Filmarile la Killers of the Flower Moon, proiectul lui Scorsese cu DiCaprio si De Niro, vor începe anul viitor

de Daniel Dumitrescu în 10 Aug 2020
Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap lui Scorsese. Regizorul va începe să lucreze la această producție în luna februarie.

Filmările pentru Killers of the Flower Moon ar fi trebuit să înceapă in luna martie, însă după izbucnirea pandemiei data începerii producției a fost amânată. Potrivit GameSpot, filmul va intra în producție în februarie 2021, în Osage County, Oklahoma, și vor dura peste patru luni.

Killers of the Flower Moon, adaptare a romanului cu același nume scris de David Grann, va crea numeroase oportunități de lucru pentru localnici, a declarat Geoffrey Standing Bear, liderul populației native din tribul Osage.

"Cea mai mare ingrijorare pentru toată lumea este siguranța, iar după ce a fost stabilit protocolul de lucru este în regulă să se înceapă acest proiect important, ne vor cauta ei", a anuntat Chad Renfro, desemnat ambasador al populației Osage pentru acest film.

Producția îi va reuni pe Leonardo DiCaprio și Robert De Niro în rolurile principale. DiCaprio a mai lucrat cu Scorsese la The Departed, Shutter Island și The Wolf of Wall Street. Pentru DeNiro va fi a zecea colaborare cu renumitul regizor.

Killers of the Flower Moon va fi lansat pe platforma de streaming Apple TV+ si va beneficia un buget de 200 de milioane de dolari, mai mic decat cel stabilit pentru ultimul film semnat de Martin Scorsese, The Irishman.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Killers of the Flower Moon , leonardo dicaprio, Robert De Niro, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street, The Irishman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells