Jerry Bruckheimer şi extratereştrii

de Ştefan Dobroiu în 18 Nov 2009
Jerry Bruckheimer şi extratereştrii

Poate că nu sunt la fel de celebre precum benzile desenate cu Spider-Man, Iron Man şi alţi man-i, dar The Alien Legion are un categoric potenţial cinematografic. Iată că cei de la Disney, în frunte cu Jerry Bruckheimer (Prinţul Persiei: Nisipurile timpului, trilogia Piraţii din Caraibe, Bad Boys etc.), au de gând să transforme benzile desenate într-un film şi, de ce nu, într-o eventuală franciză.

The Alien Legion, a cărei publicare a început în 1983, este o serie de aventuri etichetată drept un fel de "legiunea străină în spaţiu". Personajele, cu aspect uman sau nu, au parte de o mulţime de aventuri în univers, fiind o combinaţie mai violentă şi sângeroasă de Star Trek şi Star Wars. Lupte pentru onoare, averi sau pur şi simplu de dragul aventurii, tupeu cât încape şi niscaiva umor ar trebui să fie coordonatele de bază ale acestui proiect aflat în prezent într-un stadiu incipient.

Dacă ecranizarea respectă sursa, personajele principale vor fi Sarigar, liderul legiunii, Torie Montroc şi probabil cel mai popular personaj, Jugger Grimrod.

The Alien Legion ar putea fi următoarea mare franciză a celor de la Disney (se aşteaptă cineva ca noua trilogie Piraţii din Caraibe să se ridice la nivelul celei începute de Blestemul Perlei Negre?), iar Bruckheimer s-a declarat cât se poate de încântat de componenta SF a proiectului, gen pe care nu l-a mai încercat până acum.

În acest moment nu se ştiu mai multe detalii, doar că scenariştii Derek Haas şi Michael Brandt (Wanted) se află deja în cursul scrierii celei de-a treia variante de scenariu.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 18 noiembrie 2009 17:35
daca respecta firul epic din carte o sa aiba succes daca nu,nu stiu ce sa zic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells