Prequel la Sex and the City

de Ştefan Dobroiu în 18 Nov 2009
Prequel la Sex and the City

Înainte de lansarea în cinematografe a continuării Totul despre sex (se va întâmpla la sfârşitul lui mai 2010), un alt eveniment îi va pune pe jar pe fanii serialului (şi filmului): Candace Bushnell publică The Carrie Diaries, o carte despre adolescenţa celebrei Carrie Bradshaw, interpretată pe ecran de Sarah Jessica Parker.

Adevărat prequel la Totul despre sex, The Carrie Diaries ne va purta în anii de liceu ai viitoarei jurnaliste, pe când aceasta îşi încerca "pana" într-un carnet cartonat şi ornat cu floricele. Vom descoperi, probabil, primii fiori provocaţi de o pereche scumpă de pantofi şi cu siguranţă ne vor amuza panseurile despre relaţii, bărbaţi, shopping şi multe altele ale tinerei Carrie.

Conform unui comunicat al editurii citat de People, cartea va descrie şi prima dragoste a lui Carrie, precum şi un incident cu mama ei.

Chiar dacă nu există nici măcar zvonuri despre o eventuală ecranizare a The Carrie Diaries, e cât se poate de logic ca Sony să înceapă un nou proiect, asta chiar în situaţia în care Sex and the City 2 nu se va dovedi un succes de casă. Prequelul are toate şanse să aducă un public nou în cinematografe, adică adolescentele nu foarte interesate de aventurile la maturitate ale lui Carrie şi-ale prietenelor ei Samantha, Charlotte şi Miranda.

În România Totul despre sex 2 se lansează la începutul lui iunie 2010.

Foto: coperta nouii cărţi a lui Candace Bushnell

Eşti fan Totul despre Sex? Ai vrea să se ecranizeze The Carrie Diaries?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bizera Raluca pe 23 noiembrie 2009 14:47
Da.As fi incantata sa se ecranizeze.
ioana pe 23 noiembrie 2009 14:47
da
alina pe 23 noiembrie 2009 14:48
de ce nu?presupun ca asta ast toti fanii serialului
Alina pe 23 februarie 2010 02:28
daaaa:D!!! abia astept

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells