Kirstie Alley - desfigurată de obezitate şi la un pas de moarte

de Răzvan Boboc în 18 Aug 2009
Kirstie Alley - desfigurată de obezitate şi la un pas de moarte

Tabloidele americane trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte starea în care a ajuns actriţa Kirstie Alley. National Enquirer titrează "Kirstie Alley: ONLY 4 YEARS TO LIVE!" (Kirstie Alley mai are doar patru ani de trăit). Un medic a analizat situaţia actriţei şi a constatat că se află într-o stare fizică jalnică. Acesta susţine că Alley va mai trăi încă patru ani.

Vedeta cântăreşte acum în jur de 113 kilograme, iar o dietă drastică i-ar putea salva viaţa.

Articolul din National Enquirer a înfuriat-o foarte tare pe Alley. Ea se apără pe Twitter şi întrebă de ce nu se regăsesc şi vedetele masculine obeze în paginile tabloidelor şi de ce nu li se analizază şi lor stilul de viaţă.

"Mă întreb dacă şi Kevin James, John Goodman, Alec Baldwin, James Gandolfini, K-Fed, Bill Shatner vor muri în patru ani, sau asta se întâmplă numai actriţelor grase", scrie Alley.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 18 august 2009 10:38
Cum era candva si ce a ajuns acum... Pacat de ea, ca nu a stiut sa spuna stop cand trebuia...
sahara pe 18 august 2009 11:27
Apai iarta-ma, daca pe ea nu o intereseaza propria persoana ,n-are decat sa se duca.
intj pe 18 august 2009 11:29
hahahah. Ne vedem in iad =)))
AbuZ1V pe 18 august 2009 12:03
pfff ... Sunt de Acord cu Sahara ... e viata ei si corpul ei pacat ca nu a pretuit ce a avaut cand a avut
dya pe 18 august 2009 13:12
dar k e bolnava s-a gandit cnv?eu nu cred k saraca femeie a vrut sa ajunga asa.depinde si de organism poate al ei asimileaza mai mult dekt unul normal.nu se stie.hai sa nu criticam aiurea..e viata ei s-a ingrasat pe banii ei si propria-i raspundere.ea trebuie sa reactioneze si sa hotarasca dk spune sau nu stop nu ziarele.
ddalizee pe 18 august 2009 14:02
mi-o aduc aminte din seria "uite cine vorbeste" si am imaginea ei de femeie frumoasa in cap. ceva ceva a patit ea de a ajuns asa. presa nu afla chiar tot, ca sa zica adevaratul motiv pentru care a ajuns asa. insa, cine stie ce o fi in inima si-n sufletul ei, cata durere a strans. si acum vin astia si scriu ca un anumit medic a zis, doar vazandu-i pozele, ca va muri in 4 ani. pai cum ii vine ei acum sa citeasca toate astea? mi-e asa mila de ea..
caroldaniel67 pe 5 mai 2010 08:04
Chestia cu "va muri in 4 ani' e o idiotenie... Oricum asa cum spun si ceilalti comentatari ai articolului, pacat de ea...O actrita frumoasa si talentata...
forever_young_ pe 28 iulie 2020 23:41
ce ai fost si ce ai ajuns ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells