Robert Pattinson şi Kristen Stewart - iubiţi şi în viaţa reală?

de Răzvan Boboc în 18 Aug 2009
Robert Pattinson şi Kristen Stewart - iubiţi şi în viaţa reală?

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, vedetele seriei Twilight, au alimentat zvonurile conform cărora ar trăi o frumoasă poveste de dragoste şi în viaţa reală. Cei doi au fost văzuţi sărutându-se în timpul unui concert în Canada, conform Femalefirst.co.uk.

Informaţia apare după ce, cu câteva zile în urmă, actriţa Jennie Garth a dezvăluit că Pattinson are o relaţie cu una dintre fetele din distribuţia filmului. Garth a aflat acest lucru de la soţul ei, Peter Facinelli, care interpretează rolul Dr. Carlisle Cullen în seria Twilight.
 
"Nu pot să spun cine este deoarece aş încălca promisiunea pe care am făcut-o faţă de soţul meu, dar Pattinson se întâlneşte cu una dintre fete", a declarat Garth pentru New York Daily News.
 
Robert Pattinson şi Kristen Stewart au cunoscut faima anul trecut, după ce au interpretat rolurile principale în filmul Twilight. Pe marile ecrane, cei doi sunt Edward Cullen şi Bella Swan.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ithil9 pe 18 august 2009 02:16
supeeeer, sunt foarte draguti impreuna:D
chaosnecrolyte pe 18 august 2009 04:33
Chiar se potrivesc, dar amandoi sunt inca foarte tineri si daca nu vor avea grija, fanii infocati si presa de scandal le vor face viata un infern. Daca chiar au o relatie de iubire in curs de dezvoltare, eu cred ca ar trebui sa exercite amandoi discretie si autocontrol unul fata de celalat si sa puna in spatele lor mai intai munca la seria de filme "Twilight", inainte sa isi faca cunoscute sentimentele in public. Va dati seama ca asa o stire confirmata drept adevatata de pe acum nu ar face decat sa ii puna pe jar si mai mult pe fanii seriei, si sa ii faca sa spuna "ar fi prea frumos sa fie adevarat", si in cele din urma amandoi vor deveni extrem de frustrati ca au lasat marea de fani pe care o au sa le distruga tot ce au ajuns sa simta unul pentru celalalt de cand s-au intalnit si pana acum.
Cupidon_White pe 18 august 2009 09:52
sincer nu mi-a placut interpretare lor din primul Twilight poate al doilea o sa fie mai bine
FarkaS pe 18 august 2009 10:53
Crepusculare sunt caile intortocheate ale dragostei; nici nu stii cine iti apare din negura necunoscutului...
ddalizee pe 18 august 2009 14:04
si sa mai zica lumea k un vampir nu e sweet. in curand se casatoresc si protagonistii serialului True Blood, acum astia 2 sunt impreuna. mie imi place situatia :D sper doar sa ii tina mult si sa nu fie numai de gura presei sau pt ca au avut si ei o scena cu pupaceala.
bia pe 18 august 2009 16:16
ce misto... in sfarsit suntimpreuna, le sta super bine unu cu altul si se completeaza reciproc... le urez mult noroc :X:X
Solis reloaded pe 18 august 2009 17:35
sa dam cu toti iar sute de commenturi la porcaria asta de film,cele mai multe articole despre Twilight asta nu arata de ce filmul este frumos si doar despre viata la actori, nu ne spune nimeni si noua in afara de o poveste de dragoste dintre un sugaret vegetarian si o fata cu fata palida(emo) la ce sa ne mai asteptam de la New Moon asta care apare,ca poate vreau sa il vad si eu,dar vad articole doar despre Robert asta
raluca pe 18 august 2009 18:01
auzi nu te mai da tu asa de tare solis ca nu stii nik ce tia facut filmu.spune si mie...mai taci din gura si nu te mai lega de kristen and robert...aaaa si in primul rand nu e o porcarie daca nu stiai a intrecut de mult . pe harry poter ala(scz fane:D)...e cel mia misto..tare ...super...cool film a castigat foarte multe premmii si cum zice ddalizee e cel mai sweet vampir si........ cea mai sweety actrita :*
Altair pe 18 august 2009 18:05
Daca era asa un film bun macar avea trebuia sa aiba peste 6 pe imbd
dumi777 pe 18 august 2009 20:53
raluca, sa lasam premiile, ca singurele premii care le-a castigat sunt MTV sau Teen Choice Awards - alea nu-s premii. :) no offence, filmul e ok de vazut, dar e mult mai slab decat cartea.
anknitza pe 18 august 2009 22:01
super.sunt superbi amandoi.sa fie fericiti.
cavallioty pe 18 august 2009 22:50
"l-a intrecut pe harry potter" vai de capul tau,nu o sa ajunga niciodata la popularitatea lui HP
imi place si mie seria Twilight(cartile,filmu mai putin)
cum a spus dumi777 alea nu sunt premii care sa reflecte valoarea unui film ci doar voturile unor adolescente de 12-14 ani ca tine

ufx pe 19 august 2009 10:41
o stire mega importata si merita sa fie publicata si conteaza foarte mult sa stii asta
dianavvvvvv pe 19 august 2009 21:25
nu sunt de acord cu cavallioty eu am 21 de ani si as vota pentru twilight nu pentru harry potter.
cat despre stire, super imi plac amandoi

free_spirit pe 20 august 2009 20:25
ciudatei amandoi...deci PERECHEA PERFECTA !!!
blood.lover pe 31 august 2009 12:09
"pe harry poter ala"

Doar ca sa stii,draga mea..se scrie Harry Potter iar "amurg asta" nu a intrecut deloc seria H.P,care sa recunoastem,este una minunata(si vizionata de persoane de toate varstele,nu doar de adolescente confuze)

"e cel mia misto..tare ...super...cool film a castigat foarte multe premmi"

Te cred ca este cel "mia" cool pentru voi,fetele astea indragostite de fapt de Robert[unu care interpreteaza in film rolul unui vampir care nu vrea decat sa o suga pe Bella:)].Si,ca sa stii si tu,Robert a jucat rolul lui Cedric in H.P...(nu o sa spun ca atunci nu-l vota nici una dintre fanele astea cel mai sexy barbat din lume...sigur ca nu.)."foarte multe premmi"..oke`,draga..nu te contrazic.asa cum a mai spus cineva,voturile sunt ale voastre,ale fanelor inebunite dupa varul d.p fata lui Robert.


"cea mai sweety actrita :*"

Serios?Mie una nu mi se pare.Mi se pare o "actrita" draguta(da.),dar rolurile pe care le-a interpretat pana acum nu au scos nici un fel de talent din ea.
Probabil ca o sa sariti MULTE pe mine cu "taci din gura,nu stii nimic" sau "veziti de harry poter ala"(mai scriu inca o data,sa nu cumva sa uitati ca nu mai repet:se scrie Harry Potter.H.P este prescurtarea,ok?:) ).Eu ma simt extrem de indreptatita sa-mi spun parerea si sa tratez cu ironie adolescentele moarte dupa romantism,dupa cuvinte de gen "sweety" &Co.


[vreau sa previn,totusi:nici eu,nici `Solis reloaded` nu ne-am dat cu nimic mari:|(get a life!?:) ).Atat eu,cat si ea am spus direct adevarul,fara suparare...] Imi cer scuze pentru adevaratii fani/adevaratele fane care iubesc povestea in sine,nu cum arata actorii...

scumpik_elisa_florea pe 1 decembrie 2009 18:06
eu cred ca-s cei mai potriviti!!!!!!!
zuzika pe 25 decembrie 2009 15:58
new moon e si ami afin bai ca fac dragoste si o fac pe renesmee
eu pe 19 februarie 2010 00:09
pt cavallioty(eu am peste 20 si ceva de ani )si mie imi place pvestea si as vota pt twiligt.
HappyKid pe 28 februarie 2010 20:43
hmm,ar fi un cuplu potrivit :D
vambir pe 26 februarie 2011 08:05
da se potrivesc doar nu cred ca sunt in preuna si eu am fost un star si inca sunt dar nu va pot spune cine sunt dar presa de cele mai multe ori greseste.
forever_young_ pe 28 iulie 2020 23:41
sa fie sanatosi !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells