The Wolf of Wall Street

(2013)

Lupul de pe Wall Street

Poster The Wolf of Wall Street Postere The Wolf of Wall Street

Sinopsis The Wolf of Wall Street

Mai mult
The Wolf of Wall Street

După "Bandele din New York", "Cârtița", "Aviatorul" și "Shutter Island", echipa de succes Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie... criminală: "Lupul de pe Wall Street".

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces și puterea dobândită…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2
Vezi pe Netflix
5 nominalizări Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, 4 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
RTL HÁROM
Miercuri, 20 Mar 01:00
Sâmbătă, 23 Mar 00:00
Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Jordan Belfort Matthew McConaughey Matthew McConaughey Mark Hanna Margot Robbie Margot Robbie Naomi Lapaglia
Jonah Hill Jonah Hill Donnie Azoff Jon Favreau Jon Favreau Manny Riskin Jean Dujardin Jean Dujardin Jean-Jacques Saurel
Jon Bernthal Jon Bernthal Brad Spike Jonze Spike Jonze Dwayne Joanna Lumley Joanna Lumley mătuşa Emma
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Red Granite Pictures

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Box office The Wolf of Wall Street

Weekend premieră (06.01.2014)
  • Loc 1
  • Spectatori 94.058
  • Încasări (RON) 1.770.935,42
Total
  • Spectatori 294.902
  • Încasări (RON) 5.353.093,58
  • Încasări (USD) 1.608.931,89

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Andrei.Ciprian pe 27 Ianuarie 2012 21:21
Pink Sheets Stoc Boys!
Filmul este excelent! O realizare cinematografica de exceptie in care Di Caprio este genial;te da pe spate cu interpretarea sa care este de departe cea mai buna din cariera.M-a impresionat acest film datorita faptului ca nu are un scenariu clasic in care ni se prezinta modul ilegal prin care o persoana devine bogata,ci modul in care acea persoana se autodistruge,modul in care trateaza anumite situatii si modul in care cheltuie banii!Dupa ce vizionezi acest film tot ce iti doresti de la viata este sa fi bogat!
PS:In cele 10 minute in care apare McCounaghey este demential!

65 29
FlutureZburator pe 24 iunie 2013 15:04
Bine spus!
Iulia-Alexandra pe 14 februarie 2014 23:01
Soooooper film, soooooper COMEDIE!!!!
IMHERE pe 31 Decembrie 2013 09:26
Cea mai mare dezamagire a anului 2013. Te astepti cand vezi ca regizor pe Martin Scorsese sa fie ceva deosebit . Dar nu... Filmul e lung , plictisitor pe alocuri cu discursuri care nu spun nimic dar nu se mai termina.
Dar are din plin scene de sex, femei dezbracate si droguri . Nu sunt puritan, dar excesul dauneaza cu siguranta.
Leonardo di Caprio va primi cu siguranta o Zmeurica pentru jocul sau.

54 112
VIBERS pe 31 decembrie 2013 19:42
Sa inteleg ca tu ai vazut filmul?
Theodor2011 pe 3 martie 2016 17:45
Mi-as pune viata gaj ca Leonardo DiCaprio nu va castiga NICIODATA razzie awards (zmeura de aur). Nu va fi nici macar nominalizat. Este cel mai bun actor din lume incepand cu 2010. In ultimii 5-6 ani a jucat EXTRAORDINAR si numai in filme de exceptie: Shutter Island, Inception, Django Unchained, The Great Gatsby, The Wolf of Wall Street si in special The Revenant. Insa eu personal nu te critic IMHERE cum ai zis si tu fiecare cu parerile lui. Nu este obligatoriu ca toti sa avem aceleas gusturi, preferinte cinematografice (filme, actori, regizori, scenaristi, producatori etc.) IMHERE, te apreciez ca ai fost sincer.
isyy pe 14 Ianuarie 2014 18:23
incredibil de prost
asa un film prost n-am mai vazut de foarte Multi ani! Dupa 2 ore de chin n-am mai putut si am plecat acasa, lucru pe care l-am facut de 2 sau 3 ori in viata! Cu un singur cuvant:
O R I B I L!

43 93
aurel_milea pe 3 februarie 2014 14:36
te inteleg! si eu am patit la fel!
Quesadyah pe 21 octombrie 2015 21:01
Fiecare are gusturi diferite,daca cuiva nu ii place ceva nu insemna ca traieste degeaba,ce om . ''astia ca voi care nu le plac filmul'' daca vrei sa-i faci sa se simta putin prost,fa-o cum trebuie.
victorcraciun pe 09 Ianuarie 2014 10:35
foaaarte buun
L.am vazut aseara ... un film exceptional, mi-a placut la nebunie ... leonardo joaca impecabil
39 19
DanyMarica pe 16 Martie 2012 17:28
Probabil o noua capodopera!
Cred ca Scorsese-DiCaprio formeaza cel mai de succes cuplu regizor-actor de la Hollywood. Toate colaborarile dintre cei doi dau mereu acelasi rezultat: o capodopera cinematografica. Acest viitor film are si un nume pompos, care atrage, te face curios.
Se anunta un film efervescent, sparkling din toate p.d.v., un film plin de glamour. Abia astept sa vad rezultatul, rezultat care nu cred ca ma va dezamagi!
UPDATE: Recunosc, imi era teama ca acest film nu va rula in cinematografele din Romania, dar se pare ca suntem norocosi, acest film va fi lansat in aceeasi zi ca in Statele Unite - 15 noiembrie 2013.
Probabil noiembrie va fi luna in care cele mai asteptate dintre filmele anului vor avea premiera in Romania: Thor: The Dark World, The Hunger Games: Catching Fire, Serena (film cu aceiasi actori principali ca si Silver Linings Playbook, un film genial) The Counselor (film… citeşte

30 21
DanyMarica pe 14 ianuarie 2014 01:12
Stiam eu ca nu voi fi dezamagit de Martin Scorsese, acest film este o capodopera, cam obscen pe alocuri, cu scene de film porno pe bune (bine, este interzis persoanelor sub 18 ani). Nu am mai ras de mult asa la un film. Matthew McConaughey, desi apare doar la inceputul filmului, fiind un fel de "profesor" pentru ceea ce avea sa devina Jordan Belfort: un fel de Mark Hanna wanna be - asta doar pana la falimentul companiei - unde capata si porecla de "Lupul de pe Wall Street", "Lupul", dupa care "elevul" isi depaseste "profesorul", cand isi face propria companie de brokeraj, asta dupa o experienta nu tocmai placuta cu niste brokeri exotici, obisnuiti cu nimicuri. Isi deschide propria firma impreuna cu Donnie intr-un garaj si de aici decurg o gramada de situatii amuzante, in mare parte, neplacute (mai ales din cauza drogurilor, fbi-ului) etc. Oricum, a meritat acest film, am stat la rand o jumatate de ora (nu stateam la alt film niciodata atat, detest aglomeratia, randul). Sper sa aiba un mare cuvant de spus la Premiile Oscar de anul acesta, chiar merita. Nu este genul de comedie cu glume rasuflate, plina de clisee penibile, la care sa te plictisesti dupa maximum 50 de minute si sa te rogi sa se termine mai repede. Nu are final din ala cu "SI au trait fericiti pana la adanci batranete", E superb, recomand.
DanyMarica pe 14 ianuarie 2014 01:28
P.S. Martin Scorsese are 71 de ani. Incredibil, la varsta asta -foarte respectabila - sa fii asa dezinhibat, sa ai o asemenea viziune asupra filmului, sa-l dezbraci de clisee, sa impui un ritm frenetic... e mare lucru, cred eu. Am un respect deosebit pentru acest mare, urias regizor genial, pe care-l respect foarte mult, asta desi nu este regizorul meu preferat. Bravo!
CriticFin100La100 pe 17 Ianuarie 2014 13:42
Capodopera... si ceva in plus
Un film fabulos, scenariul este foarte bine argumentat, regia, sunetul, imaginea, totul este perfect, dar mai presus de toate, mesajul filmului si jocul actorilor este de-o calitate rarisima. Scorsese a reusit sa evidentieze exact promiscuitatea povestii, cu sex, droguri, egoism, lipsa de scrupule, si inglobeaza toate aceste elemente intr-un singur personaj, care reuseste el insusi sa propage toate aceste elemente tuturor celor aflati in jurul lui.

La final un lucru e cert, fie ca rezonezi cu ideea filmului si ti-ai dori si tu viata aceea, fie ca dispretuiesti lumea prezentata, nu vei avea cum sa nu fi resimtit un sentiment de admiratie sau repulsie, si asta prieteni.... asta face ca filmul sa nu fie doar un simplu film, ci sa aiba ceva in plus.

24 13
aurel_milea pe 31 ianuarie 2014 14:59
criticule fin, habar nu ai cum arata lumea aia! nu mai pune botu'! clientii brokerilor is maharii! nimeni nu ii face de bani, stai linistit!
aurel_milea pe 3 februarie 2014 14:34
joe_black, unde crezi ca is banii in urma crizei din 2009? prin buzunare la un nimoruc de broker? sau or disparut subit in neant? crede-ma ca sunt tot acolo unde or fost si inainte de criza! numa ca mai multi!
AvramB pe 11 Ianuarie 2014 23:12
slab de tot
nu inteleg de ce primeste atatea laude,mie mi s-a parut un film foarte slab.dialogurile sunt penibile atat ca,continut cat si ca durata,prea multe scene de sex si droguri.inteleg ca a incercat sa redea realitatea dar asemenea orgii nu dadea nici caligula.chiar daca a fost foarte laudata,prestatia lui dicaprio a fost mai mult decat penibila.in opinia mea rolul a fost prea energic pentru el.finalul a fost si el foarte slab.
23 45
Xsky pe 17 ianuarie 2014 11:04
Nu este nici de 3, dar nici cum e trecut pe imdb 8,6 o nota realista ar fii intre 6-7
iliketosmoke_atat pe 31 iulie 2014 21:53
prea multe scene de sex si droguri?..... bun, si ce nu iti place asta?? scuza-ma prietene dar nu sti sa iti traiesti viata din cate ai observat in timpul de azi cam asa face toata lumea si stii cum se spune nu incerca sa schimbi lumea ca devii un rahat ci incearca sa fii ca ea.
avishaia pe 11 Ianuarie 2014 12:14
it's a penny movie
Am vazut filmul si sunt extrem de dezamagita, nu am avut rabdare sa ma uit pana la final. Am iesit din sala dezgustata de scenele de sex in exces, droguri, la fiecare zece minute actorii fie se drogau fie se angajau in orgii sexuale. Dialogurile proaste, multe dintre ele fara sens, nicio intriga sau o poveste de urmarit, foarte slab filmul. Alte filme despre viata de pe wall street, precum Wall Street-1987 si Money Never Sleeps-2010, ii dau clasa acestui wanna be, penny movie.
19 44
HarlequinMonkey pe 12 ianuarie 2014 03:08
Tu te-ai dus la Scufita rosie sau la un film de Martin Scorsese?
ioana_andreea_tudose pe 28 martie 2014 17:58
Din pacate, asta este lumea in care traim, filmul e bun doar la capitolul realism dur. In rest, nu intra in categoria filmelor de colectie, de referinta, pe care sa le revezi cu placere de cateva ori. Fara sa spun ca este un film oribil sau exceptional, mie, personal, nu mi-a placut absolut deloc ceea ce incearca sa transmita, mesajul este unul foarte dur, in aparenta unei comedii care "te da pe spate"
aurel_milea pe 13 Ianuarie 2014 12:18
un film de cacat! un pornosag ordinar!
imi pare rau pentru fiecare banut care l-am dat sa vad porcaria asta!
nu merita, fratilor!

19 45
Vladutz9 pe 22 ianuarie 2014 06:11
Inseamna ca esti batut in cap :)) ..Iti dau un sfat,nu te mai uita la filme din astea ca te depasesc si decat sa iti strici bani pe un film pe care nu il intelegi deloc ... mai bine te uiti la filme de gen : Twilight ,Hansel si Gretel Vanatori de vrajitoare ,ETC. Poate filmele de genul acesta le intelegi si tu ,dasi nu sunt prea sigur ca le intelegi si pe alea ;) ..
melly_melly pe 8 iulie 2014 08:41
Imi pare rau milea
wildinthecountry pe 10 Ianuarie 2014 10:24
x
Nu sunt un fan DiCaprio insa in acest film chiar mi-a placut cum l-a interpretat pe Jordan Belfort.
Acesta este singurul film DiCaprio in care el m-a convins 100 % prin acting.Se vede clar influenta De Niro in mimica sa in cateva scene...
Matthew McCounaghey apare foarte scurt in film insa e atat de carismatic in acele scurte secvente incat il eclipseaza pe DiCaprio...
In rest un film foarte lung (amestec intre biografic si comedie neagra), tipic in stilul Scorsese , cu multe secvente de sex, petreceri,droguri, in care se observa inlfuenta altor filme Scorsese precum Goodfellas...Have Fun..
PS:Coloana sonora foarte buna (in special doua piese Bo Diddley-Mona si Pretty Thing)
PS2: Revelatia feminina a acestui film este tanara australianca Margot Robbie in varsta de 23 de ani , cu un sex appeal incendiar. Cred ca va primi multe oferte la Hollywood de acum… citeşte

16 20
MikkaelWolfganger pe 16 ianuarie 2014 11:18
Sau pentru controversa,rating si pornosagul artistic.
joe_black pe 31 ianuarie 2014 02:17
NU ESTI FAN DI CAPRIO? poti sa-mi spui de ce(fara sa ma injuri) eu sint surprins este din categoria HIPER STAR SUPER STAR. LA FEL CA DE NIRO AL PACINO BRAD PITT TOM HANKS TOM CRUISE. Di Caprio are abia 40 de ani iti dai seama ce valoare are.
cezarika21 pe 24 Februarie 2014 10:46
Avânt şi decădere
Relatând povestea vieţii pline de abuzuri şi de opulenţă a escrocului financiar Jordan Belfort, filmul "The Wolf of Wall Street" este o prezentare parţial elogioasă, parţial satirică a construirii unui imperiu financiar din nimic. Premisa filmului o constituie faptul că aproape toţi oamenii îşi doresc să fie bogaţi, iar cine reuşeşte să profite de această dorinţă a lor devine milionar. Jocul banilor fusese descris anterior de Gordon Gekko în "Wall Street" (1987) cu următoarele cuvinte: "E un joc cu sume nule. Unii câștigă, alții pierd. Banii nu se pierd și nu se fac, ci se transferă dintr-o parte în alta ca prin magie". Cine poate obţine acel transfer în folosul lui devine astfel automat bogat. Jocul banilor este un joc cinic care nu ţine cont de nevoi şi de dorinţe, ci depinde de puterea de convingere a celui care-l practică.

Învăţând… citeşte

15 1
s.carollina pe 09 Ianuarie 2014 11:45
Amazing!! Mi-a placut ff mult. Leonardo joaca incredibil, mimica fetei lui este de-a dreptul fantastica. Coloana sonora superba, au fost si glume incredibil de bune, il recomand din inima.
15 13
tonymaestrul pe 21 Ianuarie 2014 18:59
Filmul este genial !!! Interpretarea lui Leo este fantastica. Foarte bine regizat filmul ! Ce e cel mai tare ca toate aceste lucruri chiar s-au intamplat in realitate . Foarte tare Jordan Belfort ce a putut sa realizeze. De vizionat acest film 1000% . Cam mult totusi 3 ore dar merita .
13 6
GabrielaSirbu pe 13 Ianuarie 2014 09:20
Agentul FBI citeste, intr-un ziar, un articol despre realizarea sa, mergand spre casa cu metroul, iar Jordan Belfort....joaca tenis....ha, ha,ha....excelent!!!
Pe un scenariu foarte bun se desfasoara un DiCaprio care chiar merita globuletul de aur, pe care tocmai l-a luat si eu zic sa mergeti, la cinema, sa vedeti filmul.

13 10
Tyson_Kyd pe 28 August 2012 13:47
Va fi o pelicula foarte interesanta, avand in vedere faptul ca DiCaprio chiar a inceput sa interpreteze roluri impresionante in filme bune, si apreciate de critici . Distributia este foarte buna, povestea destul de interesanta, iar cu regia lui Martin Scorsese cred ca va iesi ceva exceptional !
12 15

Spune-ţi părerea despre The Wolf of Wall Street

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Wolf of Wall Street
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells