S-a dat startul pentru Battlestar Galactica: Blood and Chrome

de Cristina Grigore în 25 Oct 2010
S-a dat startul pentru Battlestar Galactica: Blood and Chrome

Battlestar Galactica este fără îndoială unul dintre cele mai de succes seriale SF din ultima vreme. Cu trei premii Emmy la activ şi numeroase alte premii şi nominalizări, era firesc ca producătorii serialului să profite de vasta lume prezentată şi să aibă în plan şi alte producţii care să exploateze povestea conflictului dintre cyloni şi oameni.

Conform Chicago Tribune, Blood and Chrome a fost anunţat recent de postul de televiziune Syfy, care a comandat deja un episod pilot de două ore, ce va prezenta primii ani ai tânărului pilot William Adama. Acţiunea noului serial, ce va fi difuzat doar online, va fi situată între cea a seriilor Caprica şi Battlestar Galactica, iar finalul acestuia a fost redat în mini-serialul difuzat exclusiv pe internet Razor Flashbacks. Aventurile tânărului Adama şi ale noii distribuţii vor avea loc în cel de-al zecelea an al primului război cu Cylonii. Transferat la bordul celei mai noi nave de război a Flotei Coloniale, Adama se va afla curând în fruntea unei misiuni secrete şi periculoase, care, odată încheiată cu succes, ar putea întoarce soarta lungului război în favoarea flotei lipsite de speranţă.

Producătorul David Eick şi producătorul executiv Ronald Moore sunt cei care vor reface universul din Galactica, iar fostul coproducător executiv al Battlestar Galactica şi Caprica, Michael Taylor, se va ocupa de scenariul noului serial. În interviul acordat Chicago Tribune, Taylor a ţinut să menţioneze că Blood and Chrome este diferit de Galactica, fiind „o poveste care ne va duce în locuri noi ale lumii din Battlestar, cu toate acestea dorind a fi o foarte contemporană poveste de război din toate punctele de vedere”, asemănătoare celei din The Hurt Locker. Dacă adăugăm la asta ceva sânge, curaj şi sex, nerestricţionate de ratingul obligatoriu în televiziune, plus o mulţime de efecte speciale, se pare că fanii seriei au din nou de urmărit o poveste incitantă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BSG pe 25 octombrie 2010 13:35
O veste buna, chiar foarte buna... astept cu interes :)
nicopop pe 12 decembrie 2010 14:05
Nu pot sa spun decat atat: Waw! Abia astept!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells