Scorsese şi DiCaprio bat palma pentru The Wolf of Wall Street

de Cristina Grigore în 17 Feb 2011
Scorsese şi DiCaprio bat palma pentru The Wolf of Wall Street

Chiar dacă sunt ocupaţi momentan cu alte proiecte, Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio au folosit ocazia de a lucra din nou împreună şi au trecut The Wolf of Wall Street pe agenda lor de lucru. Filmul va fi o producţie independentă, finanţată de compania lui DiCaprio şi ar putea intra în producţie chiar în această vară, scrie Deadline.

Proiectul s-a aflat până de curând sub egida Warner Bros, care a renunţat la el, odată cu plecarea lui Ridley Scott, ales anterior drept regizor. Scorsese l-a adjudecat şi l-a angajat pe Terence Winter (fost producător executiv al Broadwalk Empire) ca scenarist, distribuindu-l pe DiCaprio în rolul principal.

La baza acestei adaptări va sta bestseller-ul The Wolf of Wall Street, ce cuprinde memoriile captivante ale fostului broker Jordan Belfort.

Fondatorul uneia dintre primele şi cele mai mari firme de brokeraj care folosea proaspeţi absolvenți drept mână ieftină de lucru, Belfort a câştigat peste un miliard de dolari din escrocherii la bursă ce au lăsat de nenumărate ori în pierdere investitorii publici. Şi-a folosit banii pe distracţii extravagante, sex, droguri, într-un ritm trepidant, ce l-a detronat, după 8 ani, din poziţia de „rege” al escrocheriilor financiare. După o înţelegere încheiată cu FBI-ul, a petrecut doar 22 de luni într-o închisoare federală.

DiCaprio filmează acum la J.Edgar, în timp ce Scorsese este ocupat cu aventura 3D, Hugo Cabret. The Wolf of Wall Street ar putea să nu fie chiar viitorul proiect al regizorului; Silence, drama unui preot iezuit, misionar în Japonia secolului XVII, ocupă - se pare - un loc privilegiat în preferinţele sale.

Momentan, compania de producţie a lui Leonardo DiCaprio, Appian Way, se ocupă de finanţarea peliculei The Wolf, iar filmările ar putea începe chiar în vara acestui an. Mai multe detalii despre această producţie vor fi oferite în cadrul festivalului de film de la Cannes, ce va avea loc în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
RomaniaMare pe 17 februarie 2011 10:16
DiCaprio s-a apucat sa produca filme! Interesant!
Cornel pe 17 februarie 2011 13:08
am descoperit un film foarte tare: http://www.cealegi.ro/ scrii un cuvant si apare un anumit cadou din cutie. este un teasing, pe 21 februarie o sa anunte pe site ce cadou poti sa primesti.
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2011 11:14
cred ca vor face o echipa incredibila !
Piratu pe 18 februarie 2011 11:57
ei intodeauna fac o echipa buna care aduce pe marile ecrane adevarate realizari cinematografice...
Gebeleizis pe 15 iunie 2011 00:58
DiCaprio + Scorsese = un tandem fantastic al ultimului deceniu, asa cum a fost Scorsese + De Niro in anii ' 70-80.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells