Oscar, nu cred ca Jeremy Renner are un asemenea rol in carierea lui nici macar in celebru ,,The Hurt Locker''
robertsandu pe 25 iunie 2012 16:05
Eu tind să cred că Renner este mai talentat decât Damon. În The Town a fost fenomenal, de pildă. Însă Matt Damon are câteva filme cu adevărat grele, printre care și cel menționat de @cetățeanu, așa că este greu să nu-l apreciezi. Oricum ai da-o, cred că cei din spatele următorului film Jason Bourne au luat o decizie strașnică când l-au ales pe Renner în rolul principal. Strașnică.
Victor92 pe 25 iunie 2012 09:20
Nu cred ca o sa fie la fel fara Matt Damon in rolul lui Bourne,ramane de vazut...
alex_il_fenomeno pe 14 iulie 2012 14:31
vine dupa ceva vreme , si cu absente notabile ... raman sceptic .
AndreBlack pe 20 ianuarie 2013 14:57
Foarte bun filmul iar Renner joaca chiar foarte bine in rolul lui Bourne .
Rippa pe 8 martie 2014 18:21
o daaa....Bourne

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells