Mai multă violenţă în The Lovely Bones

de Ştefan Dobroiu în 18 Nov 2009
Mai multă violenţă în The Lovely Bones

Peter Jackson, oscarizatul pentru trilogia Stăpânul inelelor, s-a declarat uimit de fascinaţia tinerilor pentru violenţă. Noul film al lui Jackson, mult-aşteptatul The Lovely Bones, care se lansează în Statele Unite pe 11 decembrie şi în România pe 29 ianuarie, a provocat discuţii surprinzătoare după proiecţiile de probă cu publicul. Adolescenţii s-au plâns că scenele tragice ale filmului, despre o fată de 14 ani violată şi ucisă de un vecin, nu sunt suficient de convingătoare!

Se pare că cel mai nemulţumiţi spectatorii au fost de o scenă despre moartea unui personaj care cade într-o prăpastie. "Voiau mai multă violenţă", a declarat Jackson pentru Reuters, "aşa că a trebuit să mă întorc în cabina de montaj şi să adaug violenţă". Dacă iniţial pe ecran nu se vedea decât cum personajul dispare în prăpastie, ulterior a fost creată pe calculator o scenă în care trupul acestuia se zdrobeşte de stânci.

Unul din cele mai aşteptate filme ale anului, The Lovely Bones are toate şansele să surprindă atenţia amatorilor de cinema din lumea întreagă, datorită regizorului dar şi datorită apreciatului roman cu acelaşi nume scris de Alice Sebold, un mega-bestseller publicat în 2002 şi tradus în româneşte de Polirom cu titlul Minunatele oase.

Saoirse Ronan o interpretează pe Susie, o adolescentă de 14 ani violată şi ucisă de un vecin al familiei ei. Din Raiul personal, Susie priveşte cum părinţii ei (Rachel Weisz, Mark Wahlberg) fac faţă durerii şi încearcă în acelaşi timp să-l descopere pe criminal. "Cine este acesta se ştie de la început, important este ce i se întâmplă", spune Peter Jackson, care va fi cu siguranţă nominalizat la Oscar pentru acest film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blacksc0rpy pe 18 noiembrie 2009 23:47
abia astept sa te vad :d
Imperator pe 20 noiembrie 2009 00:20
Si eu
allyy pe 28 februarie 2010 16:25
am vazut filmul.e excelent,rar mai apare asa un film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells