Interviu cu Alina Chivulescu

18 Nov 2009
Interviu cu Alina Chivulescu

Ce personaj interpretezi în Ho Ho Ho?
Personajul meu se numeşte Carmen, e o femeie de 35 de ani care îşi creşte singură copilul, pe Horaţiu, un băieţel adorabil, încercând să suplinească lipsa tatălui din familie. Iar dacă ar fi să localizăm din punct de vedere temporal, e o mama care aşteaptă un Crăciun pe care nu-l poate face aşa cum şi-ar dori ea şi copilul ei.

În viaţa reală, tu ai un copil de aceeaşi vârstă cu Horaţiu. S-a întâlnit Bogdănel, cel care îl interpretează pe Horaţiu, cu băiatul tău?
Fantastic e că cei doi seamănă foarte bine fizic şi au aceleaşi preocupări – la loc de cinste fiind filmele de groază şi jocurile pe calculator. S-au întâlnit şi s-au împrietenit foarte repede, şi m-am bucurat să-i văd împreună.

Cum te-ai înţeles cu Bogdan?
Bogdan e adorabil. Mai devreme l-am întrebat dacă nu are emoţii la filmare, iar el mi-a răspuns: "Nu, mă gândesc că la fiecare secvenţa mănânc o prăjitură". Prin urmare am învăţat ceva drăguţ.

Tu cum faci sa treci peste emotii?
Nu treci peste emotii, doar te obisnuiesti cu ele, te ajuta regizorul, echipa, incerci sa le folosesti pentru scena respectiva, dar nu ai cum sa treci peste ele.

Este prima oara cand lucrezi cu Jesus del Cerro. Cum ati relationat?
Jesus mi se pare extraordinar. Mi s-a intamplat un lucru foarte ciudat: la casting am avut emotii foarte mari si ma gandeam dupa aceea "Ok, imi doresc acest rol foarte mult, dar daca va alege o alta actrita, intalnirea cu el e oricum un castig."

Cu Pavel insa a fost o revedere, pentru ca va stiti de cativa ani.
Pe Pavel il stiu de la Studiourile MediaPro, am lucrat impreuna la Ingerasii, iar acum suntem colegi de platou in Aniela. Pavel, la fel ca in film, reuseste sa fie un foarte bun prieten. M-am bucurat mult cand aflat ca el il va interpreta pe Marin, pentru ca e un partener foarte bun, e cald, prietenos, stie sa te faca sa razi.

Care e secventa ta preferata?
Ar fi nedrept sa aleg o singura secventa. Ce e frumos la acest film e ca fiecare poate gasi ceva care sa-i placa: e dinamic, prin modul in care a fost filmat, e sensibil, datorita relatiei mama – copil, se implinesc dorinte. Si totusi e ceva ce mi-a placut foarte mult si care e de fapt un fel de leitmotiv al filmului – tramvaiul si sunetul de clopotei. Mai e un aspect demn de mentionat: nu multi dintre noi au privilegiul sa sarbatoreasca de doua ori intr-un an Craciunul. Ei bine, noi l-am avut, iar cel de acum a fost foarte calduros.

Ce-ti place cel mai mult la personajul tau?
Este extrem de actual si e un personaj frumos. Putem gasi doar uitandu-ne in jurul nostru o mama care munceste mult, poate prea mult, dar care reuseste sa fie cea mai buna prietena a copilului ei. E o secventa in care e noapte, iar Horatiu e singur intr-un magazin. Eu n-as avea curaj sa-mi las copilul noaptea singur, deci as putea spune ca am fost si curajoasa in acest film. Carmen e o femeie puternica, isi iubeste mult copilul si comunica fantastic cu el. Incerc sa eu sa fac acelasi lucru in viata reala.

Taguri:  craciun, comedie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hitman pe 18 noiembrie 2009 17:25
Frumoasa fumeie, imi place mult de ea :)

O tin minte inca de La Bloc cu Nelu si Costel :D

Champion pe 1 aprilie 2012 08:48
... ,interesant articol,imi place,da, am vazut(o) in multe filme ,joaca bine dar are si cateva mai putin reusite ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells