Primele imagini cu Jennifer Lawrence în House at the End of the Street

de Cristina Grigore în 26 Mar 2012
Primele imagini cu Jennifer Lawrence în House at the End of the Street

Protagonista lui Winter’s Bone a primit în 2011 o nominalizare la Oscar (pentru interpretarea din filmul amintit), iar de atunci steaua ei a început să lumineze din ce în ce mai puternic pe firmamentul starurilor de la Hollywood.

Ea este acum în atenția tuturor, prin rolul central din The Hunger Games, trilogia ce se pregăteşte să întreacă la încasări şi numărul de fani seria Twilight (şi să ameninţe de asemenea recordurile la box-office ale lui Harry Potter). Anul acesta se pregătesc pentru lansare încă două filme ale sale, printre care şi House at the End of the Street, din care ai mai jos primele imagini şi un poster realizat de fani, preluate de pe TotalFilm.com.

Pelicula, regizată de Mark Toderai, este un thiller horror în care Lawrence deţine rolul principal, cel al unei fete pe nume Elissa, care se mută împreună cu mama sa (Elizabeth Shue) într-un cartier nou. Ele află că în casa vecină a avut loc o crimă oribilă, al cărei singur supravieţuitor este un tânăr (Max Thierot), cu care Elissa se împrieteneşte. Ea descoperă însă în curând unele secrete despre familia băiatului ce dau startul unei curse de groază, plină de neprevăzut.

House at the End of the Street va fi lansat în Statele Unite pe 21 septembrie 2012. Alte două filme în care va apărea Lawrence în acest an sunt Devil You Know şi The Silver Linings Playbook (intră pe marile ecrane din 21 noiembrie).

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 31 martie 2012 20:43
a aparut si trailerul.
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 14:54
sunt multe actrite celebre care joaca in filme horror . sa o urmarim si pe aceasta .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells