Pacific Rim ţine apocalipsa în loc. Vezi noul poster şi imagini din film

de Cristina Grigore în 13 Dec 2012
Pacific Rim ţine apocalipsa în loc. Vezi noul poster şi imagini din film

Pacific Rim, unul din filmele-senzaţie al anului viitor, şi-a prezentat online noul poster şi trailer, din care am selectat câteva imagini relevante, premergătoare variantei subtitrate pe care o poţi vedea aici.

Citeşte AICI despre alte şapte mega-producţii SF aşteptate în 2013!

Spectaculoşii Jaegeri (numele roboţilor gigant cu care omenirea luptă pentru supravieţuire) şi Kaiju (monştri uriaşi ieşiţi din ape ce aduc apocalipsa pe Terra) din producţia a lui Guillermo del Toro vor creşte nivelul de adrenalină din sălile de cinema de pe 12 iulie 2013, data la care filmul va sosi şi în România.

Cu o calitate impecabilă a imaginii datorită noilor carmere Red Epics, dar fără a fi convertit la 3D – un „artificiu” de are filmul nu ar fi beneficiat datorită personajelor sale supradimensionate – Pacific Rim beneficiază la capitolul tehnic de aportul unora dintre cele mai apreciate nume din industrie. De efectele vizuale s-au ocupat premiaţii cu Oscar John Knoll şi Hal T. Hickel (Piraţii din Caraibe), iar printre colaboratorii de la efecte speciale s-au numărat Shane Mahan, cel care a creat costumele din Iron Man, John Rosengrant (Real Steel), dar şi Clay Pinney (Independence Day, Star Trek).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 13 decembrie 2012 10:19
astept sa vad trailerul
G.RazvaN pe 13 decembrie 2012 12:50
Am vazut trailerul, arada destul de bine, Guillermo del Toro are un film tare interesant in buzunar. Sunt tare curios cum o sa decurga filmul, surprinzator sau previzibil ?

Acuma sa o dam copilareste: "Un film cu godzilla si roboti smecheri ca in transformers o sa adune lumea in cinema".

Bayard pe 13 decembrie 2012 17:52
Eu tot nu inteleg conceptul fimului asta... ar trebui sa mi se par plauzibil ca e mai eficient sa te faci box cu monstrii si nu sa-i bombardezi??? Daca rezista la niste bombe puternice atunci cu siguranta ar rezista la niste pumni. iar daca robotii astia uriasi au si niste arme instalate (sunt convins ca au), la fel de bine puteau fi puse pe platforme mobile, pe niste transportoare/avioane/rachete etc etc.
radurex25 pe 13 decembrie 2012 20:18
then where would be the fun? pluc da un gandac (fara legatura cu dimensiunile filmului) rezista unei bombe nucleare, dar de strivit, se striveste imediat
paul2011 pe 13 decembrie 2012 18:49
trailer-ul este senzational ...posterul si imaginile sunt superbe ...abia astept sa vad acest film :D:X .
yellowwolf pe 13 decembrie 2012 21:56
Ink un sf cu roboti,sunt un mare fan al filmelor sf sper sa nu dezamageask
neb2069 pe 16 decembrie 2012 01:12
Frate nu trebuie sa fie plauzibil ca d-aia e film, altfel se numea documentar. Trebuie doar sa-ti lasi imaginatia libera......pt cine are...
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2013 18:43
Arata excelent! Sper sa fie asa cum ne prezinta imaginile.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells