Daniel Craig şi Rachel Weisz, total îndrăgostiţi!

de Cristina Grigore în 17 Feb 2011
Daniel Craig şi Rachel Weisz, total îndrăgostiţi!

Cupidon a lovit din nou şi a adus împreună două staruri britanice care nu se mai sfiesc să-şi afișeze afecţiunea. După ce şi-au declarat publică relaţia la sfârşitul anului trecut, Daniel Craig şi Rachel Weisz au trecut la fapte „mari”, arătându-se extrem de îndrăgostiţi cu ocazia unei petreceri aniversare ce a avut loc la New York pe 14 februarie.

Conform Usmagazine.com, cei doi, care au împărţit o masă cu Hugh Jackman şi soţia sa, s-au sărutat şi au dansat toată noaptea, sub privirile celorlalţi invitaţi, care i-au găsit „adorabili”.

Se pare că relaţia celor doi actori a început pe platourile de filmare ale Dream House, thiller-ul pentru care au format un cuplu, ca soţ şi soţie. Weisz a făcut o adevărată pasiune pentru Craig, după ce, conform unor surse ale Daily Mail, s-a despărţit de soţul ei, regizorul Darren Aronofsky. „Darren este un tip atât de bun şi de responsabil, pe când Daniel este la polul opus, misterios şi contemplativ. Relaţia dintre Rachel şi Darren s-a răcit pur şi simplu, au petrecut prea mult timp separaţi, luând-o în direcţii diferite”, a notat publicaţia.

Weisz s-a căsătorit cu Aronofsky în 2002 şi au împreună un băiat în vârstă de patru ani, Henry Chance. Pentru a fi alături de Craig, care s-a despărţit şi el de prietena sa, producătoarea Satsuki Mitchell, actriţa plănuieşte să se mute în ţara sa de origine, Anglia.

Cei doi actori ar putea juca din nou împreună în Bond 23, însă zvonurile despre noua lor relaţie au pus pe gânduri producătorii, care se tem acum că Weisz ar putea refuza rolul negativ oferit (cel al de şefă a organizaţiei de răufăcători din Cazino Royale şi Quantum of Solace).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
i pe 17 februarie 2011 08:59
"Rachel si Darren s-au racit"? serios???
Diana pe 17 februarie 2011 09:19
Ce i-a trasnit dragostea pe astia doi! Ca de, asa se intampla la Hollywood...Acum, ma intreb, cu cine o sa se combine Aronofsky!?
Vorador pe 17 februarie 2011 18:09
bravo lor
movieaddicted pe 18 februarie 2011 02:29
Rachel Weisz si Darren Aronofsky nu au fost niciodata casatoriti! Serios, nu verifica nimeni inainte sa traduca ceva?!
Micky pe 18 februarie 2011 03:45
Was in a relationship with Darren Aronofsky (May 2002-November 2010). (imdb)

Nu mai faceti confuzii, ca nu e prima oara cand scrieti bazaconii.

alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2011 16:59
despre ei s-a mai scris , dar nu era nimic concret ! acum , ca au recunoscut idila , sper sa le merga bine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells