28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

de Oana Balaci în 14 Mai 2024
Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Recent, presa americană a anunțat data de lansare a horror-ului 28 Years Later. Evenimentul ar fi fost pătruns de un farmec aparte dacă ar fi avut loc în 2030, la exact 28 de ani de la apariția primului film din serie, însă se înțelege de ce echipa de producție nu a dorit să lase fanii să aștepte chiar mai mult timp.

28 Days Later, care a prezentat pentru prima dată zombie ca niște creaturi rapide și agile, s-a bucurat de un succes major în anul 2002. A urmat apoi în 2007 sequel-ul 28 Weeks Later, cu o distribuție complet diferită. Mai târziu au circulat zvonuri cum că un al treilea film, intitulat 28 Months Later, ar fi în lucru, dar în cele din urmă nu s-au concretizat. Se pare că de la săptămâni s-a trecut direct la ani.

28 Years Later îi va reuni pe regizorul Danny Boyle și scenaristul Alex Garland, care au lucrat împreună și la primul film. Cillian Murphy este unul dintre directorii executivi ai noii producții, însă fanii nu ar trebui să spere la un rol principal în cazul lui. În momentul de față nu există niciun motiv să credem că proaspătul câștigător de Oscar va face parte din colectivul de actori și actrițe condus de Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson și Ralph Fiennes.

Citește și: Cillian Murphy: cum a ajuns un băiat irlandez pasionat de muzică să câștige primul Oscar

Totuși, surprizele pozitive nu s-au terminat. Deși nu se știe nimic despre firul narativ sau acțiune, 28 Years Later se dorește a fi primul dintr-o trilogie, ceea ce înseamnă mai mult conținut și mai multe personaje de neuitat pentru fanii vechi și noi!

Exploreaza subiecte similare:

Cillian Murphy, Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, 28 Days Later..., 28 Weeks Later

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells